Düşük de olsa ihtimalli varSpiral ile hamile kalanlar oldumu adetim gecikti korkuyorum
Düşük de olsa ih
Teşekkür ederim korkuyorum daha oğlum 4 aylık çok erkenDüşük de olsa ihtimalli var
Adetiniz gecikmiş idrar testinde de çıkar varsa gönlünüzce olsunTeşekkür ederim korkuyorum daha oğlum 4 aylık çok erken
Teşekkür ederim test yapacam bakalım ben şuan istemiyorum ama düşük falan olsun diyede hapda içemem vicdanım el vermezAdetiniz gecikmiş idrar testinde de çıkar varsa gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim şuan istemiyorum yaÖrnek ben olabilirim belki spraili aldırdım bir ay ggecmeden bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrenmiştim doktorda şaşırmıştı demekki sprail varken hamile kaldın dedi
Sonucunuzu bekliyorumTeşekkür ederim test yapacam bakalım ben şuan istemiyorum ama düşük falan olsun diyede hapda içemem vicdanım el vermez
TamamSonucunuzu bekliyorum
Doğrudur canım ben dokuz yıl dir korunuyordum doktora bir muayene ol kayma olduysa hamile kalma orarnin yuksekTeşekkür ederim şuan istemiyorum ya
Teşekkür ederim fikriniz için gider bakarımDoğrudur canım ben dokuz yıl dir korunuyordum doktora bir muayene ol kayma olduysa hamile kalma orarnin yuksek
Ya hamile mi kaldınız spirallrben ☺ örnek olabilirim
evet 9 hafta 6 günlük şuan istediğim bir gebelik değildi ama olsunYa hamile mi kaldınız spirallr
Anladım teşekkür ederim Allah bağışlasınevet 9 hafta 6 günlük şuan istediğim bir gebelik değildi ama olsun
Evliyim canım oğlum daha 4 aylık şuan istemiyorum çok erken bakayım test yapacamKalınır canım kalanlar var çevremde bu yüzden çok tehlikeli bir yöntem hem bebek için hemde hiç bir yöntemin 100% korunmadığı gibi Buda korumuyor .. hapla da hamile kalanlar var spiral le de evliyseniz gebelikse hayırlı olsun değilseniz belki stress kaynaklı olabilir
Ayy canım benim olsun üzülme varsada beraber büyürler rabbim gönlüne göre versin inşallahEvliyim canım oğlum daha 4 aylık şuan istemiyorum çok erken bakayım test yapacam
Tamam canım teşekkür ederim ya bilmiyorum daha çok erken ama yapacak bir şey yok sonucu öğrenince yazarımAyy canım benim olsun üzülme varsada beraber büyürler rabbim gönlüne göre versin inşallahyaz sonuç alırsan merak ettim bende
Tamam canım hadi hayırlısıTamam canım teşekkür ederim ya bilmiyorum daha çok erken ama yapacak bir şey yok sonucu öğrenince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?