Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 3 saat yürürsen zaten popo için 2 hafta bir şey yapma biraz vucut ısınsın![]()
Evet otobüs le gidiyorsan 1 durak değil 3 durak önce in ve yürü. ben öyl yapıyorum :)))yalnız ben calısıyorum 3 saat yürüyemem ki![]()
Evet otobüs le gidiyorsan 1 durak değil 3 durak önce in ve yürü. ben öyl yapıyorum :)))[
sanırım yaz gelince bi bisiklet almalıyımmbide varya yüklediğin fotografların hepsinde bişi dikkatimi cekti göğüsler inanaılmaz küçülüyo zaten küçükler :2: onun için bi önlem varmı peki :18:
Evet otobüs le gidiyorsan 1 durak değil 3 durak önce in ve yürü. ben öyl yapıyorum :)))[
sanırım yaz gelince bi bisiklet almalıyımmbide varya yüklediğin fotografların hepsinde bişi dikkatimi cekti göğüsler inanaılmaz küçülüyo zaten küçükler :2: onun için bi önlem varmı peki :18:
onlar şınavlar çekiyor üstten halter alıyor tatlım ..![]()
onlar şınavlar çekiyor üstten halter alıyor tatlım ..![]()
bende gögüsler kaslanırsa daha iyi görünür die şınav cekicektim![]()
Pilates hareketlerini internettenn mi buluyorsunuz arkadaşlar yokksa dvd mi aldınız ? Bir de yaptığı programı günü gününe hareketlerini ve ne için yaptığınızı yazabilir misiniz ?? kedii özellikle de sen yazabilir misin vücudun çok güzel çünküüü![]()