Süper olur. Deneyin pişman olmayacaksınızArkadaslar,
Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.
Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.
Goruslerinizi bekliyorum.
Arkadasim eve yakin olursa sosyallesmeni engelleyebilir bir de sana kafayi takan biri olursa evinin yerini ogrenmis olur diye dusunuyordu. 2 sene once bir spor salonuna gitmistim. Aslinda memnundum ama arabam olmadigi icin kis gunu terli teli git gel benim icin sorun oldu zaten o donem 1 hafta hasta oldum. Sonra da uyeligi yenilemedim.Neden öyle dedi ? Bence gayet güzel olur.Ben evde yapıyorum,eğer yakınımda olsa ben de ona giderim.
1 ay deneyin hiç olmazsa.
Cok iyimis. Evde kardio yapsam da bolgesel calismiyorum. Spor salonuna gidince mecbur calisirim diye dusunuyorum. En buyuk cekincem tam duzenimi oturtabilmis biri degilim. Sporu yasamimda bir yere oturtmam gerekecek.3 aydır gidiyorum spor hocası bünyemdeki yağlara göre bir program yazdı 5 kilo verdim
Gelen insanlarla pek dialog arkadaşlık olmuyor, herkesin bir acelesi var, kimse kimseyi tınlamıyor, ama spor bedeni ve ruhu iyi hissetriyor erkek bayan karışık, kimse kimse karışmıyor, ben memnunum tavsiye ederim, bir 10 kilo verdikten sonra pilatese başlayacağım oda fiyata dahil
Aynen ben de hic salonlarda dus almam.Bence de gidin. Yakin olmasi daha iyi. Ben dus alma kismindan dolayi evi tercih ediyorum ama yakinimda olsa gideridm.
Bence arkadasınıza bakmayın gidin.Benım evımın yakınınada acılsa keske.Ama acılmıyor malesef.Bende evde eliptık aletı var onunla calısıorum.Daha once spor salonuna gıttım.Ama uzaktı.Ve calıstıgım ıcın iştem cıkıp gıdıodum.Bence harıka bı dırsat kesınlıkle gıdın.Arkadaslar,
Spor salonlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Olumlu veya olumsuz her hangi bir sey?
Kafami bir sekilde dagitmam lazim. Evde kosu bandi var aslinda ama onun disinda spor yapan biri degilim. Yuruyusu de duzenli yaptigim soylenmez.
Bizim apartmanin karsisina spor salonu acildi. Yani dibimde boyle bir imkan var. Acaba bugunlerde biraz orada mi takilsam diyorum. Hem saglik hem vakit gecirme hem de sosyallesme icin iyi olabilir diye dusunuyorum. Bir arkadasim da o kadar yakindaki bir yere gitme dedi. Bilemedim. Baska bir yere gitmeye de usenir ve gitmezsem diye korkuyorum.
Herseferinde 9 ay öde 12ay kullan, 4ay öde 2 ay bizden gibi kampanyalara aldanıpda başladığım ama ne hikmetse 2ay çok düzenli gidipde sonradan sıkılıp hep paramın çöp olduğu yerler olarak kaldı aklımda. Sevmiyorum spor salonlarını, koca koca ağırlıkları kaldırmayı sevmiyorum. İnkar edilmez ter kokusunu sevmiyorum...Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?