- Konu Sahibi missplayful
-
Anlamadim k noldu bana boyle halacvp yazmadm yemek ici. Aklima gelince surTim kipkirmizi oluyo.dunden beri bisey dusunemez oldum
Bilmiyorum cnm barda dogumgunu icin egleniyorduk surekli tanimadigim insanlar konusup tanismsya calisti bi sure sonra masamiza ickiler gondilmeye baslsndi benim icin bu bozuldu bana sarilmaya calisti seni kurtariyorum fln dedi.
Fakat orda bir kiz vardi kisa sacli surekli kiz beni suzuyordu biz konusurken. Tam giderkende kiz (spor hocasi ) icin o benim arkadasim aslinda erkek ark dedi.sonra ikisi beraber ayrildilar bardan.neyse sahis geri geldi bende bak kiz ark varmis niye surekli kiz ark yok diye sizlaniyorsun dedim.hayir o benim ark kiz ark olsa geri niye geliyim evine biraktim , senin icin geldim dedi.
Ben ilgisiz davranmayi dusunuyorum.
Slm kizlar erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra 9 aydir yanlizdim.Yeni spor salonu uyeligi aldim, ucretsiz 3 kez deneme amacli ogretmen temin ettiler.Cok cici bir bayanla bir sure spor yaptik.Memnun kaldigin icin ogretmenle devam etmek istedim fakat kendisi yaslilarla mesgul oldugunu bana baskasini yonlendirecegini soyledi.
Sonra iki haftadir su anki ogretmenle calismaya basladik.Beni dun dogumgunune cagirdi bende gittim.Kendisi bu arada gunduzleri lisede beden ogretmeni.Gece Spor salonunda egitmen.neyse dogumgununde elimi tuttu.cok sadirdim, ben araba kullanmayi Bilmiyorum taksi tutuyorum ihtiyacim olunca beni eve birakmayi teklif etti.tam biraktiginda yakinlastik beni optu cok kotu oldum kalbim durcak sandim.kac yillardir kalbim boyle carpmamisti biri icin.simdi bana surekli msj atiyor ne zaman gorusecegiz yemege cikalim diyor.
Birkac endisem var:
Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi?
Yemege gitmelI miyim?
Eger sevgili olursak spor salonunda garip olur mu? Gittigin yer spor spa merkezi kuaforden, resepsiyon, masaj, cafe spor salonu her birimden bizi taniyanlar var.
IsI acisindan kotu olur mu?
OnerilerinizI bekliyorum sevgiler
1-Eğer amacı dalga geçmek değilse hiçbirşekilde zora sokmaz.
Sonuçta çevresinde onlarca kız olsun kalbi sendeyse umru olmaz hiçbiri...
2-Yemek işini ertele.Hemen balıklama atladı izlenimi yaratma.
Zamana bırak.
Daha çok yeni...Tanımaya çalış.O da seni tanısın.
İlaveten seni 2.kez öpmesine asla müsade etme.
Yoksa bu işin sonu gelmez.İlişki daha en başından cinselliğe eğilimli olur.
Bu da onun gözündeki seni diğer kızlardan farksız yapmaz.
Ağır başlı ol ki farkın olsun.
3-Sevgili olursanız tanınmanız sorun teşkil etmez.
Gizli saklı yaşayacak haliniz yok.
Nasıl olsa görecekler.
Hem herkesin bilmesi daha iyi.Varsa hayran kitlesi azalmış olur.
4-İşi açısından tehlike teşkil etmez.
Spor hocalarıyla sevgili olunmaz yazmıyorsa duvarda bir yerde tabi
Ay beni guldurdun yahu.herhalde turk olmam hosuna gidiyor, ne desem kucuk oglan cocugu gibi kis kis guluyor .beni gulduruyorsu. Kisiligini cok sevdim farklisin otekI kizlardan dedi.... kimbilir cikar kokusu yakinda. Simdi hey baby diye msj atmis bisey demedim gene :O
Sen de what dedin gülüm yazsaydın ya
Haftada kaç gün gidiyorsun spora?
Sen de what dedin gülüm yazsaydın ya
O zaman mesaj at.
daha bir kaç günlük spor hocan seni evine bırakıyor sonra da arabadan inmeden sana yakınlaşıyor ve öpüyor ha
bana böyle yapacak mesela spor hocam ağzının ortasına bir tokat atarım varyaa nerden geldiğini anlayamaz suratı terse döner terbiyesiz diyerekten bissürü dde lafımı işitir bir daha da o spor salonuna gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?