Spiral taktıranlar

Sla__

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
107
23
18
21
Merhaba devlet hastanesinde Mirena taktıracağım lng ria takılacağını söylediler hiç taktıran var mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız .

Merhaba devlet hastanesinde Mirena taktıracağım lng ria takılacağını söylediler hiç taktıran var mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız .
Adet duzensizliginiz varsa hormonlu, yoksa hormonsuz bakir spiral takarlar.

Nasil bir sorunuz var, ben taktirdim sorabilirsiniz.

Adet duzensizliginiz varsa hormonlu, yoksa hormonsuz bakir spiral takarlar.

Nasil bir sorunuz var, ben taktirdim sorabilirsiniz.
Adetim hemen hemen düzenli ama aşırı kanamam var bakırlıyı uygun görmedi kanaman artar değişmez dedi . Lng ria takacaklarını söylediler ama belli bi süre 6 12 hafta ara kanama ve lekelenme olabilir diye kâğıtta yazıyordu doktor çok bilgi vermedi sancılı bir süreç mi

Adetim hemen hemen düzenli ama aşırı kanamam var bakırlıyı uygun görmedi kanaman artar değişmez dedi . Lng ria takacaklarını söylediler ama belli bi süre 6 12 hafta ara kanama ve lekelenme olabilir diye kâğıtta yazıyordu doktor çok bilgi vermedi sancılı bir süreç mi
Taktırmak cok basit, alttan muayene ya da cati muayenesindeki kadar aci duyuyorsunuz hatta rahat biriyseniz hic aci cekmezsiniz.

Regl olurken taktirinca hicbir rahatsızlık hissedilmiyor hatta ve evet hormonsuz olani kanamayi arttiriyor ve bu anlamda kansizlik, demir eksikligi gibi yan etkileri oluyor. Ben genel olarak spirali cinsel hayat ve korunma yontemi acisindan konforlu, unuttum gibi bir derdi yok ama kanama acisindan konforsuz o yuzden hormonlu sanirim daha iyi.

Back
X