spiral ile hamile kalanlar buyurun içeri :)

Karamel

yuvama yeni nefes geliyor
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.316
15
358
İstanbul
3 sene önce spiral ile zoru başarıp hamile kalmıştım
arkadaşla konuşurken bu durumun başkalarınında başına gelebileceğini göz önüne alarak bir konu açalım dedik
benim ki nasıl olmuştu kısaca anlatayım
yine temizlik günü evin alt üst durumlardan biri oğlumun bazasının altı süpürülecek yerdeki halı büyük birazı da dolabın altına girince haliyle halıyı kaldıramadım ama o bazanın altı süpürülecek neyse biraz çektim baktım halıya takılıyor kaldırıverdim
o ne belimde inceden bir sızı azcık ah of ettim temizliğe devam
akşamınada biraz kasıklarda sancı falan geçti gitti umursamadım açıkçası yani temizlik sonrası zaten hepimizin anası ağlıyor akşamına pert oluyoruz
tabi beklenen gün beklenenler gelmeyince doktora gittik doktor hamilesiniz diyince şok istemediğim bir kenara olmazı başarmanın şaşkınlığı ile doktorla muhabbet ediyoruz spiral çıkarıldı sorun yok dedi baza olayını doktora anlatınca benimle azıcık dalga geçtikten sonra olabileceğini söyledi neyse öğrendiğimde 4 haftalık olan bebeğim 8 haftalıkken geldiği gibi habersizce gitti
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye bu başlığı açtık sizin hikayeleriniz de dinlemekten paylaşmaktan zevk duyarız efendim

Son düzenleme:
karamelcim topiğin hayırlı olsun ..
tam ben böyle bir konu açmayı dusunuyordum cok ii olduu açılmış olmasıı

canım ben diğer topikte bır soru sordum sana ama kendı topigini daha fazla takıp edecegını dusunerek burdada sormak ıstıyorum

hamıle oldugunu hıc anlamadın mı ,sadece adet gecıkmesınden mı anladın..
spiral ne zaman cıkartıldı ve sorun olmadımı,doktor düşer falan demedımı

ben cok korktum sen 8 haftalıkken gdüştü diyince
eger hamıleysem düşsün istemıyorum..
spiral rahatlıkla bebege zarar vermeden cıkarılabılıyormu
...
son birşey sen spiralini nasıl kontrol edıyordun.. benım gıbı her dusta ipini kontrol edıyormuydun..

çok bunlattım senı soru yagmuruyla ama bir an önce hamıleysem cıksın oratyaaa :18::18:
bebegım benımle olsun yaaaa

Son düzenleme:

estağfurullah cnm zaten bunun için açtım konuyu
sorduklarının bazılarına diğer başlıkta cvp verdim ama burayada yapıştırıp devamını getirelim
cnm ben hiç anlamadım olanların hepsi normaldi hatta benim ilk hamileliğim çok kötü geçmişti ilk hafta bile hissetmiştim bulantıları baş dönmesini
demekki hepsi aynı olmuyor bunda hissetmedim diyorum ya doktor diyince şok olmuştuk
inşallah senin için hayırlısı olur
ben ilk spiral de ipi hissediyordum ve yerinde olduğunun işaretiydi bu ama ikinci taktırdığımda hiç bir şekilde ele gelmiyordu ipi
sanırım farkları vardı
sen bunun hangisinin doğru olduğunu doktorundan öğrenmeye çalış
ilk taktırdığım yani kayan spiral ele geldiğinde doktorum yerinde demişti ama hamile kaldığımda da elime geliyordu
ben senin gibi kontrol ediyordum ama dediğim gibi ipte sorun yoktu düşükten sonra taktırdığım spiral de ise ip elime gelmiyordu
merak etme spiral bebişe zarar vermeden çıkarılabiliyor
keşke bu kadar bekleyeceğine doktora gidip bi vaktırsan mı acaba :44:
üzülme ne olur bişey olmaz sende bebiş varsa

canım beklıcemm adetım gecersee gıdıcem doktoraa hem hamıelmıyım dıye kan testı yaptırcam hemde spiralı cıkartıırcam..
şimdi gidersem hem test yapmaz hemde spiral yerındemı dıye bakar fılann ..bebegım varsada düşer ..ayy en bıleyım çok evhamlıyım ..koskoca doktorun işine karışılmaz ama beklemek en mantıklısı gıbı gelıyorrr

mutlaka haber ver olurm mu sabırsızlıkla beklenen bir bebişimiz daha olsun
bende ayın 22 sini bekliyorum geçen ay vedalaştık spiralle ilk ay olursa yine zoru başarmış olucam
yeni gelen meleğimizin kocaman bir abisi (12 yaşında ama ona göre 13 yaşında ) daha deneyimli bir annesi ve babalığa yeniden hazırmıyım ona iyi bir baba olabilirmiyim diye sürekli kendini sorgulayan bir babası olacak inşallah

Merhaba karamel konunun uzerinden cok zmaan gecmis ama birsey sormak istedim acaba regl dongunde bir degisiklik olmadi mi nasil anladin hamile oldugunu
Bnde spiralle korunuyorum 1ay adet olmadim ikinci aya donunce 2gun kanamam oldu normal adet doneminde yasadigim hicbir agri sizi olmadi 2gun orta yogunlukta bir kanamm oldu idrar testim negatif geldi kan vermeli miyim bilemedim
Sanki kafamda kuruyorum gibi geliyor ama bulantilarim var

Evet benimde ya adetim 7 gün geçti lakin test yaptım negatif ama hala adet olmadım spiralim var ..bebek barsa bişey olur mu benimde korkum o. Sakat doğma ihtimal var diyorlar evham yaptım.acaba ondan mı oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…