Spor salonu ve ablam

Ablaya bile hayir diyemeyip ne desem diye kara kara dusuneceksek vay halimize.
Insan kardesinden cekinir mi yaa!
Aninda anlasilir siz olmadiginiz salak mi insanlar nasil cesaret edip gidecek acaba? ablaniz da garipmis kusura bakmayin ama.

Cebinden 3 kuruş vermemek icin seni tehlikeye atmasinin adı bencillik. Ablaysa abla yani neden haddini aşiyor! Seni alet etmesin bu sahtecilige.izin verme.

Çok benziyoruz farkedilmez diyor ben hamileyim bide bilmiyorum hayırda diyemedim ama rahatsız oldum her gün gitmesemde istediğim zmn gidiyordum

Şaka gibi
Hamileyim diyorsunuz

Salondakiler ne görecek? Kadının biri salona geliyor. Bir gün karnı şiş, sanki hamile. Diğer gün karnında bir şey yok, sanırım yanlış yorumladık.

Ayrıca siz hamile olduğunuz için size ayrı program yapar hocanız. Ablanıza yetmez ki o program.

Ay komik valla.

farkedildiğinde yaşayaşacağınız utancı düşünsenize bi insan yerin dibine girer düşüncesi bile kötü. uygun bi dille anlatın. asla dediği şeyi de yapmayın

Az yiyip bir üyelik yaptırsın kendine.:işsiz:
Siz de hayır demeyi öğrenin.
Yakalanırsak rezil oluruz deyin açık açık n'olcak.

Hanımlar iyi geceler ben bir spor salonuna üyeyim ablamla çok benziyoruz benim kartımla spora gitmek istiyor bende bu durumu istemiyorum ama diyemedim senide üye yapalım uygun gideriz birlikte dedim iş çok yoğun oluyor düzgün gelemem dddi ama kartıda istiyor sizce nasıl yapsam
Elbette verme. Hiç mi seni tanıyan yok salonda. Ben de üye oldum, üç günde herkesle tanıştım.

Back
X