Spiralimi yeni çıkardım bebiş istiyorum :))

xxxozxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
143
53
98
39
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katiliyorum 9 yaşinda bir kızım var allah nasip ederse 2. Bebeği düşünüyoruz geçen ay spiralimi çıkarttım 25.09 beklenen adet tarihimdi ama olmadım 3 gün geçti hiç geçmezdi test yaptım malesef negatif. Acaba spiral çıkarttıktan sonra adetinde boyle duzensizlik olan varmi yoksa testler mi yanlis :)

10 gün sonra ögrenebildim pozitif olduğunu hassas test ile eczanelerde var fiyati
18 tl yada beta hcg yaptit

Teşekkür ederim Adda34 yine umutlandım galiba testler negatif çıkınca gecikmenin spirali yeni cıkarttigimdan olduğunu düşünüyorum ama umarim oyle degildir :)

bayanlar aranızda aynı durumda olanlar olmadımı hiç
Siprali çıkardığında 6 ay kadar hamile kalamamak normalmiş
İnşaallah hamilesindir
Ben de oğlum 8 yaşındayken çıkartmıştım sipralimi
2 ay mı 3 ay mı tam hatırlamıyorum hamile kaldım ama düştü
Düşük kanaması kesilince hiç adet görmeden yine hamile kaldım ikinci oğlum doğdu

ohh maşallah ne güzel L lyly benimde kızım 9 yaşında yeterince geç kaldım zaten biraz önce olsun istiyorum allahın izniyle..

ohh maşallah ne güzel L lyly benimde kızım 9 yaşında yeterince geç kaldım zaten biraz önce olsun istiyorum allahın izniyle..
Şu an küçük oğlum da 8 yaşında yani büyük 17 ye girdi baya büyüdü:)
Ama yine istiyorum kız olur belki ama önwmli değil bebek özledim
Şimdiki gibi düşünseydim belki de 5, 6 çocuk isterdim
36 yaşındayım
Daha 10 yıl bile değil belki çocuk sahibi olabileceğim yıllar
İlk gençlik geçince insan herşeyin değerini daha iyi anlıyor
Çocuk sahibi olma yeteneği bile müthiş güzel birşey

Neden yıllarca spiral ile dolaşmışım,
Yine korunurdum ama kendi kendimize korunuyıruz derler ya,
O şekilde korunsaydık keşke arada kaçarsa olurdu :))

Canım bende spirali çıkardım adetim 5 gün geçti hamileyim sandm ama değilmişm aylardır da kalamadm ikinciyi çok istiyorum ama olmuyor insallah sen hamilesindir

inşallah ama 26.sında test yaptım olsa çıkardı heralde bende bekleyişteyim artık umarım sende biran önce kalırsın.@bglm

bu arada bglm gecikme sadece ilk ay mı oldu sonraki aylarda düzene girdimi merak ettim,bu zamana kadar hiç düzensizlik yaşamamıştım,

Yok canım adetim düzenli değil hala mlesef en geç 35 güne bi oluyorum ama her ay farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…