sprem testi

hnrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
289
257
Hocam daha önce yorumlamanızı istemiştim testi,cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim.O soru kısmına yazamadığım için tekrar konu açtım.Şekilsel ve yapısal düşüklük var demişsiniz.Fakat sonucu gösterdiğimiz asistan normal dedi.üniversite hastanesinde yaptırdık.Acaba bir hocaya da göstersek mi? 13 aydır bebek istiyoruz.benim de yumurtlama sıkıntım var.1 kez klomen kullandım,hsg çekildi. cevaplarsanız cok mutlu olacağım.teşekkürler.

Eklentiler

• sonuçç.jpg
    sonuçç.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 221
Hocam daha önce yorumlamanızı istemiştim testi,cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim.O soru kısmına yazamadığım için tekrar konu açtım.Şekilsel ve yapısal düşüklük var demişsiniz.Fakat sonucu gösterdiğimiz asistan normal dedi.üniversite hastanesinde yaptırdık.Acaba bir hocaya da göstersek mi? 13 aydır bebek istiyoruz.benim de yumurtlama sıkıntım var.1 kez klomen kullandım,hsg çekildi. cevaplarsanız cok mutlu olacağım.teşekkürler.
Merhabalar : ileri hızlı hareket % 25 olması gerekırken %0 cıkmıs . Normal morfolojı %4-14 olması gerekırken %2 cıkmıs . Sızde de yumurtlatma problemı oldugunu ıfade etmızınız . Bu durumda ızlenmesı gereken yol : yumurtlatma ve /veya aşılama , gebelık olusmaz ıse tup bebek olmakta. Adetlı adetsız herhangı bır gunde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.