Spermiyogram Testi ve Kıskançlık :(

Alemsiniz vallahi ya:))) Hiç gizli saklı eşlerini annelerine yollayınca bakmıyorlar zaten degil mi:) Adamlar çocukları olsun diye mecbur bakacaklar yani napsınlar.Yeterki iyi çıksın değerler.

Bilmiyorum can

bilmiyorum canım doktorla yüzyüze görüşemedik henüz sence nasıl bu değer şok mu düşük
Resim olarak varsa bakabilirim.İsmi kapatabilirsin.Mesela ilişki sırasında boşalmada bir problem yaşıyor mu eşin bu dikkat çeker genelde,geri kaçma gibi.Bu durum yoksa varikosel degildir.Ama sigara veya alkol kullanıyordur ve bu da etkiler.

Sigara alkol yok boşalırken geri çekilmede olmuyor sadece telefonda doktordan bilgi aldık canım sonuçlar elimizde yok maalesef pzt alıcaz tam bilgiyi ama hareketli sperm sayısı 15 bin dedi sadece

Sigara alkol yok boşalırken geri çekilmede olmuyor sadece telefonda doktordan bilgi aldık canım sonuçlar elimizde yok maalesef pzt alıcaz tam bilgiyi ama hareketli sperm sayısı 15 bin dedi sadece
Can'ım o ml başınadır kesin ve zaten 15 milyon/ml yetiyor.Ekstradan eşin çakşır suyu falan içsin.Aşılama vs. Şeyleri hemen düşünme.Görüyorsun aşılamada tüp benekte tutmayıp kendiliğinden hamile kalanlar var.

Allah razı olsun tamam teşekkür ederim canım

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız

Eklentiler

• sonuç1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu testin nasil yapildigini merak etmistim bu merakimi giderdiniz. Ama hic boyle birsey beklemiyordum dogrusu. Hatta esimle konusmustuk bir kere boyle birsey gerekebilir diye o da nasil test ediyorlar ki acaba demisti yani o da bilmiyor. Şok oldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…