Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testi yardımmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah

Canım yaa adet oldun mu peki .. an inşallahh cnm hepimiz için hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
normalde hiç adetim geçikmez hatta neredeyse erken bile gelir 26 günde bir oluyordum 26 haziranda en son adet olmuştum o günlerde 33 -34 gün sonra adet oldum yani temmuzun 29 gibi ..
Doktor ultrasonda baktı bişey yok deyince yıllarca hep bekledim ilk defa hamile kalacağımı sanmıştım ama maalesef değilmişim

Aşılama da ben de çok umutlu olamıyorum nedense normal ilişkiden farkı yok çünkü.. Sadece spermleri biraz iyileştirip rahme bırakıyorlar. Tüp bebek daha mantıklı İstersen yıl sonuna kadar akışına bıra stres yapma belki kendiliğinden hamile kalırsın..

Canım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacak

Canım benim de hiç şaşmaz bi keresinde 5 gün gecikti ne ağrım bardı ne sızım ama yine adet oldum bazen gecikiyor yumurtlamayı takip et elbet bebeişimiz olacak ☺
benim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmedi

benim bir tek sıkıntım keşke yumurtalama olsa ama maalesef eşimden de kaynaklı morfoloji ve hız sayı sorunlarımız var testleri düşük çıktı varikoseldi ameliyat oldu fakat fayda etmedi
Canım allah büyük elbet olur belki geç olur ama illa ki olacaktır Allah’ın izni yle benim eşim de ameliyat olacak ama bizi etkilemiyordu allah tan .. rabbim yardımcımız olsun

Hızda biraz düşüklük var ama genel olarak iyi canım

Yaşım 26 eşimle beş senedir evliyiz kısmet olursa 6 senemize Eylül ayında gireceğiz erken evlendim ama eşimin yaşı 33 senin yaşın kaçtı
Bnde eşim de 25 yaşındayız kendi uzman çavuş bnde evde okuyorum açıktan bizim de Kasım da 2 sene oluyo canım

anormal sperm sayısı gebelik gerçekleşti diyelim çocuğun sağlığını etkileyen birşey mi acaba ??
Benim eşimde de morfoloji 2ydi. Yani spermleri çok normal değildi. Bi kez hamile kaldım düşük yaptım, ikinci kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonlandı. Eylülde tüp bebek yaptırıcam. İnşallah sorunsuz bi gebe kalma süreci, sağlıklı bi hamilelik geçirir, sağlıklı bi bebek sahibi olursun.

Morfolojiniz kaç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…