çok güzel görünüyorlarrrrr
bayıldım yanlız desenleri verirken diger yerlere nasıl sıçramıyor...biraz daha detay verebilirmisiniz...güle güle kullanın
Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık..Ama ben anlamadım o dantel gibi kağıdı tualin üstüne koydunuz o aradaki rengi nasıl yaptınız onu anlamadım..
Çok güzel olmuş elinize sağlık bende salonumun duvarına yapmak istiyorum kelebekli tablolardan yapıcaktım ama buda çok güzel yalnız tuvali nerden bulurum?
çok teşekkür ederim...:) tuvali kırtasiyelerden alabilirsiniz...
arkadaşlar dayanamadım en sonunda tuvali boyayı aldım. daha doğrusu annem eminönü taraflarındaydı tuval ve sprey boya almış. birde allahtan adama sormuş nasıl yapılıyor ne ile şekil verilir diye. baskı kağıtları varmış desenli bi kaç tane de boy boy onlardan almışbirazdan gidip boyamaya başlayacağım hazır çocukta uyuyorken yapayım. kaç gündür zor dayandım çatlıcam artıkk
kesinlikle ustalık ister pat diye alınıp da yapılmaz ancak bu işlere yatkınlığınız varsa onu bilemem ben yapamam mesele..
gerçekten çok beğendim ne zamandır odama uygun tablo arıyordum. istediğim renklerde tablo bulamamıştım veeeeee artık sayenizde kendim yapmaya karar verdiminş. becerebilirim. böyle şeylerle uğraşmaya bayılırım şuan gidip tuval almamak için kendimi zor tutuyorum :18: :18: peki başka nasıl ve nelerle şekil verebiliriz acaba fikir verebilirmisiniz
Resmini koyarmısınız baskı kağıtlarınında kırtasiyede olurmu acaba?
Yaparsam buraya koyarım fotoğrafını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?