- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Benim eşiminde %25 çıktı ileri geri hareket toplamı ama ben iki kere hamile kaldım bidaha kalamadım acaba bu sebepten olabilir miİleri hareketlilik düşük. Benser sorunlar bizde de vardi. İki doktorla görüştük önce aşılama denedik diğeri direkt tüp bebek önerdi. Yaşinizi bilmiyorum ama bir kaç uzmana da gidin. Özele de gidin sonuçlarinizla. Bu konuda yaş önemli emin olun. Sizin yaşiniz ileri degilse doğal yollar deneyin 30 ve üzeriyse bence tüp bebek vb düşünün. Tabiki doktorlar en iyi karari verir
Sayısı 50 milyondu bndede bi sorun yok ;(Olabilir. Sperm sayisi ve hiz cok onemli. Tabi baska nedenler de var ve nasip rabbim bilir tabiki.
Çok teşekkür ederim acikcasi nasil bir yol izlemeliyim bilemiyorum yuzde 19 ilerihareketle yerinde hareketli 9 ama cok uzuldum yani napmam gerekiyor bilmiyorum....İleri hareketlilik düşük. Benser sorunlar bizde de vardi. İki doktorla görüştük önce aşılama denedik diğeri direkt tüp bebek önerdi. Yaşinizi bilmiyorum ama bir kaç uzmana da gidin. Özele de gidin sonuçlarinizla. Bu konuda yaş önemli emin olun. Sizin yaşiniz ileri degilse doğal yollar deneyin 30 ve üzeriyse bence tüp bebek vb düşünün. Tabiki doktorlar en iyi karari verir
Ama ne guzel 2 kere hamile kalmissiniz 2 cocugunuz varsa ne guzelBenim eşiminde %25 çıktı ileri geri hareket toplamı ama ben iki kere hamile kaldım bidaha kalamadım acaba bu sebepten olabilir mi
Yasim 25 henüz .. yani kendime baktirdim sadece rahim filmj cektirmedim ama normal cikti herşeyim.. devlettemi özeldemi devam etmem lazim kararsiz kaliyorum... aslinda kullanilan ilac vutaminlerde hep aynisi ama ins bj an once cabuklaşir herşeyİleri hareketlilik düşük. Benser sorunlar bizde de vardi. İki doktorla görüştük önce aşılama denedik diğeri direkt tüp bebek önerdi. Yaşinizi bilmiyorum ama bir kaç uzmana da gidin. Özele de gidin sonuçlarinizla. Bu konuda yaş önemli emin olun. Sizin yaşiniz ileri degilse doğal yollar deneyin 30 ve üzeriyse bence tüp bebek vb düşünün. Tabiki doktorlar en iyi karari verir
Hayır yok biri dış gebelik biri kimyasalAma ne guzel 2 kere hamile kalmissiniz 2 cocugunuz varsa ne guzel
Galiba spermin kalitesjde etkiliyor sizde en iyisi gidip sperm hasarina baktirin ... hepsi bir sınav.Hayır yok biri dış gebelik biri kimyasal
Daha eşim bugun test verdi dr gerek yok demiş sinirlerim ondan tepemdeGaliba spermin kalitesjde etkiliyor sizde en iyisi gidip sperm hasarina baktirin ... hepsi bir sınav.
Hiz icin birseyler kullanabilirsin. Sonucta kalmissin yine kalirsin.takviyeyi deneyin mutlama.Hayır yok biri dış gebelik biri kimyasal
Canım kullandı bugun sonucunu aldık 58 e yükselmiş bakalım nasip zamanı var demek ki dr da demiş sizin iş takdiri ilahiHiz icin birseyler kullanabilirsin. Sonucta kalmissin yine kalirsin.takviyeyi deneyin mutlama.
Ama sinirlenme 58 iyi bir deger ileri hareketmi 58 e yukselmisCanım kullandı bugun sonucunu aldık 58 e yükselmiş bakalım nasip zamanı var demek ki dr da demiş sizin iş takdiri ilahi
Yok sinirim dr a evet ileri hareket yükselmiş önceden 25 tiAma sinirlenme 58 iyi bir deger ileri hareketmi 58 e yukselmis
merhaba canım bizde geçen hafta gittik doktora bizim hız da % 16 doktor normal gebelik oluşmaz bu şekilde dedi. dün ultrason çekildi sonucu pazartesi göstericez bilmiyorum ne diyeceklerArkadaslar subattan beri çocuk istiyoruz ve olmadi esimin total sperm sayisı 508 milyonken konsatntrason 145 milyon ileri hareket %19 yerinde %9 hareketsiz %72 çikti ve bu sıkıntı doktor tekrar test ve ultroson istedi varikosel ihtimalide oldukca yüksek ve ilişkide sertleşme sorunu oldugü icin bazen boşalma sorunuda yaşıyor yani iliskiye giriyoruz ama bosalamadigi icin yumurtlama gunlerinide kacirdigimizda oldu kacirmadigimiz halde gebelik elde edemedik... sizce napmaliyim kaan aydos diye bir doktor duydum özelde ona gitmelimiyim yoksa devlette devammi etmeliyiz ? Hareketlilik için caksir ve keciboynuzu zaten almistim....Allahim hepimize nasip etsin insallah....... simdiden cok sagolun
Merhaba bizimdr ileri hareket dusuk hangi ilaci kullandiniz neler yaptiniz acaba?Yok sinirim dr a evet ileri hareket yükselmiş önceden 25 ti
Normal gebelik olusmazmi dedi .. bana bisey demedj uroloji doktoru bidaha test ve ultroson yapalim dedi sadecemerhaba canım bizde geçen hafta gittik doktora bizim hız da % 16 doktor normal gebelik oluşmaz bu şekilde dedi. dün ultrason çekildi sonucu pazartesi göstericez bilmiyorum ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?