- 13 Aralık 2023
- 1.278
- 825
- 43
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
-
Stres sürekli stres, sigara alkol yok sigara bazen var ama çok nadir. Ultrason çekilmedi henüz randevu aldı doktora sonucunu göstericek bakalımbiraz düsük evet. 2 senede yasam şekli nasıl? ultrason bakıldı mı?
benim de esimin sonucları benzerdi ama ultrasonda varikosel çıkmıştı. gebelik oldu ama çok sükür. umutsuz olmayınStres sürekli stres, sigara alkol yok sigara bazen var ama çok nadir. Ultrason çekilmedi henüz randevu aldı doktora sonucunu göstericek bakalım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Tüp bebekle mi oldu? Hernagi bir tedavi ameliyat oldu mu eşinizbenim de esimin sonucları benzerdi ama ultrasonda varikosel çıkmıştı. gebelik oldu ama çok sükür. umutsuz olmayın
Merhaba kızlar. Eşimin sperm değerleri iki yıl önce harikayken şu an kötü görünüyor ama ben yorumlamayı çok bilmiyorum aranızda spermiogram yorumlamayı bilen var mı? Bu değerlerle tüp bebek olur mu
Yanlış anlamadıysam 21 milyon cıkmış sperm sayısı,benim eşimin 3 milyondu varikosel dendi ameliyat oldu,biz beklemek istemedik 8 ay sonra 10-15 milypna falan cıkmıştı tüp benek yaptırdık ilk denemede ikizlere hamileyim,tüp bebek için 3-5 tane sperm yeterli yumurtanın içine 1 tane koyuyorlar sonucra,hareketlilik ya da morfoloji için de düşünmeyin mikrochip diye bişey var milyonlarda spermin arasından en kalitelisini bulup ayırıyorMerhaba kızlar. Eşimin sperm değerleri iki yıl önce harikayken şu an kötü görünüyor ama ben yorumlamayı çok bilmiyorum aranızda spermiogram yorumlamayı bilen var mı? Bu değerlerle tüp bebek olur mu?
Bizim de sperm sonucu 4 yılda maalesef sıfırlandı çok kötü oldu varikosel varmış sizde baktırın hemen tüp bebeğe başlayın hareket sayısı kötü çünküMerhaba kızlar. Eşimin sperm değerleri iki yıl önce harikayken şu an kötü görünüyor ama ben yorumlamayı çok bilmiyorum aranızda spermiogram yorumlamayı bilen var mı? Bu değerlerle tüp bebek olur mu?
Kız sen nerelerdesin bebişin ne durumda nasılsınız uzun zaman oldubenim de esimin sonucları benzerdi ama ultrasonda varikosel çıkmıştı. gebelik oldu ama çok sükür. umutsuz olmayın
Tüp bebek için yeterli canım bu değerlerle hiç gebelik olmaz değil aslında ama uzun yıllar alabilir ve bunun için senin yumurtlamanda da problem olmaması lazım. Morfoloji yani soermlerin yapısı düşük çıkmış. Bir de erkeklerin beslenme takviye ve stresten uzak durma ile değerleri düzelebiliyor. Yani kısır diyemiyoruz ama normal bireylerdeki gibi 1 yıl içinde olması da beklenmiyor bizim de aşağı yukarı böyleydi doktorum strese girmeden 1 sene daha zaman verin kendinize doğal yollada olabilir bize 1 sperm yetiyor demişti. Bende de sorunlar olunca biz beklemedik tüp bebeğe yöneldikMerhaba kızlar. Eşimin sperm değerleri iki yıl önce harikayken şu an kötü görünüyor ama ben yorumlamayı çok bilmiyorum aranızda spermiogram yorumlamayı bilen var mı? Bu değerlerle tüp bebek olur mu?
Sizin nasıl gebelik oluşmuştu eşimde varikosel başlangıcı var ama etkilemez denmişti morfoloji de 1benim de esimin sonucları benzerdi ama ultrasonda varikosel çıkmıştı. gebelik oldu ama çok sükür. umutsuz olmayın
hayır kendiliğinden oluştu gebelik. ameliyat olma niyetimiz vardı ama ameliyat tarihine kadar gebe kaldımHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Tüp bebekle mi oldu? Hernagi bir tedavi ameliyat oldu mu eşiniz
iyiyiz çok sükürKız sen nerelerdesin bebişin ne durumda nasılsınız uzun zaman oldu
aynı şekilde bizde de aynıydı. ağrı vs yok. ama morfoloji %1Sizin nasıl gebelik oluşmuştu eşimde varikosel başlangıcı var ama etkilemez denmişti morfoloji de 1
Morfolojisinde sıkıntı var, normal orani ,%1 yerine %4 ve üzeri olması gerekiyor iyi beslenir zararlı aliskanliklardan uzak durursa duzelecek bir durum uzulmeyinMerhaba kızlar. Eşimin sperm değerleri iki yıl önce harikayken şu an kötü görünüyor ama ben yorumlamayı çok bilmiyorum aranızda spermiogram yorumlamayı bilen var mı? Bu değerlerle tüp bebek olur mu?
Maşallah ya ne güzel sağlıkla büyüsün ponçik. Biz hala buralardayıziyiyiz çok sükür7 aylık olduk neredeyse
ben de buralardayım halaMaşallah ya ne güzel sağlıkla büyüsün ponçik. Biz hala buralardayız
Hsngi takviyeleri kullandı pekiaynı şekilde bizde de aynıydı. ağrı vs yok. ama morfoloji %1takviye kullandı esim doktoeun önerisiyle. normalde 3 ay sonra ameliyat olacaktı ama 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
evet maalesef. biz genovita tb kullandık. bir de doktor her sabah aç karnına bal+polen karışımı içmesini istedi. bir yemek kaşığı bal, bir tatlı kaşığı polen ile karıştırıp yiyordu. esim bir hafta yaptı sonra midesi kötü olunca her yemek öncesi bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içti sadece.Hsngi takviyeleri kullandı peki
Boşu boşuna 1.5 yıl kaybettik aşılama bile tutmadı yani eşim hiç bişey kullanmadı şimdiye kadar sayı hız iyi dendi.
Anladığım kadarıyla varikosel sperm kalitesini düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?