spor hocamdan hoslaniyorum!

missplayful

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
698
Slm kizlar erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra 9 aydir yanlizdim.Yeni spor salonu uyeligi aldim, ucretsiz 3 kez deneme amacli ogretmen temin ettiler.Cok cici bir bayanla bir sure spor yaptik.Memnun kaldigin icin ogretmenle devam etmek istedim fakat kendisi yaslilarla mesgul oldugunu bana baskasini yonlendirecegini soyledi.

Sonra iki haftadir su anki ogretmenle calismaya basladik.Beni dun dogumgunune cagirdi bende gittim.Kendisi bu arada gunduzleri lisede beden ogretmeni.Gece Spor salonunda egitmen.neyse dogumgununde elimi tuttu.cok sadirdim, ben araba kullanmayi Bilmiyorum taksi tutuyorum ihtiyacim olunca beni eve birakmayi teklif etti.tam biraktiginda yakinlastik beni optu cok kotu oldum kalbim durcak sandim.kac yillardir kalbim boyle carpmamisti biri icin.simdi bana surekli msj atiyor ne zaman gorusecegiz yemege cikalim diyor.

Birkac endisem var:
Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi?

Yemege gitmelI miyim?

Eger sevgili olursak spor salonunda garip olur mu? Gittigin yer spor spa merkezi kuaforden, resepsiyon, masaj, cafe spor salonu her birimden bizi taniyanlar var.

IsI acisindan kotu olur mu?

OnerilerinizI bekliyorum sevgiler

Daha sevgili bile degilsiniz, adam seni eve bırakırken öpüyor ,
hem de tanışmanız çok yeni

Sevgili olursanız dediklerinin hiçbiri olmaz...

Yalnız ''Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi? ''demişsiniz de ,
adam seni de o kızlardan biri olarak görüyor muhtemelen...

Gönül eglendirmeye alışmış bir tip canladı gözümde...

Son düzenleme:
Iki haftaniza çok şey sığdırmışsiniz.
Bu soruların cevabını iki hafta önce tanıştığım birine bu denli yakın davranamayacağım için, ben veremiyorum.

uzun soluklu gerçek bir aşk yaşamak istiyorsan onun alıştığı kızlardan OLMA!
o alışık böyle 2 haftada elini tutabildiği kızlara arabada öptüklerine.Sen farklı ol kendini geri çek biraz.
azcık rol yap. gizemli ol.
eğer olmazsan bu hikayenin sonu baştan belli.

sanırım sen duygularından emınsın onun sana olan gercek duygularını ogrenmedende sana yaklasmasına musade etme bence arkadısında dedgı gıbı senı o erafındakı kızalrdan zannedebılır sorularına gelınce etrafındakı kızların sorun olup olmadıgı senın karakterınle ılgılı eger kıskanc degılsen problem olmaz sevgılıyken (evlıyken boyle bırseyın olacagını tahmın etmıyorum) eger kıskanc bırıysen bence cok sorun olur
yemegede cıkmalısın bence onu daha yakından tanır ve senı daha yakından tanımasını saglayabılırsın bu ıkınız ıcınde daha ıyı olur

Arkadasim sagol zahmet edip yazmissin ama flort ediyoruz zaten ve durum sevgili olmaya dogru gidiyor.benim sorunm duygularimI dile getiremiyorum simarmasindan korkuyorum.ayrica yattim demedim sadece opustuk dedim.masum bir opucuk benim icin 9aydir ilk kez biri icime sindi gorusuyorum.27 yasimdayim cocuk degilimki birini opmek icin aylarca bekleyecek degildim .ne zaman dogru gelirse o zaman olur benim icin.

Hayal ettiğin ilişkiye sahip olmak için önce neler istemediğini ve sonra neler istediğini tespit etmen lazim
Sonra olabildigince o'nun neler istedigini tespit etmelisin
Eger ayni seyleri istiyorsaniz tabi ki yemege gidebilirsiniz
Ama ayni seyleri istemiyorsaniz ne zaman kaybet ne de ilerde uzul diye simdiden uzaklasmanda fayda var..

Senden once o spor salonuna baslayan kizlar var mi?
Acaba nasil bir "ask ozgeçmisi" var..
Ciddi bir insan mi mesela..

Bazi erkekler çok tatli dilli asik gorunurler, ciddi dusunduklerini soylerler vb kizlari resmen kullanirlar sonra da bir bahaneyle ayrilirlar..

Sana karsi çok rahat davranmis ama bana biraz çapkin gibi geldi açikcasi..

Son düzenleme:
Bence spor hocan olması sorun olmaz
Sonuçta lisede öğretmenine asık degilsin
Yemeğe çıkmayı ve diğer seyleri Zamana bırak
Karsı taraftan bekle
Sen usteleme sakın
Seni optugune göre bence iliskiniz başlamış gerisi zamanla yola girer

Bilmiyorum cnm barda dogumgunu icin egleniyorduk surekli tanimadigim insanlar konusup tanismsya calisti bi sure sonra masamiza ickiler gondilmeye baslsndi benim icin bu bozuldu bana sarilmaya calisti seni kurtariyorum fln dedi.
Fakat orda bir kiz vardi kisa sacli surekli kiz beni suzuyordu biz konusurken. Tam giderkende kiz (spor hocasi ) icin o benim arkadasim aslinda erkek ark dedi.sonra ikisi beraber ayrildilar bardan.neyse sahis geri geldi bende bak kiz ark varmis niye surekli kiz ark yok diye sizlaniyorsun dedim.hayir o benim ark kiz ark olsa geri niye geliyim evine biraktim , senin icin geldim dedi.

Ben ilgisiz davranmayi dusunuyorum.

bence bi sıkıntı yok ortada missplayful, illa 3 ay peşimden koşsun elimi belki tutar mantığına gerek yok. ufak hesaplara girmeden akışına bırak. öpüştüyseniz flört aşamasındasınız güzel bir yemeğe çıkıp birbirinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Öpüştü seni bırakır bilmem ne gibi sözlere kulak asma koskoca kadınsın e bi zahmet anlarsın her öpen bırakmaz o bazı öküz türk erkeklerimize has bir durum. Salonda da sıkıntı olacağını sanmam, bi arkadaşın da dediği gibi lise öğretmeni değil sonuçta. Tabi salonda daha mesafeli durmakta fayda var . Son ilişkinden sonra yeniden güzel heyecanlar yaşamana sevindim umarım güzel gider her şey

bana da capkin gonul eglendirmeye calisan bir tip gibi geldi. kendini agirdan sat bencede etrafindaki ucuz kizlardan sanmasin seni..

bana kalırsa bu adam senle oyun oynayabilir güvenme fazla, ama bu arada akışına bırak üsteleme. belki gerçek kişiliğini görmen için bi fırsat çıkar önüne iyi ya da kötü..
inşallah seni üzmez, hakkında hayırlısı

Bence hiçbir sorun olmaz.
Ha herhangi biriyle çıkmışsın, ha spor hocanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…