- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
Ya kayıyor, yara yapıyor, rahmi deliyor falan verdikleri kâğıtta riskler yazıyor zaten, imzaliyorsunyan etkisi ne acaba spirlain
Daha önce taktırmışsın acıdı mı?Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
ben oyle bisey imzalamadimkiYa kayıyor, yara yapıyor, rahmi deliyor falan verdikleri kâğıtta riskler yazıyor zaten, imzaliyorsun
Hatta doğum sırasında rahim düzeltilebiliyormuş elle..
Ne kadar doğru bilmiyorum bunu..
Rahimde yara yapabiliyor. Yara da ileride çok farklı sorunlara yol açıyor.Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
Annemin arkadaşının rahmi eğriydi. Doktor eliyle düzeltmişti bilmem nasıl yaptı. 1 hafta kadar düz yatıp korse takmıştı. Doğumda falan değil ama öyle normal müdahale etmişti.
zuhaaaaaaAnnemde spiral varken ben dünyaya gelmişim
Yok ama egri dedi ya zorlaanir diye dedimDaha önce taktırmışsın acıdı mı?
Sonradan eğri olmadiğina göre bişey olmaz canım ama spirale bende karşiyim hap var eşin korunabilir ben asla yapmam böyle bişey.Yok ama egri dedi ya zorlaanir diye dedim
yemin ederim içim ürperdi yorumlardan iyi cesaret ediyorsunuz valla bana çok çok çok uzak bir şey
Canım ben taktırmadım ama çok korkutucu geliyor bana. İlk taktırdığında acıdı mı ve çok kanadı mı??Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
geçen sıradan bi jinekolojik muayeneye gittim yumurtalıklarıma baktı o bile uzundu bi saga bi sola bide ekranda çocuk görmüş gibi sevindi dr aa bak bunlar yumurtalarınNormal şartarda 2 dakikada bitiyor yani..
Ablam 2-3 sene spiralle korundu hiç sorun yaşamadı. Hamile kalacağı zaman çıkarttırdı hemen hamile kaldı.
Benim pek istemediğim bir yöntem bu tabi. Madem eğrilik olduğundan çıkma ihtimali var hapla devam edin. Veya aylık iğne olun.
Onu ben de çok merak ediyorumDaha önce taktırmışsın acıdı mı?
Aynen.. Kasıldım resmen çok korkunç geliyor bana.yemin ederim içim ürperdi yorumlardan iyi cesaret ediyorsunuz valla bana çok çok çok uzak bir şey
Acimadi ama kanamam olduCanım ben taktırmadım ama çok korkutucu geliyor bana. İlk taktırdığında acıdı mı ve çok kanadı mı??
Ondada hamile kaln var tanidikBu iğneyle korunma yöntemi güvenilir mi peki ?
Sonra hamile kalmak isteyince bi aksilik çıkmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?