sprial taktircam Ozellikle evli bayanlar bakabilir mi ?

Hatta doğum sırasında rahim düzeltilebiliyormuş elle..
Ne kadar doğru bilmiyorum bunu..

Annemin arkadaşının rahmi eğriydi. Doktor eliyle düzeltmişti bilmem nasıl yaptı. 1 hafta kadar düz yatıp korse takmıştı. Doğumda falan değil ama öyle normal müdahale etmişti.

Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
Rahimde yara yapabiliyor. Yara da ileride çok farklı sorunlara yol açıyor.

Annemin arkadaşının rahmi eğriydi. Doktor eliyle düzeltmişti bilmem nasıl yaptı. 1 hafta kadar düz yatıp korse takmıştı. Doğumda falan değil ama öyle normal müdahale etmişti.

Demekki böylede müdahale edilebiliyor..
Adet dönemlerinde çok sıkıntılı oluyor bu durum..

Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
Canım ben taktırmadım ama çok korkutucu geliyor bana. İlk taktırdığında acıdı mı ve çok kanadı mı??

Normal şartarda 2 dakikada bitiyor yani..
geçen sıradan bi jinekolojik muayeneye gittim yumurtalıklarıma baktı o bile uzundu bi saga bi sola bide ekranda çocuk görmüş gibi sevindi dr aa bak bunlar yumurtaların çok iyi yumurtluyorsun falan dedi

ben kondomdan vazgeçemem çünkü komik gelebilir ama içime bir şey aksın istemiyorum

Bu iğneyle korunma yöntemi güvenilir mi peki ?
Sonra hamile kalmak isteyince bi aksilik çıkmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…