- 13 Mart 2016
- 165
- 57
- 48
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Birde rahim duvarı kalınlığınız nasıldı ben 15 gündür estoferm kullanıyorum kaçla transfer oluyorTamam
Aynı durumdayım aynı endişeleri yaşıyorum sil baştan hem fiziksel hem psikolojik olarak aynı şeyleri yaşama düşüncesi hem üzüyor hem korkutuyor tek embriyo tek şans inşallah benimde tutarBende 29 yaşındayım 7 gayet iyi gözüken embriyodan 1 tane kaldı.Transfer öncesi özel bişey yaptınız mi beslenme olarak yarın kontrolüm var muhtemelen hafta ici transferim yapılır
Tesekkur ederim sizin esinizin ileri hareketi ne kadar dıInsallah guzel haberlerini bekliyorum. Zaten sperm degerleri cok değişken canım. Yükselmesi cok iyi. vajinal muaynede acı olmuyor pek ama yumurtalar büyüdüğünde biraz acımıştı ben pkosluyum birazda doktorun el hafifligi tabi
Oykumelek esinin ileri hareketi kaçtı acabaBirde rahim duvarı kalınlığınız nasıldı ben 15 gündür estoferm kullanıyorum kaçla transfer oluyor
Iler hareket 5 toplamda 25Oykumelek esinin ileri hareketi kaçtı acaba
Yuzse 15ti galiba toplam hareketlilikte yuzde 36larda biseydi yanlis hatirlamiyorsam.Tesekkur ederim sizin esinizin ileri hareketi ne kadar dı
5.güne bekletmemek kliniği kararı mıydı birde kaç tane döllenmiş embriyonuz vardı 3.günde hepsi iyi diyerek 5.güne beklettiler benimkini bir tane kaldı inşallah tutunur oda sizinde hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba hayırlı olsun bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu transferi olucam çok sevindim böyle 3. Gün embriyolarıyla tuttu yazanlar gerçekten umut oluyor bana rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba bizim de sayimiz çok yüksek hzimiz yüzde 23.Bir buçuk yıldır olmuyor.bir aydır çakşır kullanıyoruz o bitince çoban çökerten başlayacaktım ama birlikte kullanılabiliyor mu ikisi.Ben korkuyorum yan etki yapar diye.Bir de hız ne kadar arttı sizin?Canim bence cok iyi sonucunuz ileri hareket problemi yok bu bir ... ikincisi sayiyi artirmak cok kolay spermler 3 ay oncesunin sonnuvmcu gubu dusun surekli yenileniyolar keciboynuzu kürü caksir suyu coban cokerten suyu al ben beralife diye bi siteden aldim instagramdan bakabilirsin oranin bircok urununu aldim denedim cok guzel bizim sayimizi yani sayimiz cok yuksekti ama ileri hiz fusuktu o artirdi bence..... o siteyi incele .... beklemesi cok zor valahi Allah sabir versin... hepimize
Neler yaparak hızınızı yükselttiniz acaba?Canım kullandı bugun sonucunu aldık 58 e yükselmiş bakalım nasip zamanı var demek ki dr da demiş sizin iş takdiri ilahi
Hızımız ilaca bağlı yükseldi sonra gene düştü hala gebe kalmadım bi kaç aydır korunuyordum çünküNeler yaparak hızınızı yükselttiniz acaba?
Çok artmadi ama biraz artis olmustu sonrada yaptirmadik zaten bizde hala ugrasiyoruz proxeed plus aldim o cok iyiymis bide caksiri sabah coban cokettrni aksam icebilir bence vala ayni andami kullandik nasil oldu hic bilmiyorumMerhaba bizim de sayimiz çok yüksek hzimiz yüzde 23.Bir buçuk yıldır olmuyor.bir aydır çakşır kullanıyoruz o bitince çoban çökerten başlayacaktım ama birlikte kullanılabiliyor mu ikisi.Ben korkuyorum yan etki yapar diye.Bir de hız ne kadar arttı sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?