Evet iliski sonrasi regl oldum ama bu ay olmadim mide bulantisi vs de yok ama korku basti test de almaya gidemedim cocukla ugrasmaktanÇok çok düşük bir ihtimal olsa bile hamile olma olasılığı oluyor.
Siz ilişki sonrası regl olduysanız hamile değilsiniz.
Martta ilişki yaşayıp nisanda regl olmuş zaten, akıntısı farklı bir şey üyeningeçmiş olsun, adetiniz de gelmediyse eğer pozitifse testte çıkar, yarın sabah ilk idrarla deneyin bence
Belki psikolojik olarak gecikme yaşıyor olabilirsiniz veya mevsim geçişi havalar dengesiz ister istemez olumsuz etkiliyor. Çocuktan da yorulmuş olabilirsiniz hepsi bir sebep aslında. Adet olduğunuz için korkulacak bir durum yokEvet iliski sonrasi regl oldum ama bu ay olmadim mide bulantisi vs de yok ama korku basti test de almaya gidemedim el parmagimi kirmisim cocukla ugras hastane derken
evet ama bazıları üstüne görme dediğimiz şeyi de yaşayabiliyor, bir ihtimal söylemiştimMartta ilişki yaşayıp nisanda regl olmuş zaten, akıntısı farklı bir şey üyenin
Evet iliski sonrasi regl oldum ama bu ay olmadim mide bulantisi vs de yok ama korku basti test de almaya gidemedim cocukla ugrasÇok çok düşük bir ihtimal olsa bile hamile olma olasılığı oluyor.
Siz ilişki sonrası regl olduysanız hamile değilsiniz.
Bende guvenmiyorumBaşka bir şey de olabilir bir muayene olun bence ama ben spiralle hamile kalmaya şaşırmam , benim şahsen hiç güvendiğim bir yöntem değildir
2 bebegim var hic basima gelmedi o bilemedim ki yarin test almayi deneyecegim bu arada emziriyorum ama boyle bise ilk defa basima heldievet ama bazıları üstüne görme dediğimiz şeyi de yaşayabiliyor, bir ihtimal söylemiştim
geri çekilme yapmışsınız zaten bence hamile değilsinizdir2 bebegim var hic basima gelmedi o bilemedim ki yarin test almayi deneyecegim bu arada emziriyorum ama boyle bise ilk defa basima heldi
Umarimmgeri çekilme yapmışsınız zaten bence hamile değilsinizdir
6 ay kadar önce nisan ayinda regl olmadan once de kadin doguma gittim spiral yerinde demistiSpirali ne zaman taktırdınız
Birde mart ayinda iliski sonrasinda hap kullandim ama nisan ayinda olup mayista olmamak cok strese girdimMart ayinin basinda ya da ortalarinda bi iliski yasadik nisan ayinda regl oldum. Bu arada bende spiralde takili mart ayinda iliski nisan ayinda regl bu ayda hicbir sey yok. Sadece kasiklarim ve belimde regl olacak gibi agri gaz sıkışması hissediyorum ama tık yok. Beyaz seffaf akintim cogaldi bu aralar.Hamile olabilir miyim ki?
Bende aralık sonunda doğum yaptım. Hiç regl olmadan mart 22 de taktırdım. Ve hala regl olmadım. Böyle konuları gördükçe içim ürperiyor.6 ay kadar önce nisan ayinda regl olmadan once de kadin doguma gittim spiral yerinde demisti
Ama ben regl oluyodum mart ayinda iliski pesine hap ve geri cekilme yapti nisanda regl bu ay hala hasta olamadim kasik agrim oluyor bel agrim sanki her an hasta olabilirmisim gibi ama olmuyorumBende aralık sonunda doğum yaptım. Hiç regl olmadan mart 22 de taktırdım. Ve hala regl olmadım. Böyle konuları gördükçe içim ürperiyor.
Spiral varken imkansız değil ama zor diyorlar Allah sınamasın inşallahAma ben regl oluyodum mart ayinda iliski pesine hap ve geri cekilme yapti nisanda regl bu ay hala hasta olamadim kasik agrim oluyor bel agrim sanki her an hasta olabilirmisim gibi ama olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?