Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz.. İlk gebeliğimi 8 haftalık iken kaybettim zaten 8 ay sonra gebe kalabişmiştim.. Kürtaj sonrasında da 7 aydır gebe kalamıyorum eşimin sperm testini yorumlayacak var mı.. Araştırdım ama pek bişey bulamadım.. Doktor nolmal deyip geçiştirdi yardımcı olabilecek biri var mı
Sperm testleri ile ilgili çok arastirma yaptim. Sizin degerleriniz iyi üzülmeyin. Hareketlilik kismini farkli yorumlamislar bu sonucta. Dogal yollardan gebe kalmaniza saglayacak derecede sonuclar. Doktor degilim tabiki ama zaten spermde sorun olsa doktor iyi demiyor inanin. Mesela bizde hareketlilikde sorun vardi asilama bile demedi. Direk tüp bebek dedi.
Sperm testleri ile ilgili çok arastirma yaptim. Sizin degerleriniz iyi üzülmeyin. Hareketlilik kismini farkli yorumlamislar bu sonucta. Dogal yollardan gebe kalmaniza saglayacak derecede sonuclar. Doktor degilim tabiki ama zaten spermde sorun olsa doktor iyi demiyor inanin. Mesela bizde hareketlilikde sorun vardi asilama bile demedi. Direk tüp bebek dedi.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.. YouTube bir kaç video izledim ama hareketlilikte sıkıntı var gibi düşünmüştüm.. Artık psikolojik olduğunu kabullendim gebe kalamama olayını. Rabbim isteyen kimsen n kucağını boş bırakmasın
Ya artik zorlasiyor giderek. Degerleri cok daha kötü olup hamile kalanlar da var. Bir yildir bu konuyla ugrasiyorum ben de. Bugünümüze şükür. Benim bu yolda size iki tavsiyem var. Birincisi samiyetle bolca dua edin. İkincisi eger dogal yolla geç oluyorsa bir an önce doktora gidin. Asilama tüp bebek deneyin. Çok beklemenin de bir anlami yok. Yaşınız tabi gençse bekleyebilirsiniz ama 30 a yakinsaniz bir an önce doktorla konuşup çaresine bakin
Ya artik zorlasiyor giderek. Degerleri cok daha kötü olup hamile kalanlar da var. Bir yildir bu konuyla ugrasiyorum ben de. Bugünümüze şükür. Benim bu yolda size iki tavsiyem var. Birincisi samiyetle bolca dua edin. İkincisi eger dogal yolla geç oluyorsa bir an önce doktora gidin. Asilama tüp bebek deneyin. Çok beklemenin de bir anlami yok. Yaşınız tabi gençse bekleyebilirsiniz ama 30 a yakinsaniz bir an önce doktorla konuşup çaresine bakin
Defalarca doktora gittim kürtaj sonrası 1 yıl geçmeden herhangi bir tedavi uygulamıyorlar.. İlk 1 yıl normal yolla olmasını bekliyoruz diyor hepsi anlaşmış gibi. Tsh dışında hormonlarım normal benim de.. Tsh da ilaç ile düzeldi. Çok teşekkür ederim