- Konu Sahibi gxuxzelresim
ben bu başlığı açalı epeyce olmuş ama şimdi iş ciddiye bindi çünkü 3 gün sonra sezeryan tarihimi aldım:bbo:.doktorum ısrarla spinal diyor ve bugün beni anestezi uzmanıyla görüştürdü.kadın beni ikna etmek için yarım saat konuştu.bazı arkadaşlar bilirler burda, 7 yıl önce bel fııtığı başlangıcı vardı.o aralar çoook ağrı çektim sanırım ondan acayip korkuyorum ama kadın gerçekten işinin ehli bana çok güzel şeyler anlattı.biraz ikna etti gibi ama yinede acaba belimle ilgili sorun yaşarmıyım diyorum.gerçi kadın belimi kontrol etti hiçbir sakınca yok diyor.offf ya çok kötü durumdayımkafamçokkarıştı.buraya yazan arkadaşlar ayrıca hepinize çoook teşekkür ederim a.s. sonuç olarak 3 gün sonra Allahın izniyle saat 10 gibi hepsi bitmiş olacak.içimde hem acayip bir korku hemde tarifsiz bir mutluluk var.umarım herşey güzel geçer....
birde spinal olan arkadaşlara bir sorum daha olcak.bazıları doktorun tüm dokunuşlarını hissettiklerini söylüyorlar.bu nasıl bir his merak ediyorum. yani acı hissedilmiyor sonuçta ama dayanılmayacak gibi birşeyde değildir herhalde dimi:uhm:
birde spinal olan arkadaşlara bir sorum daha olcak.bazıları doktorun tüm dokunuşlarını hissettiklerini söylüyorlar.bu nasıl bir his merak ediyorum. yani acı hissedilmiyor sonuçta ama dayanılmayacak gibi birşeyde değildir herhalde dimi:uhm: