Spinal anestezi ve yasadiklarim :(

tilsim86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
200
30
Arkadaslar Merhaba ben doğum yapmadım sadece spinal anesteziyle ayak bilegimde oluşan tümörü aldirdim. Spinal anestezi yaptiracaklar çok çok iyi dusunsunler. Beni mahvetti. 4 gündür yataktan kalkamiyorum boyun ve baş bolgemde dehşet agrilar var. Hiç gecmiyor. Bi de gripken bu ameliyatı oldum göğsümde sıkışma nefes alamama gibi yan etkileri oldu. Yarın tekrar anestezi doktoruyla gorusecegim. Bakalım ne diyecek.

ben de spinal anestezi ile yumurtalık ameliyatı oldum, tek yuurtalığım alındı, diğerindeki kist temizlendi. bana elden iğneden önce serumda bir sakinleştirici verildi, iğneyi hissetmedim bile. ameliyat sonrasında da baş vs ağrım olmadı. sadece ameliyatta kollarımı iki tarafa bağlamışlar, çıplak ve soğuk ameliyathanede tutulmuşum. aşka bir şikayetim olmadı. öğlen ameliyta oldum akaşam yürüdüm. sabah kafetaryaya inip kahve sigaramı bile içtim :KK76:

bu tarz anestezilerde kafein önerirlermiş vücuttan atılması için. bir arkadaşım aynı şekilde doğum yaptı ve onun da baş ağrısı olmuştu. doktor acı kahve içmesini önermiş. deneyin siz de isterseniz. benim baş ağrım olmamasının onunla ilgisi var mıdır bilmem ama ben günde 10 kupa falan sade kahve içiyorum

Evet kahve oneriyorlar ama o da bende çarpıntı yapiyor. Resmen mahvetti beni bugün 6. Gunum dün serum filan taktilar hafif gecti gibi ama yine de var. Gerçekten bir çok kişide oluyormus bu yan etkileri ve oluşan ağrıları tarif bile edemiyorum o kadar kötü. Doğum filan yapanlar olursa bebekleriyle ilgilenemez büyük ihtimal

X