- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
canım çok geçmiş olsun.. olumsuz düşünme.. bir arkadaşım sana benzer birşey yaşadı sonrasında 2 tane sağlıklı bebek dünyaya getirdi. endişelenme yani..gebeliğim 18. haftasında sonlandırıldı.bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış.bebeğim patolojiye gitti patolojiden sonra bebeğimi verirler mi acaba.
bir de bi sorum daha var ilk bebeği böyle olup da ikinci bebeği sağlıklı doğan var mı allah rızası için bilgisi olan cevap yazsın.
gebeliğim 18. haftasında sonlandırıldı.bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış.bebeğim patolojiye gitti patolojiden sonra bebeğimi verirler mi acaba.
bir de bi sorum daha var ilk bebeği böyle olup da ikinci bebeği sağlıklı doğan var mı allah rızası için bilgisi olan cevap yazsın.
bugun uclu testımde acık spına bıfıda sonucum pozıtf cıktı.omurga acıklıgı anlamına gelıyormus.testte afp degerım yuksek cıktıgı ıcın boyle gelmıs sonuc.doktor ayrıntılı olarak ınceledı ama omurgada bır acıklık goremedı.sızce neden sonnucum boyle cıktı lutfen fıkrı olan paylassın cok endıselıyım.ultasonda acıklık yok dıyor ama test acık spına dıyor.lutfen fıkırlerınızı yazın.....
gebeliğim 18. haftasında sonlandırıldı.bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış.bebeğim patolojiye gitti patolojiden sonra bebeğimi verirler mi acaba.
bugun uclu testımde acık spına bıfıda sonucum pozıtf cıktı.omurga acıklıgı anlamına gelıyormus.testte afp degerım yuksek cıktıgı ıcın boyle gelmıs sonuc.doktor ayrıntılı olarak ınceledı ama omurgada bır acıklık goremedı.sızce neden sonnucum boyle cıktı lutfen fıkrı olan paylassın cok endıselıyım.ultasonda acıklık yok dıyor ama test acık spına dıyor.lutfen fıkırlerınızı yazın.....
arkadasım yanlış bılıyorsam duzelt lutfen ama spina bifida kesenın suyu olmuyormu aynı sorunu ben yasadım ve erken dogum yaptım bebegımde gayet saglıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?