Spinal sezeryan korkusu yardimm

Merhaba arkadaslar dogumuma az kaldi birkac ay gibi bir sure ama ben halen karar veremedim ilk doğumum genel anestezi idi ve uyanirken çok kotu oluyor diye şimdi spinal anestezi istiyorum. Fakat korkuyorum ya aci agri hisseder kotulesirsem diye çünkü serumdan bile bayilan biriyim. Tecrübeli olanlardan yardim istiyorum spinal anestzi ile olan sezeryan surecinizi paylaşır misiniz
al benden de okadar spinal neydi epidural neydi
ilkini genel yaptım çok rahattım ama öksürükden dikişim çok acıdı
çok aşırı korkuyorum napcaz ya :(

Merhaba arkadaslar dogumuma az kaldi birkac ay gibi bir sure ama ben halen karar veremedim ilk doğumum genel anestezi idi ve uyanirken çok kotu oluyor diye şimdi spinal anestezi istiyorum. Fakat korkuyorum ya aci agri hisseder kotulesirsem diye çünkü serumdan bile bayilan biriyim. Tecrübeli olanlardan yardim istiyorum spinal anestzi ile olan sezeryan surecinizi paylaşır misiniz
16 gün önce doğum yaptım canım benim inan senden daha çok endiselerim korkularim vardi. Ama oyle rahat oyle kolay gectiki bidaha olsa güle oynaya giderim.. ameliyathaneye girdiğin gibi belden anestezini oluyorsun acısı normal bir iğne acısından fazla değil hızlı şekilde uyuşuyorsun sonra 10 dakika icinde bebeğin ağlaması duyuluyor.. tadını çıkar ve hiç korkma

Hiç korkmayın acı falan hissetmeyeceksiniz ama diyelim ki korktunuz hemen doktorunuz panık olduğunuzu anlayınca uyutuyorlar sizi uykudan uyanır gibi gözünüzü acıncada ağrınız falan olmuyor operasyona başlarken doktorum nasılsın dedi biraz korkuyorum dedim ve sadece o cümleyi hatırlıyorum :)) uyandığımda odama çıkarılıyordum. Acı duymazsını ama diyelim duydudunz veya korktunuz saniyeler içinde uyunsunuz öyle düşünün rahatlayın korkacak hiç birşey yok

Back
X