Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testi yardımmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben vajinismus geçmişim olduğu için korkuyorum aslında acısından falan değil o düşünce beni ürkütüyor 4 yılda yendim ben düşünsene

Ben direk toz halinde alıp kendim demlemiştim hazırlar kesin katkı maddelidir 6 tane keçi boynuzunu küçük küçük parçala 2 bardak kaynamış suda 7 dakika kaynat 1 bardağını sabah 1 bardağını yatmadan önce içsin eşin . 1 haftayı tamamladıktan sonra her gece yatmadan önce 3 tane keçiboynuzu 1 bardak kaynamış suda 7 dk kaynat 3 ay boyunca öyle tüketsin

ben vajinismus geçmişim olduğu için korkuyorum aslında acısından falan değil o düşünce beni ürkütüyor 4 yılda yendim ben düşünsene
O baya uzamış bende 2 ay oldu ama geçti sonra görümcem de 5 ay sürdü genel olarak herkeste var ya

Bnde çakşır suyu tarifini istiyorum yine de yapim bnde faydası bar zararı yok
Ben 1 tatlı kaşığı çakşırı 1 bardak suda demliyordum demleme aparatları varya onda işte ya unutmadan eşime ısırgan çayı da yaptım günde 2 bardak falan içti aynen çakşır gibi demleniyor o da

Bebek oldu demi sonra hemen

Bnde keci boynuzu pekmezi yediriyom organik ve suyunu içirdim bi kaç kez ama dediğini de denicem yine bnde bitki çayları içiyom adette olduğum da ve soğan suyu içiyom Ara da

Peki rahim filmini adetin gittikten ne kadar süre sonra çekildin ayrıca o ay ilişki serbest mi
ben 7.gun cektırdım benım adetım 5gun suruyor zaten10gun yasak dedı ama yumurtlama gunlerını boş gecırmek ıstemedım -hafta sonra gırdık ılıskıye ama o 1hafta boyunca ben cok dıkkat ettım kendıme bıde anestezılı cektırmıstım doktor korunun dedı bana o ay ama korunmadım şansı artırdıgını okumustum cunku oyuzden cektırmek ıstemıstım ama tutmadııkı ay gectı hala tutmadı ama benım eşimin degerlerınde de sıkıntı var sence nasıl

Eklentiler

• 242F0FFB-0549-43C1-9916-7D0FE95C7099.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
Bizim değerlerimiz de geçen ay düzeldi tabi henüz çalışma yapamadık
Canım ben 10 gün önce düşük yaptım gerçi düşük bile denmez Temmuz 25 te adet olacaktım ama olmadım gittim baktım değerim kanda 32 ye çıkmış neyse Cuma hamile olduğumu öğrendim p.tesi değerimin 6 ya düştüğünü ve düşük yapcam o öğrendim . 3 gün sürdü hersey ve adet oldum hemen bugün 9. Günüm allah kimseye nasip etmesin böyle seyleri tabi çok şükür kürtaj yada iç kanama olmadım ama işte insan ümitleniyor hepimize nasip olur inşallahh

Toplam Hız sayı güzel ama ileri hız düşük yine e gebelik başlatabilir bu değerler çok da zor olmaz yani..

Toplam Hız sayı güzel ama ileri hız düşük yine e gebelik başlatabilir bu değerler çok da zor olmaz yani..
bu yukselmıs halo bu aydan sonra şansımız artmıstır dıyw ümit edıyorum buzım kasım’da 1yıl olacak nisan da eşimin degerlerının yetersız oldugunu ogrendık 2aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullandım arada da rahım fılmı cektırdım aşılama ıcın kasım’ı beklesem mi??onda da şans yuksek degıl ya cok heveslı olamıyorum belkı kendılıgınden tutar buarada dıye

aa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladım
Kimyasal bir gebelik mi yaşamış oldun doktora gitmişmiydin ?

aa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladım
yok canım karıstırdın hamıle degılım yanı aslında bellı degıl cuma gunu bat tarıhım ama umudum yok

pardon ben karıstırdım bana yazdın sandım

Evet canm hatırlatsın belki hamile olduğumu ilk ovulasyon testi nde anladım sonra hamilelik testi silik çıktı ertesi gün doktor a gittim değer 32 deydi hamileydim ama p.tesi değer 6 ya düştü kimyasalda denmez aslında tutunamamıstı ve adet oldum öyle gitti cnm

bende ovülasyonda o gün senin durumdan bakarak evdeki ovülasyonları denemiştim bende de çift çizgi çıkmıştı fakat hamile olmadığımı öğrendim hastaneye gidip kanda baktırdım negatifti sonuç
Çok geçmiş olsun canım Bir an önce Allah kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…