Ben Maltepe Üniversitesi'nde spinal anestezi altında sezaryen ameliyatı ile doğurdum bebeğimi. Herşey çok iyiydi. Hiç sorun yaşamadım. Ne anlatıtkları gibi bel ağrısı ne baş ağrısı hiçbirşey. İlk saatler zaten uyuşukluk olduğu için kendini çok çok iyi hissediyor insan. Bebeğini de hemen emzirtiyorlar odaya gelir gelmez. Narkozdan çıkma süreci olmadığı için ilk yarım saat 45 dakika içinde emzirmiş oluyorsun. Yürümeye başlamanı istediklerinde üşenmeyip kendini biraz zorlar bol bol yürür, bol bol da sıvı tüketirsen hiçbir sorun olmaz. Kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.
He ayrıca anestezicileri de çok komiktir. Ameliyathane de baya geyik yapmışlardı, eğlenmiştim.
Fiyatını da sormuşsun. İki yo önce sezaryen doğum fiyatı 1200 TL idi (SGK için katkı payı), tek kişilik odalar için de geceliğine 200 TL fark verdik. Toplam 2 gece 1600 TL verdik. Herşey dahil. Anne bebek ilk aşılar herşey..
Son bir not, doktorum Berna Haliloğlu idi. Gebelik öncesi tanıştım kendisiyle, hala herşeyimde ona giderim. Hastane değiştirse peşinden giderim. İkinciyi düşünmeye başladım, gene onda aldım soluğu bir takım konuları danışmak için. Tıbbi bilgi anlamında eşsizdir. Bir de gereksiz endişei gereksiz tahlil gereksiz paranoya asla yaşatmaz.Ama hiçbir ayrıntıyı da atlamaz.