- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
Sonuçlar güzel canımmm olur inşeski ve yeni spermiyogram sonuçları sizce durum nasıl? Bu sonuca göre bebek noröal yolla olur mu ?
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim biz de aşılama yaptırmayı düşündük. Eski sonuçlara göre toplam sperm sayısı düşmüş moralimiz bozulduSonuçlar güzel canımmm olur inş
Canım ben de aşılama ile hamile kaldım ikiz hem de sizin sonuçlar bizimkinden iyiİnşaAllah canım çok teşekkür ederim biz de aşılama yaptırmayı düşündük. Eski sonuçlara göre toplam sperm sayısı düşmüş moralimiz bozuldu
MaşaAllah canım. Allah bağışlasın. Adetin kaçıncı günü gitmek lazım? Nasıl oluyor süreç biraz bilgi verebilir misin rica etsem? Biz devlette yaptırmak istiyoruzCanım ben de aşılama ile hamile kaldım ikiz hem de sizin sonuçlar bizimkinden iyi
Çok teşekkür ederim canımMerhaba canım sayınız yükselmişmoralimiz bozuldu diye yazdığın için cevap yazayım dedim ☺ ml düşmüş o yüzden total sperm sayınız daha düşük gibi görünüyor.
Bence de olur normal yollaÇok teşekkür ederim canımNormal yolla olur mu bu değerle ? Aslında 16 aydır olmuyor yoruldum her anlamda aşılama yaptırmak istiyorum artık
İnşaAllah canım. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla ama rahim duvarı kalınlığım yumurtlama günü en fazla 6.7mm oldu. Bunun için bir tedavi görmedim doktorum normal dedi fakat internetten araştırdığım kadarıyla inceymiş.Bence de olur normal yollaama 1 seneyi geçmiş aşılama deneyebilirsin sende de problem görünmüyorsa sebepsiz infertelite den dolayı yapmaları lazım. Daha çok kendini yormadan vakit kaybetme canım hayırlısı olsun hakkında inşallah
doktor daha iyi bilir canım o an durumuna göre bakıp normal demiştir .İnşaAllah canım. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla ama rahim duvarı kalınlığım yumurtlama günü en fazla 6.7mm oldu. Bunun için bir tedavi görmedim doktorum normal dedi fakat internetten araştırdığım kadarıyla inceymiş.
Ben de devlette yapacaktım canım doktorum izne ayrıldı özelde yaptırdım öyle olunca... Sağ ol.. adetin 2 veya 3. Günü gidilir canım ilaçla iğneyle tedavi oluyor benim bir hafta sürdü.. sonra doktor gün ve saat veriyor işlem 5 dk sürüyorMaşaAllah canım. Allah bağışlasın. Adetin kaçıncı günü gitmek lazım? Nasıl oluyor süreç biraz bilgi verebilir misin rica etsem? Biz devlette yaptırmak istiyoruz
İnşaAllah canım Allah hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllahdoktor daha iyi bilir canım o an durumuna göre bakıp normal demiştir .herşey gönlünce olsun ilk aşılamanda tutar inşallah
Çok teşekkür ederim canımBen de devlette yapacaktım canım doktorum izne ayrıldı özelde yaptırdım öyle olunca... Sağ ol.. adetin 2 veya 3. Günü gidilir canım ilaçla iğneyle tedavi oluyor benim bir hafta sürdü.. sonra doktor gün ve saat veriyor işlem 5 dk sürüyor
Ben de anlamıyorum ama anlayanlar baksın diye yorum yaptım konunuz üstte gözüksünMerhaba spermıyogran testınden anlayan varsa bakabılır mı acaba. Doktora cuma günü göstercez. Merak ettim. Ama hıcbırsey anlamadım
Toplam sayının dusmesini sebebi meni miktarının az olmadi Buda o an ki strese istege gore heyecana gore degisir benim esim 11 ml numune vermistiİnşaAllah canım çok teşekkür ederim biz de aşılama yaptırmayı düşündük. Eski sonuçlara göre toplam sperm sayısı düşmüş moralimiz bozuldu
Teşekkür ederim canım bu gün aşılama tedavisine başladıkToplam sayının dusmesini sebebi meni miktarının az olmadi Buda o an ki strese istege gore heyecana gore degisir benim esim 11 ml numune vermisti
Iki test arasinda takviye kullandiniz mieski ve yeni spermiyogram sonuçları sizce durum nasıl? Bu sonuca göre bebek noröal yolla olur mu ?
Evet canım proxeed plus, evicap ve keçiboynuzu özü aldım.Iki test arasinda takviye kullandiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?