- 26 Eylül 2016
- 57
- 12
- 88
- 31
Tamam teşekkürler
Canim o konu ablamindi kulube uye olmadigi icin bnim hesapla giris yapti yazmis malesef agustosta kaymis ve hamile 2 bucuk aylik nasip kismet
Kaydığını nasıl anliyosunuzCanim o konu ablamindi kulube uye olmadigi icin bnim hesapla giris yapti yazmis malesef agustosta kaymis ve hamile 2 bucuk aylik nasip kismet
Ablam kullandi onun demesine gore parmagiyla kontrol ederken ipin ucu degermis ama son baktiginda bayagi ipin yarisini hissetmis cnmKaydığını nasıl anliyosunuz
Saol canım insan kontrol etsede güvenemiyor korkuyorAblam kullandi onun demesine gore parmagiyla kontrol ederken ipin ucu degermis ama son baktiginda bayagi ipin yarisini hissetmis cnm
Evet adetli olmak gerek 3ncü günü gidiliyor galibaYa bende taktirmak istiyorum ama korkuyoruk biraz adetliykenmi takiliyor kacinci gunu gitmwk gerek
Konu çok eski ama ben de evhamla araştırma yaparken buldum. Rahimdeki bu değişimler ve spirale bağlı odluğu nasıl bulundu acaba?Spirali 5 sene kullanmış biri olarak ben tavsiye etmiyorum ama herkesdeki etkileri farklı tabi. 10 sene kullandıktan sonra hemen çocuğu olan da var, benim gibi uğraşan da. Ben de rahim içi yapışıklığa ve rahimde şekil bozukluğuna sebep oldu. Bundan sonra yalnızca eşimin korunmasını sağlayacağım, bundan sonra kendi vücuduma yan etkisi dokunacak her türlü yöntemden uzak durmayı düşünüyorum.
Normalde adet sancısı oluyormuydu spiral varken de sanci oldu mu merak ettim bende araştırma yaparken okudum sizin yazdiginiziKonu çok eski ama ben de evhamla araştırma yaparken buldum. Rahimdeki bu değişimler ve spirale bağlı odluğu nasıl bulundu acaba?
Ben de 6 sene spiral kullandıktan sonra temmuz ayında çıkarttırdım. Çıkarttıktan sonra adet dönemim tuhaflaştı. Döngüde ve düzende problem yok ancak normalde 3 gün yoğun, 2 gün de hafif geçerken, şimdi yoğun bir gün bile yok. 2 gün hafif, 2 gün de damla damlaVücut kendini toparlıyordur belki diye birkaç ay bekledim. 5. defa adet görüyorum; hala eskisinin yarısı kadar bile değil. Doktor spirali çıkartırken hem üstten hem de vajinal olarak ultrasonla kontrol yaptı. Yumurta rezervlerin güzel, rahim de temiz. Çocuk denemelerine başlayabilirsin dedi. Ama internette okuduklarım bana rahmimde yapışıklık olabileceğini düşündürdü
Canım benim teyzem spiralli hamile kaldı spiral li de kalınıyorsa spiral çıktıktan sonra neden olmasın korunmanın en güzel yolu spiral benceKızlar 5 yıl spiral kullandım, geçen Haziran çıkardım. 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Kimileri 1 sene sonrasında oluyor dedi, kimi tanıdıklarım spiral varken hamile kaldı. Forumlarda spiralden sonra 3-4 senedir olmayan var. Spiralden sonra 1 sene bekleyip de hamile kalan var mı?
Yok, hiçbir zaman sancı problemim olmadı çok şükür (spiralin takıldığı ilk aylar hariç)Normalde adet sancısı oluyormuydu spiral varken de sanci oldu mu merak ettim bende araştırma yaparken okudum sizin yazdiginizi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Beni de şimdi hamile kalsam dahi yapışıklık veya şekil bozukluğu gibi bir sorun varsa düşükle mi sonuçlanır korkusu sarmaya başladı.Bende 5 yıl. Spiralle korundum çıkarttırdım sonra hicmadet görmeden hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor demekki
İnşallah sorun olmaz canım yapışıklık nasıl oluyor ilişki zormu oluyor bnm bir ara çok kötüydü evliligimin 2. Ayı hem vajina agzında hemde içinde kanamam oluyordu ilişki zor oluyordu ama şimdi geçti öyle bişeymiAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Beni de şimdi hamile kalsam dahi yapışıklık veya şekil bozukluğu gibi bir sorun varsa düşükle mi sonuçlanır korkusu sarmaya başladı.
Sağol canım; ben de bilmiyorum aslında. Başlık sahibi arkadaşİnşallah sorun olmaz canım yapışıklık nasıl oluyor ilişki zormu oluyor bnm bir ara çok kötüydü evliligimin 2. Ayı hem vajina agzında hemde içinde kanamam oluyordu ilişki zor oluyordu ama şimdi geçti öyle bişeymi
Konu çok eski ama ben de evhamla araştırma yaparken buldum. Rahimdeki bu değişimler ve spirale bağlı odluğu nasıl bulundu acaba?
Ben de 6 sene spiral kullandıktan sonra temmuz ayında çıkarttırdım. Çıkarttıktan sonra adet dönemim tuhaflaştı. Döngüde ve düzende problem yok ancak normalde 3 gün yoğun, 2 gün de hafif geçerken, şimdi yoğun bir gün bile yok. 2 gün hafif, 2 gün de damla damlaVücut kendini toparlıyordur belki diye birkaç ay bekledim. 5. defa adet görüyorum; hala eskisinin yarısı kadar bile değil. Doktor spirali çıkartırken hem üstten hem de vajinal olarak ultrasonla kontrol yaptı. Yumurta rezervlerin güzel, rahim de temiz. Çocuk denemelerine başlayabilirsin dedi. Ama internette okuduklarım bana rahmimde yapışıklık olabileceğini düşündürdü
Rahattım derken, aslında çok da rahat değilmişim, şimdi kendi açtığım konuyu okudum da :)) ama en azından ümitli ama sabırsızdım öyle diyeyim. Testlerle ve belirtilerle çok uğraşıyordum. Konuyu açtıktan sonraki sürede zaten eski doktorumu bırakıp, tüp bebek merkezlerine başladım ve sorunları ilk o zaman öğrendim.Sağol canım; ben de bilmiyorum aslında. Başlık sahibi arkadaşsess_s spiral nedeniyle yapışıklık sorunu yaşadığını yazmış.
Ben de bunun nasil anlaşıldığinı, ne gibi belirtiler olabildiğini öğrenmek için yazmiştım bu konuya
Her bünyede aynı olmuyormuş ve ben de şanssız azınlıktanım maalesef. Ben de spiral kullandığım süre boyunca çok memnundum, en güzel yöntem olarak da tavsiye ediyordum. Konuyu açtığım zamanlarda şok yaşamıştım tabi ilk öğrendiklerimle.Canım benim teyzem spiralli hamile kaldı spiral li de kalınıyorsa spiral çıktıktan sonra neden olmasın korunmanın en güzel yolu spiral bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?