Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahbende ovülasyonda o gün senin durumdan bakarak evdeki ovülasyonları denemiştim bende de çift çizgi çıkmıştı fakat hamile olmadığımı öğrendim hastaneye gidip kanda baktırdım negatifti sonuç
Çok geçmiş olsun canım Bir an önce Allah kucağını doldursun
normalde hiç adetim geçikmez hatta neredeyse erken bile gelir 26 günde bir oluyordum 26 haziranda en son adet olmuştum o günlerde 33 -34 gün sonra adet oldum yani temmuzun 29 gibi ..Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Aşılama da ben de çok umutlu olamıyorum nedense normal ilişkiden farkı yok çünkü.. Sadece spermleri biraz iyileştirip rahme bırakıyorlar. Tüp bebek daha mantıklı İstersen yıl sonuna kadar akışına bıra stres yapma belki kendiliğinden hamile kalırsın..bu yukselmıs halo bu aydan sonra şansımız artmıstır dıyw ümit edıyorum buzım kasım’da 1yıl olacak nisan da eşimin degerlerının yetersız oldugunu ogrendık 2aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullandım arada da rahım fılmı cektırdım aşılama ıcın kasım’ı beklesem mi??onda da şans yuksek degıl ya cok heveslı olamıyorum belkı kendılıgınden tutar buarada dıye
Canım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacaknormalde hiç adetim geçikmez hatta neredeyse erken bile gelir 26 günde bir oluyordum 26 haziranda en son adet olmuştum o günlerde 33 -34 gün sonra adet oldum yani temmuzun 29 gibi ..
Doktor ultrasonda baktı bişey yok deyince yıllarca hep bekledim ilk defa hamile kalacağımı sanmıştım ama maalesef değilmişim
benim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmediCanım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacak ☺
Canım allah büyük elbet olur belki geç olur ama illa ki olacaktır Allah’ın izni yle benim eşim de ameliyat olacak ama bizi etkilemiyordu allah tan .. rabbim yardımcımız olsunbenim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmedi
varikosel mi var ameliyt olacaksa faydasını görür mutlakaCanım allah büyük elbet olur belki geç olur ama illa ki olacaktır Allah’ın izni yle benim eşim de ameliyat olacak ama bizi etkilemiyordu allah tan .. rabbim yardımcımız olsun
Kanal genişlemesi var demişti doktor cnm sanırım o . Bakalım .. sperm sayısını da etkilemiyordu ama işte yine de olsa daha iyi diye düşündükvarikosel mi var ameliyt olacaksa faydasını görür mutlaka
Tabiki daha iyi olur inşallahKanal genişlemesi var demişti doktor cnm sanırım o . Bakalım .. sperm sayısını da etkilemiyordu ama işte yine de olsa daha iyi diye düşündük
Öyle canım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah yaş kaç bu arada canımTabiki daha iyi olur inşallah
Hızda biraz düşüklük var ama genel olarak iyi canımben 7.gun cektırdım benım adetım 5gun suruyor zaten10gun yasak dedı ama yumurtlama gunlerını boş gecırmek ıstemedım -hafta sonra gırdık ılıskıye ama o 1hafta boyunca ben cok dıkkat ettım kendıme bıde anestezılı cektırmıstım doktor korunun dedı bana o ay ama korunmadım şansı artırdıgını okumustum cunku oyuzden cektırmek ıstemıstım ama tutmadı ıkı ay gectı hala tutmadı ama benım eşimin degerlerınde de sıkıntı var sence nasıl
Yaşım 26 eşimle beş senedir evliyiz kısmet olursa 6 senemize Eylül ayında gireceğiz erken evlendim ama eşimin yaşı 33 senin yaşın kaçtıÖyle canım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah yaş kaç bu arada canım ☺☺
Bnde eşim de 25 yaşındayız kendi uzman çavuş bnde evde okuyorum açıktan bizim de Kasım da 2 sene oluyo canımYaşım 26 eşimle beş senedir evliyiz kısmet olursa 6 senemize Eylül ayında gireceğiz erken evlendim ama eşimin yaşı 33 senin yaşın kaçtı
Benim eşimde de morfoloji 2ydi. Yani spermleri çok normal değildi. Bi kez hamile kaldım düşük yaptım, ikinci kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonlandı. Eylülde tüp bebek yaptırıcam. İnşallah sorunsuz bi gebe kalma süreci, sağlıklı bi hamilelik geçirir, sağlıklı bi bebek sahibi olursun.anormal sperm sayısı gebelik gerçekleşti diyelim çocuğun sağlığını etkileyen birşey mi acaba ??
Morfolojiniz kaç acabaBenim eşimde de morfoloji 2ydi. Yani spermleri çok normal değildi. Bi kez hamile kaldım düşük yaptım, ikinci kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonlandı. Eylülde tüp bebek yaptırıcam. İnşallah sorunsuz bi gebe kalma süreci, sağlıklı bi hamilelik geçirir, sağlıklı bi bebek sahibi olursun.
ay ne kadar güzel inşallah bir an önce sizde çok beklemeden bebiş sahibi olun Allah 'ın izniyle ..Bnde eşim de 25 yaşındayız kendi uzman çavuş bnde evde okuyorum açıktan bizim de Kasım da 2 sene oluyo canım
2 maalesef.Morfolojiniz kaç acaba
benim eşiminde morfolojisi %1 varikosel ameliyatından sonra hiç değişmedi ..2 maalesef.
herhangi bir ilaç vitamin yada kür yapıyor musunuz ?2 maalesef.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hepimiz için inşallahay ne kadar güzel inşallah bir an önce sizde çok beklemeden bebiş sahibi olun Allah 'ın izniyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?