Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu lütfen yorumlarmısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zzed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
5
0
1
arkadaşlar eşimde varikosel için gittik,istanbulda profesor çok az oldugunu operasyona gerek olmadıgını söyledi,başka doktor ise operasyon olabilir sperm hareket azlığını buna bağladı,siz bu sonuca göre ne dersiniz s,kafamız karıştı,yorumlarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimde varikosel için gittik,profesor çok az oldugunu operasyona gerek olmadıgını söyledi,başka doktor ise operasyon olabilir sperm hareket azlığını buna bağladı,siz bu sonuca göre ne dersiniz s,kafamız karıştı,yorumlarınıza ihtiyacım var.
Merhaba canım eşinin sperm sayısı 6 milyon yazan 20 milyon üzeri olması gerekiyor diğer toplam sperm sayısı 40 milyon üstü olması gerekiyor normal değerlere göre ayrıca % 16 % 16 çizilen yeri toplamı % 50 üstü olmasi gerekiyor canım bizim sadece sperm sayımız 3 milyon eksik ben keçi boynuzu kürü ve sperm arttırıcı kür yaptım eşime onu yediriyorum sende dene istersen Allah yardımcimiz olsun

Bence geciktirmeden ameliyat olsun esiniz doktorlar gerek yok diyor ama çok değsiyor sonuclar. Ve 6 milyon ne yazikki düsuk bir sonuc.

zbulut001 ve fbtl cok teşekkür ederim allah razı olsun cevaplarınız için, eşim için çakşır kökü suyu na başladık sabah akşam aç karnına bir çay bardağı olarak,birde multivitamin ekleyelim diyoruz,eşim sigarayıda bırakacak,dr etkili demişti sonra tekrar spermiyogram vericez. allah herkesin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar eşim dün ve ondan 15 gün önce iki kez spermiogram testi yaptı size değerleri yazcam lütfen yorum yaparmısınz
1.test sonucu,
völüm:4.71
renk:sarımtırak
ph:7,5
vizkozite:KK43:+)
likefaksiyon:20 dakika
fruktoz:KK43:+)
MİSROSKOPİK İNCELEME
SPERMATOZOA SAYISI:2.000.000
total spermatozoa saysı:9.420.000
ileri hareketli:%3
yerinde hareketli:%3
hareketsiz:%94
toplam ileri areketli sperm saysı:282.600
yuvarlak hücre sayısı:400.000
lökosit: /ml
eritrosit: /ml
vitalite:%15
hipoozmotik şişme (hos) test:%
pellet:
retrograd ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL %O ANORMAL %100
BAŞ: %93 BOYUN: %57 KUYRUK:%32 STOPLAZMİCK DAMLACIK :%2

buda ikinci sonuç kızlar dün verdik testi
volüm:4k
likefaksiyon:20 daika
spermatozoa sayısı:2.000.000
total spermatozoa sayısı:8.000.000
ileri hareketli:%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%90
toplam ileri hareketli sperm sayısı:400.000
lökosit:
eritrosit:
vitalite:%25
hipoozmotik şişme (hos) test.%
pellet
retrogad ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL%0 ANORMAL%100

merhaba 5 yıllık evlıyız evlendıgımızden beri hiç korunmadık 2012 yılında eşim varıkosel ameliyatı oldu ameliyat sonrası gebelık oldu fakat 5 haftalık düşük yaptım ve birdahada gebelık olmadı esım 3 gun once test verdı sonucları degerlendırebılırmısınız hacim 2cc sperm konsantrasyonu 97 total motalite 71 hızlı hareketli %A) 2 yavas hareketli 51 yerinde hareketli 18 hareketsiz 29 normaş 10 baş anomalisi 64 boyun anormanisi 16 kuyruk anomanisi 10 yuvarlak hücre (mil/ml)2,2 aglütinasyon : var sprem hazırlama iki fazlı gradient ,tpmmss =16,1 milyon sprem konsantrasyonu (mil/ml) 17,5 total motilite (%) 63 hızlı hareketli 2 yavaş hareketli 44 yerinde hareketli 17 hareketsiz 37

arkadaş lar konu acarsanız kendi adınıza daha verimli olabilir cevap açısından. herkese allahtan acil şifalar

buda ikinci sonuç kızlar dün verdik testi
volüm:4k
likefaksiyon:20 daika
spermatozoa sayısı:2.000.000
total spermatozoa sayısı:8.000.000
ileri hareketli:%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%90
toplam ileri hareketli sperm sayısı:400.000
lökosit:
eritrosit:
vitalite:%25
hipoozmotik şişme (hos) test.%
pellet
retrogad ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL%0 ANORMAL%100
Canim seni üzmek istemem ama eşinin sonuçları kötü toplam 10 tane hareketli spermi var . Morfolojisi de hepsi kötü normali 0 anormali 100 yani hiç normal spermi yok malesef doktor ne dedi peki

doktor direk aşılama yada tüp bebek yapı dedi ya aslında bizmki çok kötü değildi sperm sayısı 8 milyondu hareketlik %39du morfolojide %1di biz btkisel ilaçlar kullandık keçi boynuzu kuru bal polen propolis omega 3 incir kürü soğğk ferş pekmz bnlarmı etk yaptı düşürdü blmyrz eskidn iyiydi dn düştü hiç bir fikrmz yok :(

doktor direk aşılama yada tüp bebek yapı dedi ya aslında bizmki çok kötü değildi sperm sayısı 8 milyondu hareketlik %39du morfolojide %1di biz btkisel ilaçlar kullandık keçi boynuzu kuru bal polen propolis omega 3 incir kürü soğğk ferş pekmz bnlarmı etk yaptı düşürdü blmyrz eskidn iyiydi dn düştü hiç bir fikrmz yok :KK43:
allah yardımcınız olsun,rabbim şifasını versin... bu bitkisel kürleri ne kadar kullandınız

doktor direk aşılama yada tüp bebek yapı dedi ya aslında bizmki çok kötü değildi sperm sayısı 8 milyondu hareketlik %39du morfolojide %1di biz btkisel ilaçlar kullandık keçi boynuzu kuru bal polen propolis omega 3 incir kürü soğğk ferş pekmz bnlarmı etk yaptı düşürdü blmyrz eskidn iyiydi dn düştü hiç bir fikrmz yok :KK43:

Çok arkadaş ben dahil kullanıyoruz keçi boynuzunu ama bilmiyorum ondan mı eşin sigara alkol tüketiyor mu bunlarda ciddi düşüş sağlıyor mesela ben kurlere başladığımdan beri eşime çay bile vermedim pek nadirdir yani bizde salı günü tekrar test verecez biraz daha bekleyin bide Afedersin de doktor bize olabildiğince sık ilişki olsun bu sayede ölü sperm ler gitsin sürekli yenilensin dedi . Rabbim Hayırlısı ni versin hepimizee

inşllh senin snçlar çok tmz çıkar bde bnm eşim hiç sigara ve alkol almamış kullanmyr ama blmyrm nedn byle düştü dün doktra gttk bize kloman verdi snin bir bilgn vamı cnm o ilaçla ilgili

Klomen bende kullandım ama o sadece yumurtanı büyütüp catlamasina yardimci oluyor . Klomeni sen mi kullanacaksın eşin mi

Back
X