serentyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2021 1.480 2.476 63 13 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 15aymerve #21 dertaya .!.: Anladım teşekkür ederim Allah bağışlasın spiral taktırtıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... 6 ay olmuştu taktıralı sancıyla doktora gittim hamilesin çıkarttırılması lazım dedi
dertaya .!.: Anladım teşekkür ederim Allah bağışlasın spiral taktırtıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... 6 ay olmuştu taktıralı sancıyla doktora gittim hamilesin çıkarttırılması lazım dedi
1 15aymerve Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Şubat 2023 17 2 1 23 13 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 15aymerve #22 Yasemincikss .!.: 6 ay olmuştu taktıralı sancıyla doktora gittim hamilesin çıkarttırılması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
Yasemincikss .!.: 6 ay olmuştu taktıralı sancıyla doktora gittim hamilesin çıkarttırılması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim