Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum bna bas agrısı olmaması ıcın gunde 3 lıtre sıvı tuketmem gerektıgını söylemıstı. bende de ne bas ne bel hıcbır agrı olmadı.
ameliyattan önce de mi 3 litre su içmemeiz lazm?
yoksa sadece ameliyattan sonra?
ameliyattan sonra tüketmemiz lazım. bir de su demedi sıvı tüket dedi. yani içebildiğin kadar su, meyva suyu gibi. ben zaten cok su içerim bir de süt yapsın dıye ayva hoşafı, gaz yapmasın diye rezene derken 3 litreyi gecmıs bıle olabırım :)
bende spinal anestezi ile yeni doğum yaptım.ameliyattan sonra anestezi doktoru başın yüksekte olsun mutlaaka demişti.bende baş ağrısı olmadı ama mide bulantısı oldu.benim ikinci doğumum ilki genel anestezi sezeryandı,sonrası çok ağrılı ve sancılı ama sipinalle hiç ağrım olmadı ve çok kısa sürede iyileştim.hemde doğum anını yaşamak çok güzel.biraz baskı hissediyorsun sonra ağlama sesiyle dünyalar senin oluyor.benim doğumum ani oldu gece acil gittim.uyumadan birşeyler yediğim için genel anestezi olmadım spinal oldum sizde sakın korkmayın kızlar çok kolay ve rahat bana inanın
hımmm.
teşekkür ederim
kaç gün boyunca.ilk gün yeterli mi??
birde şöyle birşye duymuştum.ameliyattan hemen sonra sırt dümdüz olacak şekilde yatmamalıymışız.başımız yüksekte olursa başğarısı olmuyormuş.bunu bilen var mı??
yada en azından denemek lazım...birşey kaybetmeyiz...
canım valla ben acı ne hiç bilmedim genel aneztezide uyandığın anda şiddetli bir ağrıyla uyanıyorsun bilirsin işte fena bişey ama spinalle zaten belden aşağı uyuşuk olduğu için bu uyuşukluk 3 saatte ancak geçiyor ozamana kadar ağrı falan kalmıyor etkisi hafif geçmeye başlayınca hemşire bi ağrı kesici vuruyor inan hiç ağrı hissetmedim emzirirkende aynen çok rahattım zaten yüksekte kafan tutup emziriyorsun.ameliyattan sonra bol sıvı tüketmek en önemlisi kafeinli şeyler iç bol bol demişti doktor ama ben çok içmedim.sormak istediğin şeyleri seve seve cevaplarım