spiral taktıran varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 6 yıl spiral kullandım ve hiç bir problem yaşamadım ama 6 ay veya en geç 1 yıl ara ile kontrole gittimm....bence güvenilir....tanıdığım çok kişi var spiral kullanıp hamile kalmayannn......

bugun taktırdım işlem sırasında çok hafif bir sızı oldu ayağa kalktım karnımda kasıklarımda ağrı başladı ve hala devam ediliyor ebe benı çok rahatlattı ve çok guzel takıldı dedi..1 ay sonra kontrıole gideceğim ve her yıl baktırıcam inşş bı kaza olmaz önce allaha sonra spirale güvenıyomm :)))

Ben de bugun taktırdım sağlık ocağında, 2.5 ay önce normal doğum yapan biri olarak adetimin 5. Günü'nde.özele gidip o kadar para vermeye gerek yok aynı işlemi gayet güzel uyguluyor ebe hemşireler. Elleri de yatkın oluyor daha önce defalarca taktıkları için. İşlem sırasında bır kaç saniyeligine canım acıdı evet ama sonra herhangi bir ağrı acı hissetmedim. Umarım Spiral kullanipta hamile kalanlardan olmam çünkü ikinci hamileliğimi planladığım zaman olmasını çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…