Spiral taktırmak?

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.569
198
Arkadaşlar merhaba, kısaca özet geçeyim oğlum 14 aylıkken eşim korunduğu halde ikizlere hamile kaldım, şimdi oğlum 26 aylık, ikizlerim 6,5 aylık.. Çok dikkat ediyoruz ama bu ay geciktim ve aklım çıktı, test yaptım yok ama regl olana kadar rahat edemeyeceğim. Düzenli hap kullanamam unutturum falan, biliyorum hiç bir yöntem kesin değil ama eşimin korunmasından daha garanti olur mu acaba spiral? Bilen duyan bi yardım edebilir mi?

Benim konum spiralle hamile kalan kesimdenim spiralim dusmus ve 7 haftalik hamileyim 2 yasinda oglum var. Spirali duzenli kontrol etmek lazim anladigim bu. Tabiki spiralle yillarca korunanda var

Benim merak ettigim nasil yaptiniz ben cok endise ediyorum yetememekten tecrubelerinizi anlatirsaniz sevinirim

Ben spiralle hamile kalan çok kişi duydum. Şahsen en güvenli yöntemin doğru kullanılan doğum kontrol hapı olduğunu düşünüyorum. Hapı düzenli kullanamam diyorsanız spiral taktırın ama eşinizde korunsun.

Benim bildiğim ayda bir kez yapılan iğneler var her ay aynı tarihte yaptırıyorsun doğum kontrol hapı gibi herhalde . Bir iş yerinden arkadaşım hap kullanamadığı için öyle korunuyordu ama ayrıntısını bilmiyorum . Ayrıca ne güzel siz hamile kalabiliyorsunuz büyük bir nimet yıllarca isteyenler korunmadığı halde olmayanlar var :KK61:

Back
X