Erkek İnfertilitesi Spermiyogram ?? Ileri hareket %19 yardımm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birde rahim duvarı kalınlığınız nasıldı ben 15 gündür estoferm kullanıyorum kaçla transfer oluyor

Merhaba hayırlı olsun bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu transferi olucam çok sevindim böyle 3. Gün embriyolarıyla tuttu yazanlar gerçekten umut oluyor bana rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba hayırlı olsun bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu transferi olucam çok sevindim böyle 3. Gün embriyolarıyla tuttu yazanlar gerçekten umut oluyor bana rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
5.güne bekletmemek kliniği kararı mıydı birde kaç tane döllenmiş embriyonuz vardı 3.günde hepsi iyi diyerek 5.güne beklettiler benimkini bir tane kaldı inşallah tutunur oda sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

6 tane döllenmisti 3 gün donduruldu 5 tanesi bi tanesi yavaş gelişiyormuş diye o dondurulmamış. Ben 5. Güne neden gidilmediğini sorduğumda embriyo sayısı fazla olduğunda 5. Güne kadar gittiklerini söyledi bu arada kalite olarak 1. Kalite dediler hakkimızda hayırlısı olsun

Merhaba bizim de sayimiz çok yüksek hzimiz yüzde 23.Bir buçuk yıldır olmuyor.bir aydır çakşır kullanıyoruz o bitince çoban çökerten başlayacaktım ama birlikte kullanılabiliyor mu ikisi.Ben korkuyorum yan etki yapar diye.Bir de hız ne kadar arttı sizin?

Çok artmadi ama biraz artis olmustu sonrada yaptirmadik zaten bizde hala ugrasiyoruz proxeed plus aldim o cok iyiymis bide caksiri sabah coban cokettrni aksam icebilir bence vala ayni andami kullandik nasil oldu hic bilmiyorum keciboynuzu ozu al canim bu hiz dusukligu malesef biraz zaman kaybi ins duzelir

Merhaba canım benim esiminde maalesef ileri hareketlilik %20 randevu aldık salı günü doktora göstereceğiz daha önce varikosel geçmişimiz de var. İki gebelikte geçirdim ilki gelişmedi ikinci de dusukle sonuçlandı spermden kaynakloydi maalesef. Doktorlarda çözemedi son çare aşılama düşünüyoruz bakalım doktor bize ne önerecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…