- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Slm kizlar erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra 9 aydir yanlizdim.Yeni spor salonu uyeligi aldim, ucretsiz 3 kez deneme amacli ogretmen temin ettiler.Cok cici bir bayanla bir sure spor yaptik.Memnun kaldigin icin ogretmenle devam etmek istedim fakat kendisi yaslilarla mesgul oldugunu bana baskasini yonlendirecegini soyledi.
Sonra iki haftadir su anki ogretmenle calismaya basladik.Beni dun dogumgunune cagirdi bende gittim.Kendisi bu arada gunduzleri lisede beden ogretmeni.Gece Spor salonunda egitmen.neyse dogumgununde elimi tuttu.cok sadirdim, ben araba kullanmayi Bilmiyorum taksi tutuyorum ihtiyacim olunca beni eve birakmayi teklif etti.tam biraktiginda yakinlastik beni optu cok kotu oldum kalbim durcak sandim.kac yillardir kalbim boyle carpmamisti biri icin.simdi bana surekli msj atiyor ne zaman gorusecegiz yemege cikalim diyor.
Birkac endisem var:
Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi?
Yemege gitmelI miyim?
Eger sevgili olursak spor salonunda garip olur mu? Gittigin yer spor spa merkezi kuaforden, resepsiyon, masaj, cafe spor salonu her birimden bizi taniyanlar var.
IsI acisindan kotu olur mu?
OnerilerinizI bekliyorum sevgiler
Daha sevgili bile degilsiniz, adam seni eve bırakırken öpüyor ,
hem de tanışmanız çok yeni
Sevgili olursanız dediklerinin hiçbiri olmaz...
Yalnız ''Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi? ''demişsiniz de ,
adam seni de o kızlardan biri olarak görüyor muhtemelen...
Gönül eglendirmeye alışmış bir tip canladı gözümde...
uzun soluklu gerçek bir aşk yaşamak istiyorsan onun alıştığı kızlardan OLMA!
o alışık böyle 2 haftada elini tutabildiği kızlara arabada öptüklerine.Sen farklı ol kendini geri çek biraz.
azcık rol yap. gizemli ol.
eğer olmazsan bu hikayenin sonu baştan
Sukur ise yarar tavsiyeler gelmeye basladi tsklrt
Sanirim yurtdisindaydin, bu arkadas amerikalimi?
Hayal ettiğin ilişkiye sahip olmak için önce neler istemediğini ve sonra neler istediğini tespit etmen lazim
Sonra olabildigince o'nun neler istedigini tespit etmelisin
Eger ayni seyleri istiyorsaniz tabi ki yemege gidebilirsiniz
Ama ayni seyleri istemiyorsaniz ne zaman kaybet ne de ilerde uzul diye simdiden uzaklasmanda fayda var..
Senden once o spor salonuna baslayan kizlar var mi?
Acaba nasil bir "ask ozgeçmisi" var..
Ciddi bir insan mi mesela..
Bazi erkekler çok tatli dilli asik gorunurler, ciddi dusunduklerini soylerler vb kizlari resmen kullanirlar sonra da bir bahaneyle ayrilirlar..
Sana karsi çok rahat davranmis ama bana biraz çapkin gibi geldi açikcasi..
Hoslandigim icin konusamiyorum dilim tutuldu resmen.soyleyemedim birsryAmerika'dasin ve bu soylediklerinde cekiniyorsun. Turkiye'de olsan anlarim da , orda kim kime dum duma.
Hoslandigim icin konusamiyorum dilim tutuldu resmen.soyleyemedim birsry
O zaman mesaj at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?