spor diyet ve incelme

tuanakira

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
8
0
6
35
Çorum
slm kızlar öncelikle şunu belirteyim bir buçuk aydır kendimi çok harika hissediyorum troid hastalığım baslayalı 6 ay dan fazla olmustur metobolızmam yavasladı yaşam sitilim değişti diyebilirim troıdlerım calısmadıgından asırı kılo aldım ve veremedım spor dıyet ımkanı olmadı bır hafta yaparsam sonra sıkılıp bırakıyordum sonra cevremdekılerden tepkı alıyordum daha once 58 kılodaydım sımdı 82 kıloya cıktım neyse yengem ve gelını b-fit dıye bır spor salonu actılar oncelerı ılgılenmezdım ama sımdı can atıyorum gıtmeye... neyse bır ay gıttım cok harıka egzersızler hocamızın ılgılenmesı müthış dıyebılırım bır ayda kılo veremedım cunkı once metobolızmamı hızlandırmam gerekıyordu sonra ozel bır dıyetısyene gıtmeye basladım ılk haftadan 1 kılo 300 gr verdım dıyete uyuyorum mükemmel sonuclar dıyet bır yana ama egzersız ve sporun harika etkılerı oldu bır bucuk ayda göbeğimden 10 cm ınceldım kalan 19 cm ıse dıger bölgelerımden verdım toplamda 29 cm ınceldım tabı spora baslamadan once 83 600 düm sımdı gıt gıde ıncelıyorum gobegım kaybolmaya basladı sıze tavsıyem şehrinizde b-fit varsa mutlaka deneyın derım ınşallah benım burcu hocam gıbı mukemmel bır hocanız vardır yorumlarınızı merakla beklıyorum gelısmelerı yazarım sorularınız olursa cevaplarım :)

diyetisyenin ne gibi yemekler tavsiye etti bende spor yapmaya başladım ama bir türlü veremiyorum delircem:14: bide kaç kilo verdin ne kadar sürede verdin çok soru sordum k bakma bu arada tebrik ederim :46:

diyetisyenin ne gibi yemekler tavsiye etti bende spor yapmaya başladım ama bir türlü veremiyorum delircem:14: bide kaç kilo verdin ne kadar sürede verdin çok soru sordum k bakma bu arada tebrik ederim :46:

ben ilk ay diyetisyene gitmedim ıncelme oldu tabı sporla ama dıyetle bırlıkte spor yapınca 15 gunde 2 kılo 500 gr verdım ben troıd hastası oldugum ıcın bana karnıbahar lahana ve kara lahana brokolı pırınc beyaz ekmek yasak hıbuskus cayıda yasak senın anlayacağın yedıgım seyler cok az

sabah
sekersız cay
lor peynırı
3 tane zeytın
domates salatalık ve dereotu maydonoz

ara öğünde
süt
dıyet büskivi

öğlen
çorba
yağsız salata
yoğut

ara ögün

yeşil cay
ceviz
meyve

aksam

susuz zeytın yağlı yemek
et veya balık
yağsız salata ve yoğurt

ara ögün yesil cay
meyve

mutlaka günde 2 lıtre su yağlı gıdalardan uzak dur sekerı bırak spordan sonra ayran veya süt iç yağ yakımın hızlansın aksamları kefir veya aktıvıa tüket spor salonunda spor yapıyorsan mutlaka egzersız yap ben bır ayda 30 cm ınceldım özellıkle göbekten 10 cm inceldim tavsıye ederım :nazar:

ben ilk ay diyetisyene gitmedim ıncelme oldu tabı sporla ama dıyetle bırlıkte spor yapınca 15 gunde 2 kılo 500 gr verdım ben troıd hastası oldugum ıcın bana karnıbahar lahana ve kara lahana brokolı pırınc beyaz ekmek yasak hıbuskus cayıda yasak senın anlayacağın yedıgım seyler cok az

sabah
sekersız cay
lor peynırı
3 tane zeytın
domates salatalık ve dereotu maydonoz

ara öğünde
süt
dıyet büskivi

öğlen
çorba
yağsız salata
yoğut

ara ögün

yeşil cay
ceviz
meyve

aksam

susuz zeytın yağlı yemek
et veya balık
yağsız salata ve yoğurt

ara ögün yesil cay
meyve

mutlaka günde 2 lıtre su yağlı gıdalardan uzak dur sekerı bırak spordan sonra ayran veya süt iç yağ yakımın hızlansın aksamları kefir veya aktıvıa tüket spor salonunda spor yapıyorsan mutlaka egzersız yap ben bır ayda 30 cm ınceldım özellıkle göbekten 10 cm inceldim tavsıye ederım :nazar:

Suanda kac kilosun canim

tsk ederım cnm ıns verırım guzelce ya bıraz verdım sonra durduda sınır oluyorum kılolarıma bıdaha aynı baslangıca gelmek ıstemem dogrusu senıde tebrık edıyorum valla azmın ıcın ıns bende tekrar gaza gelır verırım :21:

tsk ederım cnm ıns verırım guzelce ya bıraz verdım sonra durduda sınır oluyorum kılolarıma bıdaha aynı baslangıca gelmek ıstemem dogrusu senıde tebrık edıyorum valla azmın ıcın ıns bende tekrar gaza gelır verırım :21:

inşallah canım önemli olan bırakmamak azmetmek gerisi çok kolay oluyor sağolsun spor hocam cok destek oluyor kılom nerde fazlaysa orayı calıstırıyor dengeli bir incelme oluyor verirsin sende kilolarını yaa kafana takma kararlı oll kesinlikle işe yarıyor troıd rahatsızlığın yoksa hibuskus cayını tavsıye ederım yağ yaktırıp ödem attırıyomuş ayrıca lahana suyuda ve bıberıye cayıda dahıl

kardeşim gıttı 2 gun hıç memnun kalmadı.hatta parasını peşin ödemıştık oylece kaldı gıtmedı. 5 dakıkada orda oraya aletlere koşturuyolarmış. akıl işi değil dedıydı.bende gıttım gördum ama kalmadım bılemıyorum yanı
benımde kılom var ama bebeğimde var spor salonuna gıtmeden nasıl zayıflıca evde bılen varsa yazsın lutfen:30:

kardeşim gıttı 2 gun hıç memnun kalmadı.hatta parasını peşin ödemıştık oylece kaldı gıtmedı. 5 dakıkada orda oraya aletlere koşturuyolarmış. akıl işi değil dedıydı.bende gıttım gördum ama kalmadım bılemıyorum yanı
benımde kılom var ama bebeğimde var spor salonuna gıtmeden nasıl zayıflıca evde bılen varsa yazsın lutfen:30:

ilk gün iki tur yapılıyor ilk başlarda banada saçma geldı ama sonra çok memnun kaldım asırı derecede ınceldım bırde spor hocanız ıyı degıldır suan ben cok memnunum hocamdan cok ılgılenıyor ayrıca evde kılo vermek ıstıyorsanız ınternette bır suru vıedo var nerenden memnun değilsen o hareketlerı yap ama sakın bırakma mutlaka o hareketlerı yarım saat yap derım:16:

Back
X