Yaptırdı canım 15 milyon çıktı sanırım aşılamaya gitmemiz gerekiyormuşNe yaptınız canım eşin gitti mi?
Varikosel yok Degil mi.Yaptırdı canım 15 milyon çıktı sanırım aşılamaya gitmemiz gerekiyormuş
bilmiyorum canım doktorla yüzyüze görüşemedik henüz sence nasıl bu değer şok mu düşükVarikosel yok Degil mi.
Resim olarak varsa bakabilirim.İsmi kapatabilirsin.Mesela ilişki sırasında boşalmada bir problem yaşıyor mu eşin bu dikkat çeker genelde,geri kaçma gibi.Bu durum yoksa varikosel degildir.Ama sigara veya alkol kullanıyordur ve bu da etkiler.Bilmiyorum can
bilmiyorum canım doktorla yüzyüze görüşemedik henüz sence nasıl bu değer şok mu düşük
Sigara alkol yok boşalırken geri çekilmede olmuyor sadece telefonda doktordan bilgi aldık canım sonuçlar elimizde yok maalesef pzt alıcaz tam bilgiyi ama hareketli sperm sayısı 15 bin dedi sadeceResim olarak varsa bakabilirim.İsmi kapatabilirsin.Mesela ilişki sırasında boşalmada bir problem yaşıyor mu eşin bu dikkat çeker genelde,geri kaçma gibi.Bu durum yoksa varikosel degildir.Ama sigara veya alkol kullanıyordur ve bu da etkiler.
Can'ım o ml başınadır kesin ve zaten 15 milyon/ml yetiyor.Ekstradan eşin çakşır suyu falan içsin.Aşılama vs. Şeyleri hemen düşünme.Görüyorsun aşılamada tüp benekte tutmayıp kendiliğinden hamile kalanlar var.Sigara alkol yok boşalırken geri çekilmede olmuyor sadece telefonda doktordan bilgi aldık canım sonuçlar elimizde yok maalesef pzt alıcaz tam bilgiyi ama hareketli sperm sayısı 15 bin dedi sadece
Allah razı olsun tamam teşekkür ederim canımCan'ım o ml başınadır kesin ve zaten 15 milyon/ml yetiyor.Ekstradan eşin çakşır suyu falan içsin.Aşılama vs. Şeyleri hemen düşünme.Görüyorsun aşılamada tüp benekte tutmayıp kendiliğinden hamile kalanlar var.
evet canım öyleymiş, doktor aşılama öneriyoruz dedi
Sperm sayısı en az 75 milyon olmalıydı bu testte ama morfoloji güzel.Vitaminle sayısı artar zaten.Aşılama önermem.eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
İzletmelerine gerek yok ki telefonla giriyorlar zaten:)
eşim odaya benimle girmek istedi o yüzden izlemedi ama odada da prno film dergi vs de göremedim yani her yer aynı değilmiş kızlar yok yere eşlerinize yüklenmeyin
aynen onun önüne zaten geçemeyiz çoğu izliyorİzletmelerine gerek yok ki telefonla giriyorlar zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?