Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım eşinin sperm sayısı 6 milyon yazan 20 milyon üzeri olması gerekiyor diğer toplam sperm sayısı 40 milyon üstü olması gerekiyor normal değerlere göre ayrıca % 16 % 16 çizilen yeri toplamı % 50 üstü olmasi gerekiyor canım bizim sadece sperm sayımız 3 milyon eksik ben keçi boynuzu kürü ve sperm arttırıcı kür yaptım eşime onu yediriyorum sende dene istersen Allah yardımcimiz olsunarkadaşlar eşimde varikosel için gittik,profesor çok az oldugunu operasyona gerek olmadıgını söyledi,başka doktor ise operasyon olabilir sperm hareket azlığını buna bağladı,siz bu sonuca göre ne dersiniz s,kafamız karıştı,yorumlarınıza ihtiyacım var.
Canim seni üzmek istemem ama eşinin sonuçları kötü toplam 10 tane hareketli spermi var . Morfolojisi de hepsi kötü normali 0 anormali 100 yani hiç normal spermi yok malesef doktor ne dedi pekibuda ikinci sonuç kızlar dün verdik testi
volüm:4k
renk:sarımtırak
ph:7,5
vizkozite+)
likefaksiyon:20 daika
fruktoz+)
spermatozoa sayısı:2.000.000
total spermatozoa sayısı:8.000.000
ileri hareketli:%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%90
toplam ileri hareketli sperm sayısı:400.000
yuvarlak hücre sayısı:400.000
lökosit:
eritrosit:
vitalite:%25
hipoozmotik şişme (hos) test.%
pellet
retrogad ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL%0 ANORMAL%100
allah yardımcınız olsun,rabbim şifasını versin... bu bitkisel kürleri ne kadar kullandınızdoktor direk aşılama yada tüp bebek yapı dedi ya aslında bizmki çok kötü değildi sperm sayısı 8 milyondu hareketlik %39du morfolojide %1di biz btkisel ilaçlar kullandık keçi boynuzu kuru bal polen propolis omega 3 incir kürü soğğk ferş pekmz bnlarmı etk yaptı düşürdü blmyrz eskidn iyiydi dn düştü hiç bir fikrmz yok![]()
doktor direk aşılama yada tüp bebek yapı dedi ya aslında bizmki çok kötü değildi sperm sayısı 8 milyondu hareketlik %39du morfolojide %1di biz btkisel ilaçlar kullandık keçi boynuzu kuru bal polen propolis omega 3 incir kürü soğğk ferş pekmz bnlarmı etk yaptı düşürdü blmyrz eskidn iyiydi dn düştü hiç bir fikrmz yok![]()
yok cnm eşim için onla ilgili bir bilg varmıKlomen bende kullandım ama o sadece yumurtanı büyütüp catlamasina yardimci oluyor . Klomeni sen mi kullanacaksın eşin mi
Sanirim aynı şey için canım ama klomen hafif bi hap bu değerlerle bu ilacı vermesi ne bilim yani ürolog doktoru mu verdi bu ilaciyok cnm eşim için onla ilgili bir bilg varmı
Canım benim eşim 3 ay kullandı,hareketi arttırdı bu ilaç.yok cnm eşim için onla ilgili bir bilg varmı
evt cnm ürolog verdiSanirim aynı şey için canım ama klomen hafif bi hap bu değerlerle bu ilacı vermesi ne bilim yani ürolog doktoru mu verdi bu ilaci
sayıyı arttırmıyrmu cnmCanım benim eşim 3 ay kullandı,hareketi arttırdı bu ilaç.