- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Biscolatastix
-
Dediğim gibi çevremde iki kişi ben taktırdım dayanamadım yan etkilerine geri çıkarttırdım dedi. Bir de onlar uzun süre deri altında kalınca cerrahi işlemle çıkartılıyormuş, sıkıntı. Yuvarlak spirali düşünüyorum aslında boncuklı olan değil mi ? Onu araştırıcam biraz da. Pahalı mıdır acaba devlet karşılamıyor galiba. Aslında maddi imkanım çok kısıtlı şu an zor bir dönemden geçiyoruz. Bu yüzden bir daha asla çocuk istemiyorum zaten. Ne maddi ne manevi bakacak gücüm yok. Oğluşum bana yeterKol implantı deneyin ya da yıvarlak spiral
O zaman paraya kıymaktan başka çare yok sanırım devlet karşılamıyor ben implant kukkanıyorum memnunum spiral + geri çekilme ve takvimle hamile kalmazsın benceDediğim gibi çevremde iki kişi ben taktırdım dayanamadım yan etkilerine geri çıkarttırdım dedi. Bir de onlar uzun süre deri altında kalınca cerrahi işlemle çıkartılıyormuş, sıkıntı. Yuvarlak spirali düşünüyorum aslında boncuklı olan değil mi ? Onu araştırıcam biraz da. Pahalı mıdır acaba devlet karşılamıyor galiba. Aslında maddi imkanım çok kısıtlı şu an zor bir dönemden geçiyoruz. Bu yüzden bir daha asla çocuk istemiyorum zaten. Ne maddi ne manevi bakacak gücüm yok. Oğluşum bana yeter
Bakır spiral mi hormonlu spiral mi ? İkisinin arasında kaldım. Buraya yazmaktaki amacım da bunu sormaktı aslındaO zaman paraya kıymaktan başka çare yok sanırım devlet karşılamıyor ben implant kukkanıyorum memnunum spiral + geri çekilme ve takvimle hamile kalmazsın bence
hOrmonla anlaşamadığın için bakır benceBakır spiral mi hormonlu spiral mi ? İkisinin arasında kaldım. Buraya yazmaktaki amacım da bunu sormaktı aslında
Ay benim de iğneden o kadar çok kanamam olmuştu ki kan görmekten midem bulanıyordu artıkBen hormonlu spiral kullaniyorum 3 senedir. Bir kuruluk yasamadim. Cok memnunum , cevremdeki herkesede oneriyorum. Kanamam bir sure sonra bitti. Zaten normalde de max 4 gun surerdi.
Ilk evlendigim zaman aylik ve 3 aylik igneler kullanmistim, aman allahim cok kotuydu. Davul gibi sismis acayip kilo almistim.
Ilk taktirdigimda , yarim saat sonra agri basladi ve yaklasik 1 saat surdu, agri kesici icip uzanip dinlendim. Lekelenmem oldu, yogun bir kanamam olmadi.Ay benim de iğneden o kadar çok kanamam olmuştu ki kan görmekten midem bulanıyordu artıkpeki ilk taktırdığında kaç gün ilişki yasağı verdi doktor? Bir de kanaman uzun sürdü mü ? Çok sancın oldu mu mesela ?
Ben galiba hormonlu spirale karar verdim ya. Ama vajinal kuruluk yapmasından çok korkuyorum açıkçası. Çünkü doğumdan kalan dikiş izim az bir kurulukta bile hemen kabarıyor kızarıyor çok canım yanıyor. Sonra mantar oluyorum hemen arkasından. Uğraş dur işin yoksa ..Hormonsuz olanin kanamayi arttirdigini zaten soylemisti doktorum. Onu istemedim bu nedenle cunku normalde de kanamam cok olmuyorken neden artsin die dusundum
Ben sezeryan dogum yaptim . Senin bu sikayetin varsa ozaman kayganlastici kullanabilirsin birazcik. Sirf o bolgeni rahatsiz etmesin diye.Ben galiba hormonlu spirale karar verdim ya. Ama vajinal kuruluk yapmasından çok korkuyorum açıkçası. Çünkü doğumdan kalan dikiş izim az bir kurulukta bile hemen kabarıyor kızarıyor çok canım yanıyor. Sonra mantar oluyorum hemen arkasından. Uğraş dur işin yoksa ..
Bana vajinal kuruluk yapmayacak, cinsel isteğimi etkilemeyecek, çok fazla kanamaya sebep olmayacak bir yöntem lazım açıkçası. Bu tarz şeyler yaşadın mı hiç kuruluk özellikle ?
Kendisiyle pek anlaşamıyoruz bu konudaBen sezeryan dogum yaptim . Senin bu sikayetin varsa ozaman kayganlastici kullanabilirsin birazcik. Sirf o bolgeni rahatsiz etmesin diye.
Bizim dogum ve spiralden sonra cinsel iliskimiz daha guzel oldu. Cunku ikimizde kondom sevmiyorduk. Benim tansiyon skintim yuzunden hap da kullanamiyordum.
Birde vucudun bu kadar tepki veriyorsa, esinin yapabilecegi dogum kontrol yontemleri vardir, onlari arastirin isterseniz.
Merhaba ben de implant taktırdım ama sürekli kanamam var kimi zaman çok kimi zaman leke şeklinde ama hep var. Sizde de böyle mi acaba?O zaman paraya kıymaktan başka çare yok sanırım devlet karşılamıyor ben implant kukkanıyorum memnunum spiral + geri çekilme ve takvimle hamile kalmazsın bence
Insallah ikinizinde memnun olacagi bir yontem olur hormonlu spiralKendisiyle pek anlaşamıyoruz bu konudaprezervatifle eskisi gibi hissetmiyorum diyor. Bir de açıkça söylemedi beni kırmamak adına ama bazen ben anlıyorum eskisi gibi dar gelmiyor doğumdan beri. Normal doğum yaptım ben. Zaten o hissettirmek istemiyor ama ben anlıyorum bu şekilde sorun yaşıyoruz bir de sen korun demek istemiyorum. Suçluluk hissetmiyorum kendimi de suçlamıyorum çocuk doğurmak gerçekten çok zor bir süreç. Kendimi de anlıyorum eşimi de anlıyorum o yüzden kendimce ikimizi de memnun edecek bir çözüm arayışındayım ara ara kegel egzersizi yapıyorum faydasını görüyorum. Bazen sıkılıp bırakıyorum
Valla 3. Kullanışım böylr derdim uok her bünye farklıMerhaba ben de implant taktırdım ama sürekli kanamam var kimi zaman çok kimi zaman leke şeklinde ama hep var. Sizde de böyle mi acaba?