• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor hocamdan hoslaniyorum!

Anlamadim k noldu bana boyle halacvp yazmadm yemek ici. Aklima gelince surTim kipkirmizi oluyo.dunden beri bisey dusunemez oldum

Asik olmussun:) Duygularinla hareket et. Kendini kullandirma ama cokta fazla kacma. Ne hissediyorsan onu yap. O bir Amerikali Turk degil , vur kactan anlamaz:)

Son düzenleme:
Bilmiyorum cnm barda dogumgunu icin egleniyorduk surekli tanimadigim insanlar konusup tanismsya calisti bi sure sonra masamiza ickiler gondilmeye baslsndi benim icin bu bozuldu bana sarilmaya calisti seni kurtariyorum fln dedi.
Fakat orda bir kiz vardi kisa sacli surekli kiz beni suzuyordu biz konusurken. Tam giderkende kiz (spor hocasi ) icin o benim arkadasim aslinda erkek ark dedi.sonra ikisi beraber ayrildilar bardan.neyse sahis geri geldi bende bak kiz ark varmis niye surekli kiz ark yok diye sizlaniyorsun dedim.hayir o benim ark kiz ark olsa geri niye geliyim evine biraktim , senin icin geldim dedi.

Ben ilgisiz davranmayi dusunuyorum.

Eger ciddi bir beraberlik ise amacin en dogrusunu yaparsin canim

Slm kizlar erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra 9 aydir yanlizdim.Yeni spor salonu uyeligi aldim, ucretsiz 3 kez deneme amacli ogretmen temin ettiler.Cok cici bir bayanla bir sure spor yaptik.Memnun kaldigin icin ogretmenle devam etmek istedim fakat kendisi yaslilarla mesgul oldugunu bana baskasini yonlendirecegini soyledi.

Sonra iki haftadir su anki ogretmenle calismaya basladik.Beni dun dogumgunune cagirdi bende gittim.Kendisi bu arada gunduzleri lisede beden ogretmeni.Gece Spor salonunda egitmen.neyse dogumgununde elimi tuttu.cok sadirdim, ben araba kullanmayi Bilmiyorum taksi tutuyorum ihtiyacim olunca beni eve birakmayi teklif etti.tam biraktiginda yakinlastik beni optu cok kotu oldum kalbim durcak sandim.kac yillardir kalbim boyle carpmamisti biri icin.simdi bana surekli msj atiyor ne zaman gorusecegiz yemege cikalim diyor.

Birkac endisem var:
Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi?

Yemege gitmelI miyim?

Eger sevgili olursak spor salonunda garip olur mu? Gittigin yer spor spa merkezi kuaforden, resepsiyon, masaj, cafe spor salonu her birimden bizi taniyanlar var.

IsI acisindan kotu olur mu?

OnerilerinizI bekliyorum sevgiler

1-Eğer amacı dalga geçmek değilse hiçbirşekilde zora sokmaz.
Sonuçta çevresinde onlarca kız olsun kalbi sendeyse umru olmaz hiçbiri...

2-Yemek işini ertele.Hemen balıklama atladı izlenimi yaratma.
Zamana bırak.
Daha çok yeni...Tanımaya çalış.O da seni tanısın.
İlaveten seni 2.kez öpmesine asla müsade etme.
Yoksa bu işin sonu gelmez.İlişki daha en başından cinselliğe eğilimli olur.
Bu da onun gözündeki seni diğer kızlardan farksız yapmaz.
Ağır başlı ol ki farkın olsun.

3-Sevgili olursanız tanınmanız sorun teşkil etmez.
Gizli saklı yaşayacak haliniz yok.
Nasıl olsa görecekler.
Hem herkesin bilmesi daha iyi.Varsa hayran kitlesi azalmış olur.

4-İşi açısından tehlike teşkil etmez.
Spor hocalarıyla sevgili olunmaz yazmıyorsa duvarda bir yerde tabi :27:

1-Eğer amacı dalga geçmek değilse hiçbirşekilde zora sokmaz.
Sonuçta çevresinde onlarca kız olsun kalbi sendeyse umru olmaz hiçbiri...

2-Yemek işini ertele.Hemen balıklama atladı izlenimi yaratma.
Zamana bırak.
Daha çok yeni...Tanımaya çalış.O da seni tanısın.
İlaveten seni 2.kez öpmesine asla müsade etme.
Yoksa bu işin sonu gelmez.İlişki daha en başından cinselliğe eğilimli olur.
Bu da onun gözündeki seni diğer kızlardan farksız yapmaz.
Ağır başlı ol ki farkın olsun.

3-Sevgili olursanız tanınmanız sorun teşkil etmez.
Gizli saklı yaşayacak haliniz yok.
Nasıl olsa görecekler.
Hem herkesin bilmesi daha iyi.Varsa hayran kitlesi azalmış olur.

4-İşi açısından tehlike teşkil etmez.
Spor hocalarıyla sevgili olunmaz yazmıyorsa duvarda bir yerde tabi :27:

Ay beni guldurdun yahu.herhalde turk olmam hosuna gidiyor, ne desem kucuk oglan cocugu gibi kis kis guluyor .beni gulduruyorsu. Kisiligini cok sevdim farklisin otekI kizlardan dedi.... kimbilir cikar kokusu yakinda. Simdi hey baby diye msj atmis bisey demedim gene :O

Ay beni guldurdun yahu.herhalde turk olmam hosuna gidiyor, ne desem kucuk oglan cocugu gibi kis kis guluyor .beni gulduruyorsu. Kisiligini cok sevdim farklisin otekI kizlardan dedi.... kimbilir cikar kokusu yakinda. Simdi hey baby diye msj atmis bisey demedim gene :O

Sen de what dedin gülüm yazsaydın ya :27:

her sey cok hızlı gelismis biraz agırdan almalısın bence

Dün patron bugün spor hocası.. :) bakalım yarın kim kime aşık olacak :)

Tatlım kendini ağırdan sat.. Peşinde koştur biraz.. Onun sabrını dene.. Bak bakalım ciddi mi düşünceleri yoksa amacı gönül eğlendirmek mi?!

daha sevgili bile olmadan yani daha bir kere başbaşa yemeğe bile çıkmamışken elini tutması özellikle öpmesi bana hiç hoş bir davranış gibi gelmedi.Türk olsaydı kesin amacı başka derdim ama tabi Amerikalılar bu konularda rahat oluyorlar belki orada normaldir böyle şeyler sen daha iyi bilirsin.spor hocan olması sorun değil tabi ki.etrafında çok kız olsa da sana karşı gerçekten bir şey hissederse onun için tek kız sen olursun.bence biraz zamana bırak yavaş yavaş ilerleyin ama mesajına bir şekilde cevap yaz.yoksa soğur bunla mı uğraşıcam der.kabul etmesen bile yemeğe gitmeyi bunu kibarca söyle derim erteleyebilirsin bir bahane bulup.böylece hemen atlamış gibi de olmazsın.

Valla orda işler nasıl yürüyor bilmem ama bizim burada spor salonundaki hoca müşteriyle bu tarz münasebetler içine girmeye başlayınca işine son verildi.

daha bir kaç günlük spor hocan seni evine bırakıyor sonra da arabadan inmeden sana yakınlaşıyor ve öpüyor ha
bana böyle yapacak mesela spor hocam ağzının ortasına bir tokat atarım varyaa nerden geldiğini anlayamaz suratı terse döner terbiyesiz diyerekten bissürü dde lafımı işitir bir daha da o spor salonuna gitmem:41:

daha bir kaç günlük spor hocan seni evine bırakıyor sonra da arabadan inmeden sana yakınlaşıyor ve öpüyor ha
bana böyle yapacak mesela spor hocam ağzının ortasına bir tokat atarım varyaa nerden geldiğini anlayamaz suratı terse döner terbiyesiz diyerekten bissürü dde lafımı işitir bir daha da o spor salonuna gitmem:41:

Bir kac gunluk degil subattin ortasindn beri goruyorum kendisini.ustelik dogumgunune cagirdi gitmek zorunda degildim sonucta.ayrica koskoca kadinIm yakinlastiysak bunda benimde istegim payim var.

Bosuna burda en namuslu benim reklamlarina girmeyin. Abartmayinda.... hoslandigim insan beni optu diye niye tokat atayim deli miyim ben?

Olay Türkiye'de cereyan etseydi,yorum yapmak kolay olurdu:)

Mesela ben derdim ki ilk günden,ortada birşey yokken öpmüş.
Yemek için ısrar etmesinin sebebi,farklı beklentilerdir.

Başka ülke,başka kültür sözkonusu.(Ama eninde sonunda kadın erkek her yerde aynı değil mi ?)

Tamam hadi mutlu olun kizlar bugun mesaj atmadi sapik hain spor hocasi. Facebook a da girdi.al iste kacirdim elimden.

Back
X