- Konu Sahibi gxuxzelresim
merhaba papatya71a, antalya da hangi hastanede doğum yaptın öğrenebilir miyim? benimde 30 eylülde doğumum olucak karar verirsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba papatya71a, antalya da hangi hastanede doğum yaptın öğrenebilir miyim? benimde 30 eylülde doğumum olucak karar verirsem
merhabalar bugün doktorumla doğum hakkında görüştüm.sezeryan olacağım ama doktorum spinalin çok daha iyi olduğunu söyledi. ben buna dayanabileceğimi sanmıyorum.genel anestezi olma fikri bile gece rüyalarıma girmeye başladı.çok korkak bir yapım var malesef. senağlama bu konuda deneyimli annelerimiz varsa bana yardımcı olabilir mi...
merhabalar bugün doktorumla doğum hakkında görüştüm.sezeryan olacağım ama doktorum spinalin çok daha iyi olduğunu söyledi. ben buna dayanabileceğimi sanmıyorum.genel anestezi olma fikri bile gece rüyalarıma girmeye başladı.çok korkak bir yapım var malesef. senağlama bu konuda deneyimli annelerimiz varsa bana yardımcı olabilir mi...
Merhaba 9 ay önce doğum yaptım 4 aylık da hamileyim demişsin.bebeğin 5 aykıkken 2 sine hamile kadın anladım kadarıyla.dikişlerinde problem yaşadınmı.ağrı,acı vs. Bu arada rabbim sağlıkla kucağına alıp uzun ömür nasip etsin inş.ben 9 ay önce spinal sezeryan oldum ve çok memnun kaldım kesinlikle ağrı hissedilmiyor.bebeğimi görmek için sabırsızlandım çok keyifliydi 4 aylık hamileyim hiç tereddütsüz yine spinal olucam doğumdan hemen sonra ağrı hissedilmediği için ilk emzirme çok rahat olmuştu .herkese tavsiye ederim ..