spiral agrı ve lekelenme

fadimeberk

Bir çocuğumuz olmalı ismi deniz olmalı
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
273
125
103
31
slm kizlar bende 2senedir spiral,var ancak surekli bir kasik agri cekiyorum ve lekenmem cok oluyor dr gittim iltihap dedi ilac verdi kullandim tedavim bitti ancak bu sikintilarm gecmior gunluk yasamimi agrilar cok etkilio esim cocuk istemedigi icin taktrdim su aleti kendiside korunmaya yanasmiyor vallahi biktim artik ne yapsam akil verin bana

Canım bende de iki yıldır sprail vardi onada güvenmeyin derim.sprail kontrole gittim aşırı kasık bel ağrım vardı ve hamile olduğumu öğrendim çünkü kaymış. Dikkat et eğer çocuk istemiyorsan vücudun kaldırmiyorsa esin korunsun.

4 yıl spral kullandim dedigin gibi hep iltihap ve hayatimi ciddi anlamda etkileyen agrilar yasadim devam edemedim malesef

Uzun yillar kullanip hic sıkıntı yasamayan tanidiklarim var demekki kimine yaramiyor

Bende spiralli hamileyim , şuanki gebeliğiniz mi spiralle oldu :)
Hayırlı olsun demeye geldim...

Evet dediginiz gibi bendede cok kasik agrisi ve kramplar oldu cikartmaya gittim kayma falan olup olmadigini soylemedi kadin zaten regliken gitmistim suan rahatim cok sukur spiral tam bir iskence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…