Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucumuz:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kirmizikedi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
69
74
88
Merhabalar 3 yillik evliyim test sonucumuz bu.yorumlari bekliyorum

Eklentiler

• 20170526_203844.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 194
Herkese iyi aksamlar.uzun zamandir takip ediordum burayi.umut dolu mesajlar okudukca umut doluyor ,bazen iyice karanliga gomuluyordum uye olmak istedim benimle ayni hisleri paylasanlara biraz daha yakin olmak..umarim her isteyen bebegine kavusur.

Canım her şey acikca yazilmis altina da not düşülmüş zaten. Oncelikle kocanavarikosel muayenesi yapildi mi. Sperm sayisi az oldugu için morfoloji ölçulememis. Ama eger esinde varikosel yoksa tedaviyle sperm sayısı artırılabilir. İleri hareketliler yüzdesi gayet iyi. Merak etme canım doktorun gösterdiği yolu izleyin mutlaka ama mutlaka keciboynuzu kürüne başlasın kocan. E vitamini alsin kullansin sogukpress keciboynuzu pekmezi kullansin

Tesekkur ederim cevap icin.suan tedavi oluyor 2 aya yakindir ama sonuc ayni gibi.varikosel yok denildi.keciboynuzu kürü kullanmaya korkuyoruz ters tepen olmus

Tesekkur ederim cevap icin.suan tedavi oluyor 2 aya yakindir ama sonuc ayni gibi.varikosel yok denildi.keciboynuzu kürü kullanmaya korkuyoruz ters tepen olmus
Canim saraçoglunun keciboynuzu kürü videolarini ac izle. Ters tepen insanlar cok cok cok azinlikta. Madem tedaviye pek yanit vermiyor sana tavsiyem kesinlikle bitkisel yöntemleri uygulayin. Benim eşimin 78 milyon sperm vardi. Ileri hareket 10 idi. Morfoloji 3.... Bir ay doktorun verdigi ilac yaninda ek e vitamini aldik keciboynuzu pekmezi sabah aksam aksatmadan yedi. Her gun bir avuc ceviz badem uzum yedi karistirip. Bir ay sonraki sonuclari şöyle geldi.... Sperm sayisi 78 milyondan 148 milyona.. Ileri hareket 10 dan 30 a... Morfoloji 3 den 8.3 e çıktı... Doktor bile şaşırdı ama biz bunu bitkisel beslenmelere borcluyuz canim.

Bebeginiz oldu di mi:) dediklerinizi uygulucam .sayi az gibi bizim beni umutsuzluga dusuren o.umut dolu mesajiniz ve verdiginiz bilgiler icin cook tesk ederim:)

Cok tuhaf duygular icindeyim bugun test sonucunun kotü oldugunu tüp bebek gerektiģini duyunca eşimden yıkıldım belli etmemeye calştım cunkü onun icin daha da zordur biliyorum o da bana belli etmemeye calısyo ama o da iyi degil Allahım ne kadar zormus anne olmak isteyenlerin neler hissettigini bir kez daha anladim kendim kadar hatta daha fazla dua ediyorum sizlere bunu bilin istedim . Allahim bizlere yardım etsin . Henuz bir yıllik evliyim ve bir yıldir istiyoruz ama yoruldum şindiden kendimde sorun vardir diye dusundum baştan klomen kullandim bir hafta sogan kuru uyguladim reglm duzene girdi hamile kalirim dedim ama olmadi bu defa esim gitti varikosel dediler dedik tamam olsun ameliyat olur gerekirse dedim.bugunde sperm sonuclari icin gitti ve sonuc hic iyi degil .bende hic iyi hissetmiyorum ne olacak simdi diyorum be olacak. Zmana bırakmaktan baska care yok rabbimin dedigi olur

merhaba sevgi
Testleri pek yorumlayamiyorum ben bilen arkadaslar ins yorumlarlar.ama hepimizin hissettikleri ayni umarim amaclarimiza ulasiriz butun isteyenler olarak.
Insallah canım insallah .dua edelim ben umudumu yitirmedim hicbir zman .evet bazen çıkmazlara giriyo insan yoruluyo ruhen bedenen ama bu gunlerde gececek insallah

Ayni duygulari yasiyoruz ne yapacagimi bilmez haldeyim.boyle seyler yasayacagim aklima gelmezdi ama vardir bunda da bir hayir diorum.meryem suresine basladim esim de tedavi oluyor..nohut incir yiyoruz keciboynuzu kurune baslicaz.umut olalim birbimize..

Sizin sorun neydi canim? Bende meryem suresine baslmistim araya regl girince yarim kaldi simdi reglden sonra bidaha baslicam canim kuran şifadır Allahın izni ile

Bebeginiz oldu di mi:) dediklerinizi uygulucam .sayi az gibi bizim beni umutsuzluga dusuren o.umut dolu mesajiniz ve verdiginiz bilgiler icin cook tesk ederim:)
Ben bu degerler daha da kötü ilen hamile kaldim ve düşük oldu malesef. Simdi iki bucuk aydir bu tedavi ile yukselmeye düzelmeye basladi ışte canim. Insallah bebegimiz de olur. Dedigim gibi bitkisel kürlere cok onem ver eksinlikle fayda. Görürsünüz.

Balım bence hareketiniz iyi fena değil. Sayınız düşük ve bunun için size kesinlikle keçiboynuzu kürünü öneriyorum.. Biz çok fayda gördük. Allahım hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh...

Ins.amin canim.hizin iyi olmasi yetmez ama sperm sayisi da onemli ama di mi.

Ins.amin canim.hizin iyi olmasi yetmez ama sperm sayisi da onemli ama di mi.
Aynen balım. Sayının fazla olması demek çok sayıda hızlı spermin yumurtaya ulaşması demek. Bu da yumurtanın döllenip embriyo oluşturma şansının artması demek. Tabiki bunun yanında morfolojinin de önemi var. Sayınızı arttırıp morfolojik olarak da muhakak incelenmesini isteyin kuzum..

Canım ya hareketli sayısı az degl ama. Yogunluk az oldugu için teste bakilamams yani az boşalms olabilir bence bska yerede yaptirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…