Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu 0

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kemik suyundan önce sayınız kaçtı acaba Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
%15 oldugunu biliyorum sadece tesekkur ederim allah olmayanalara versin insallah cok tavsiye ediyorum bi tanidigimda yapti oda 2. Ay hamile kaldi az yapti cunki o

Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim eşimin spermiyogram sonucu 0 cıktı milyonlarca olmasi gerekirken 0 cok üzgünüm yıkıldik ne yapabiliriz bundan sonrası icin testi tekrar edip sonucu degişen çıkan var mi
Canım hiç üzülme denk geldim de yazayım dedim. Hormon testi yaptırdınız mı? Muhakkak yaptırın yaptırmadıysanız. Fsh hormonu çok düşük veya çok yüksekse ilaçlarla dengeleyip sperm çıkışı sağlanabiliyor. Ama neyin neden olduğunu anlamadan mikro tesebyaptırmayın. Testis küçülmesine neden oluyor sürekli tesebyapmak. İnmemiş testis var mı? Varikosel var mı? Bunlarda çok önemli. Sperm çıkış kanalı da tıkalı olabilir. Bu saydıklarımın hepsinin tedavisi var. Sadece küçükken İnmemiş testis varsa testis boyutunda küçülme falan yapmış olabilir testis yukarıda olsa fark ederdiniz sanırım bu yüzden yoktur.
Bu seçenekleri değerlendirin lütfen.
Allah yardımcınız olsun. Biraz süreç alacak ama olsun sabır önemli.

Fsh lh yuksek cıktı varikosel ameliyatı oldu genetik testi sonucu belli olmadi daha

Fsh lh yuksek cıktı varikosel ameliyatı oldu genetik testi sonucu belli olmadi daha
Varikosel ameliyatından önce sperm çıkışınız var mıydı? Mikrocerrahi mi oldu ameliyatı.
Hormon tedavisiyle düzelir inşallah. İşinizi ferah tutmaya çalışın. Hiç sperm çıkışı olmayıp hormon tedavisinden sonra 20 milyona ulaşıp doğal yolla hamile kalan vardı. İnşallah güzel sonuçlar elde edersiniz.

Sperm cikisi yoktu 0 cıktı sonuçlar mikrocerrahi oldu hormon tedavisi iğne tedavisi mi oluyor

Back
X