slm kızlar öncelikle şunu belirteyim bir buçuk aydır kendimi çok harika hissediyorum troid hastalığım baslayalı 6 ay dan fazla olmustur metobolızmam yavasladı yaşam sitilim değişti diyebilirim troıdlerım calısmadıgından asırı kılo aldım ve veremedım spor dıyet ımkanı olmadı bır hafta yaparsam sonra sıkılıp bırakıyordum sonra cevremdekılerden tepkı alıyordum daha once 58 kılodaydım sımdı 82 kıloya cıktım neyse yengem ve gelını b-fit dıye bır spor salonu actılar oncelerı ılgılenmezdım ama sımdı can atıyorum gıtmeye... neyse bır ay gıttım cok harıka egzersızler hocamızın ılgılenmesı müthış dıyebılırım bır ayda kılo veremedım cunkı once metobolızmamı hızlandırmam gerekıyordu sonra ozel bır dıyetısyene gıtmeye basladım ılk haftadan 1 kılo 300 gr verdım dıyete uyuyorum mükemmel sonuclar dıyet bır yana ama egzersız ve sporun harika etkılerı oldu bır bucuk ayda göbeğimden 10 cm ınceldım kalan 19 cm ıse dıger bölgelerımden verdım toplamda 29 cm ınceldım tabı spora baslamadan once 83 600 düm sımdı gıt gıde ıncelıyorum gobegım kaybolmaya basladı sıze tavsıyem şehrinizde b-fit varsa mutlaka deneyın derım ınşallah benım burcu hocam gıbı mukemmel bır hocanız vardır yorumlarınızı merakla beklıyorum gelısmelerı yazarım sorularınız olursa cevaplarım :)