Merhaba arkadaşlar.38+4 günlük hamileyim 2.gebeligim bu.ilki sezeryan olduğu için tekrar sezeryan doğum yapacağım.doktorum spinal anestezi ile doğumu önerdi ama şiddetli baş ve bel ağrısı yapıyormuş.yakın zamanda spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bu arada doğumum 5 eylülde yani iki günüm kaldı ve ben çok korkuyorum :)
Teşekkür ederim.umarim bende o sıkıntıları yaşamak.Yeme içmeye izin verildikten sonra kafein alın. (Kola ya da kahve) ben 2-3 fincan kahve içmiştim 1 saat içinde. Hiç bel ya da baş ağrısı yaşamadım.
Sıkıntısız atlatmanızı dilerim.
Merhaba arkadaşlar.38+4 günlük hamileyim 2.gebeligim bu.ilki sezeryan olduğu için tekrar sezeryan doğum yapacağım.doktorum spinal anestezi ile doğumu önerdi ama şiddetli baş ve bel ağrısı yapıyormuş.yakın zamanda spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bu arada doğumum 5 eylülde yani iki günüm kaldı ve ben çok korkuyorum :)
Canm nasil gecti dogum? Bende spinal olcam ve ameliyat ortamindan korkuyorum. Biraz anlatir misin?Merhaba arkadaşlar.38+4 günlük hamileyim 2.gebeligim bu.ilki sezeryan olduğu için tekrar sezeryan doğum yapacağım.doktorum spinal anestezi ile doğumu önerdi ama şiddetli baş ve bel ağrısı yapıyormuş.yakın zamanda spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bu arada doğumum 5 eylülde yani iki günüm kaldı ve ben çok korkuyorum :)
Sizi keserlerken dumduz yatmak sıkıcı olmuyo mu ? Rahat nefes alabildiniz mi ameliyat sirasinda? Mesela burnumuz tikansa ne yapicazCanım ben de spinalle doğum yaptım 2 buçuk ay önce, bende bel ve baş ağrısı yapmadı sanirim kişiden kişiye değişiyor.
teşekkürler canım saol bilgin için olmadi çocuğumu görüp daha sonra uyutulmak isterim bunu daha önceden duymamistim iyi oldu ogrendigimHissedilmiyor desem yalan olur hatta ben doğum yapmadan bir hafta önce sivri zekanın biri beni içimi deştiler yaaa ölüyorum diye diye baya korkuttu ama korkulacak hiç birşey yokmuş illaki bebeği alırlarken fln hissediyorsun ama acı yok aynı diş çekimine benziyor bence bebeği beklerken o heyecandan birşey anlamıyorsun bebeği aldıktan sonrada istersen dikim aşamasında uyutabiliyorlarmış isteğe göre ama öyle genel anestezi gibi bir uyku hali değilmiş anestezi uzmanı öyle demişti bana bir danışın isterseniz
o an onu düşünemiyorsun merak etme sıkılmak aklıma bile gelmiyor hem bebeğini merak ediyorsun hem de zaten uyuşuk oluyorsun ben ameliyat sırasında doktoruma biraz saçmaladım mesela:) nefes sorunum olmadı zaten ruya gibi ameliyat, esas zor olan sonrası.Sizi keserlerken dumduz yatmak sıkıcı olmuyo mu ? Rahat nefes alabildiniz mi ameliyat sirasinda? Mesela burnumuz tikansa ne yapicaz
Ben hissetmemiştim ne bebegin çıkış anını ne de dikim anını.Yaaa icim bir hos oluyor okudukça kızlar hicmi hissedilmiyor icinizden yavrunuzu alırken falan... benim bir önceki doğumum sezeryandi spinal olmayı istemedim korktuğum için hatta ve hatta soğuk ilaçlı suyla yıkama işlemi yapıliyordu ku doktorum geldi hocam durun durun kesmeyin beni ben hala uyumadım bayilamadim dedim bütün ameliyathane koptu. Simdi tekrar hamileyim spinal olmak istiyorum ama açıkçası çok da cesaret edemiyorum karnimdan yavrumu cikardiklarinda görmek harika bir duygudur eminimde diktiklerinde hissedilebilecegimi düşünüyorum
Merhaba. Amaliyatım iyi geçti cok şükür.ameliyathane ortamı korkulacak kadar kötü değildi.belden iğne yapılınca ayaklarım hemen uyuştu zaten sonra beni yatırıp önüme örtü serdiler dağ gibi oluyor hiç birşey görmüyorsun.ağrı acı yok sadece sana dokunuşlarını hissediyorsun.anestezi uzmanı sürekli başımdaydı nasıl olduğumu sorup durdu midem bulanınca oksijen verdi ara sıra.en güzeli bebeğimin ilk ağlamasını duydum.hemen getirdiler bana yüzüme yasladılar beni öptü hatta..bu duyguyu yaşamaya değerdi.sonrasinda bir hafta kadar şiddetli baş ağrım oldu ama geçti sonra.rabbim seni de kurtarsın inşallahCanm nasil gecti dogum? Bende spinal olcam ve ameliyat ortamindan korkuyorum. Biraz anlatir misin?
Evet dumduz yatıyorsunuz ellerinizi yanlardan bağlıyorlar bu biraz rahatsız etti.ara sira midem bulandı kusucak gibi oldum hemen oksijen veriyorlar.nefes almakta sıkıntı çekmedim ben.Sizi keserlerken dumduz yatmak sıkıcı olmuyo mu ? Rahat nefes alabildiniz mi ameliyat sirasinda? Mesela burnumuz tikansa ne yapicaz
Hiç bisey hissetmiyorsun canım.bende korkuyordum ama öyle korkulacak bi durum yoktu.sadece bebek geldikten sonra dikmeye başladıklarında midem bulandı o kadar.Yaaa icim bir hos oluyor okudukça kızlar hicmi hissedilmiyor icinizden yavrunuzu alırken falan... benim bir önceki doğumum sezeryandi spinal olmayı istemedim korktuğum için hatta ve hatta soğuk ilaçlı suyla yıkama işlemi yapıliyordu ku doktorum geldi hocam durun durun kesmeyin beni ben hala uyumadım bayilamadim dedim bütün ameliyathane koptu. Simdi tekrar hamileyim spinal olmak istiyorum ama açıkçası çok da cesaret edemiyorum karnimdan yavrumu cikardiklarinda görmek harika bir duygudur eminimde diktiklerinde hissedilebilecegimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?