spinal sezeryan olan anneler bakar mısınız...

merhaba papatya71a, antalya da hangi hastanede doğum yaptın öğrenebilir miyim? benimde 30 eylülde doğumum olucak karar verirsem

bende spinalle doğum yaptım 10 gün önce burda yazılanları okuyunca şok oldum.ben daha kendime gelemedim:(bu ikinci doğumum ilki genel olmuştu.onda bile 3. günü normal hayatıma döndüm.hala belim ağrıyo dik duramıyorum doktor zamanla geçer diyo ama korkmaya başladım yazılanları okuyunca.iğne acıtmıyo evt doğuma başlar başlmaz uyuttular beni zaten :(bebeğimi göremediğimemi üzülüyüm ameliyattan cıkar cıkmaz ağrılarım başladığınamı bilemiyorum durmadan ağrı kesici vurdular cünkü dayanılacak gibi diildi.bnm gibi olan varmı cok merek ettim.ilk 3 4 gün ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum düşünün artık..

epidural yada spinal annenin genel durumuna göre karar veriliyor mesela bel ağrısı çeken o tip problemi olan insanlara epidural kesinlikle tavsiye edilmiyor çünkü epiduralde bel ağrısı çekiliyor uzun süre bence genel aneztezi olmayın birkere daha tehlikeli bir aneztezi yöntemi hem zaten ne epiduralde ne spinalde hiç birşey hissetmiyorsunki ve bebeğinde doğumuna ilk ağlamasına tanık oluyorsun görüyorsun bende spinal olmuşdum tek hissettiğim doktorun ellerinin hayal meyal karnıma dokunduğunu okadar ben dokunma olarak hissederken adam karnımı kesmiş yani okadar bütün hissettiğin

kılzar bende ılk gebelıgımı normal sezeryan yaptım bunu ıse doktorum spınal olsun dıyo cok rahat edersın ve bebgını gorup opersın dıyo o anı yasamkta ıstıyorum korkuyorumda

o korkuların aynısı bende de varr kaç aydırrr düşünmektenn kafayı yicem
kızlar keserken falan hissediyomusunz acı yok diyosnz tamm ama o hissiyat beni bitiriyoo
kesme işlemi kaç dk
bebek kaç dk çıkıyo
geri dikerken kaç dk sürüyoo off vallaa o kadr tırsıyorum ki :18: ya bişeyler hissedersem diyeeee oofff

merhabalar bugün doktorumla doğum hakkında görüştüm.sezeryan olacağım ama doktorum spinalin çok daha iyi olduğunu söyledi. ben buna dayanabileceğimi sanmıyorum.genel anestezi olma fikri bile gece rüyalarıma girmeye başladı.çok korkak bir yapım var malesef. senağlama bu konuda deneyimli annelerimiz varsa bana yardımcı olabilir mi...

kesınlıkle spinal ol..genel olup ayılırken cekecegın acıyı dusun...spınalde bır sey gormuyorsun dr unla konusa konusa gecer vakıt bı bakmıssın ıngaaaa dıye bır ses:1:rahat ol...hem cıktıgın gıbı emzırme sansın var ..dıgerınde o yok unutma:46:

merhabalar bugün doktorumla doğum hakkında görüştüm.sezeryan olacağım ama doktorum spinalin çok daha iyi olduğunu söyledi. ben buna dayanabileceğimi sanmıyorum.genel anestezi olma fikri bile gece rüyalarıma girmeye başladı.çok korkak bir yapım var malesef. senağlama bu konuda deneyimli annelerimiz varsa bana yardımcı olabilir mi...

ben 9 ay önce spinal sezeryan oldum ve çok memnun kaldım kesinlikle ağrı hissedilmiyor.bebeğimi görmek için sabırsızlandım çok keyifliydi 4 aylık hamileyim hiç tereddütsüz yine spinal olucam doğumdan hemen sonra ağrı hissedilmediği için ilk emzirme çok rahat olmuştu .herkese tavsiye ederim ..

Ben de spinal sezeryan oldum..cok başarılı tavsiye ederim...buket fidan 9ay once dogum yapip 4 aylik hamileyim mi dedin...benim bebegim 8 aylık cok yoruluyorum...Allah kolaylık versin hepimize...

bende 2bucuk ay once spinal sezeryan oldum.coook memnun kaldim.hc bas agrisi falanda yasamadin.sezeryan olub aksam ayaga kalktim.4gun biraz zorlandi yurumekte ama sonra kus gibiydim.

Mrb arkadasim 5 gun once spinal ile ikinci sezeryani oldum. Ilki cok rahat hicbisey hissetmeden normal bi sekilde gecti belden yapilan igneyi falan hic hissetmiyosun. Ikinci sezeryanima cok stresli korku icinde girdim kendimi cok kastim doktorun kestigi an bi sizlama acı hissettim karnimi ayirdiklarinda falan aci duydum ve bagirmaya basladim sonra hemen uyuttular bebegimin dogdugunu goremedim baygin bi sekilde ciktim ameliyattan. Kendime geldigimde boynum cok agriyodu 2 saate gecti ama. Ilki cok guzel gecmesine ragmen ikincide bole bi sorun yasadim herkeste farkli seyredebiliyor ama bi daha yapsam gene spinal olmak isterim.allah hayırlı dogum nasip etsin

benfr spinal oldum 3 ay once.cok rahat herkese tavsiye ederim.ama surasi da varki bunye meselesi bu isler.kiminde agir geciyor kiminde hafif.ben aksami ayaktaydim.bebegimede yardimsiz baktim.cok guzel gecti.ikinci olsa yine spinal olurum

bence belden uyusturulmak daha iyi.. bebeğinizin ilk o anını kaçırmayın derim.. bende belden oldum..ancak o iğne varyaa o iğnee ahh ne canım yandıı benimmmm... yınede kızımın o ilk anına değişmem

ben 9 ay önce spinal sezeryan oldum ve çok memnun kaldım kesinlikle ağrı hissedilmiyor.bebeğimi görmek için sabırsızlandım çok keyifliydi 4 aylık hamileyim hiç tereddütsüz yine spinal olucam doğumdan hemen sonra ağrı hissedilmediği için ilk emzirme çok rahat olmuştu .herkese tavsiye ederim ..
Merhaba 9 ay önce doğum yaptım 4 aylık da hamileyim demişsin.bebeğin 5 aykıkken 2 sine hamile kadın anladım kadarıyla.dikişlerinde problem yaşadınmı.ağrı,acı vs. Bu arada rabbim sağlıkla kucağına alıp uzun ömür nasip etsin inş.

Merhaba ilk öncr hayırlı doğumlar dilerim İkinizde hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah ben pazartesi doğum yaptım acil sezaryan olduğu için spinal yaptılar ben çok memnun kaldım

Son düzenleme:
spinal çok güzel ama sonrasında çok kötü başağrıları çektim..boynum başım felaket ağrıyordu,resmen gözlerimden şıpır şıpır yaş aktı...haftalarca hemde

Back
X