SPIRAL

Byzay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
167
42
48
Kizlar iyi geceler diliyorum öncelikle.
Ben spiral taktirmak istiyorum ama bu konuda hic bir bilgim yok. Hangisi iyidir nerede taktirilir nasil takilir guvenli midir yan etkisi var midir falan..

3yasina girmek uzere bi oglum var ve biraz tombik. Doktorum dediki illaki cocugunu kucagina aliyosundur. O yuzden sana spiral önermem çünkü 10kilodan fazla agirlik kaldirirsan spiral kayma yapar.

Bunu ilk defa duydum gercekten boyle bir sey var mi ? Yani biraz tuhaf geldi. Spiral taktirmis milyonlarca kadin vardir dunya uzerinde. Bunlarin hic biri agirlik kaldirmiyor mu ? En azindan cocuklarini

Çok saçmalamış özel doktorda taktirin değişik kalitelerde var

Çok saçmalamış özel doktorda taktirin değişik kalitelerde var
Özel muayenehanedeki doktor bunu soyledi zaten. Devlet hastanesi olsa bastan savdi derdim ama ozel doktor soylediginde tavsiye etmem sana diye sasirdim.

Çocuk aldırmaktansa taktırmak daha mantıklı doktorun kalitesizmiş kaliteli ve mantıklı olanı seç her doktor kaliteli değil

Çocuk aldırmaktansa taktırmak daha mantıklı doktorun kalitesizmiş kaliteli ve mantıklı olanı seç her doktor kaliteli değil
Doktorum gayet kaliteli bi doktor aslinda. Muayene olabilmek icin 1 1.5 ay oncesinden randevu almak gerekiyor. Ama baska bi doktorada gittim oda aynisini soyledi, saglik ocagindaki aile hekimide ayni seyi soyledi. Takilir ama kayma riski fazladir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…