• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Srekli salarnz m kokluyor?

aylin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
12
0
86
39
Ankara
sevgilimle beraberken bi yerlerde otururken bana sarilip surekli saclarimi opup kokluyor. nedense bu bende bi tedirginlik yaratiyor. guzel koksunalr istiyorum. tertemiz oluyor hep saclarim. ama guzel kokusu olsun istiyorum. ne yapabilirim bunun icin? yardim edin

sende güzel kokulu sampuan kullan body losyon kullan daha ne istiyosun adam demkkı saçı seviyor kokuyu seviyor
bazende yıkayamazsan parfüm sık ama uzakdan olsun...

özelikle bişey yapmana gerek yok bence o senn kokunu sevıyor hıc boşuna ugrasma herzamankı gıbı ol o senn kokunu sevıyozemuszemus

guzel kokulu bir sampuan kullan.. birde sirf koku degil yumusakligi da onemli sanki. yumusacik olmasina dikkat et. saclarini seviyor demekki. ne guzel.

parfum saclari yipratiyor bence. o yuzden parfum iyi bi fikir degil. guzel kokulu bi sampuan iyi bir fikir. komili zeytinyagli sampuanin nar ozlusu cok guzel kokuyor. boyali saclarada iyi geliyor yumusacik olur. bakim kreminide kullanirsin. baska birseye gerek yok. senin kokunla birlesince mest olur sevgilin.kaydirigubbakcemile3

Elsev sampuaninin böyle sari seffaf bir sisesi var....simini unuttum simdi...CADIARZU

Ben böyle kalici ve güzel koku birakan sampuan görmedim daha....güzel kokmasini istiyorsan onu kullan bence...cok güzel

bencede saçlarına parfüm sıkma. ben bayadır sıkıyodum artık sıkmıyorum. çünkü saçları çabuk yağlandırıyo gibi geliyo bana.. bencede güzel kokulu şampuanlar kullanabilirsin..

Benimde salak bi kuzenim var teyzemin oglu. bize geldiginde sürekli saclarıma eller. ne güzel diye. ne yapacaksa. :bbo:

ay insan tedirgin olur beaaa, acaba güzel kokuyomuydu, burnuna kötü kokmuşmudur benneyaptımkihergün saçlarını yıkamak zorundasın canım ayrıca şu saça bakım yapan durulanmayan sprey şeklinde bakım losyonları var ya onlarda çok güzel kokuyor,onlardan kullan saçına hem saçına bakımyapsın hemde sevgiline mis gibi koksun yerimseniben

ay insan tedirgin olur beaaa, acaba güzel kokuyomuydu, burnuna kötü kokmuşmudur benneyaptımkihergün saçlarını yıkamak zorundasın canım ayrıca şu saça bakım yapan durulanmayan sprey şeklinde bakım losyonları var ya onlarda çok güzel kokuyor,onlardan kullan saçına hem saçına bakımyapsın hemde sevgiline mis gibi koksun yerimseniben

ise yariyormu spreyler? guzel kokmasini sagliyor mu?
ben gercekten bakim yaptiklarina pek inanmiyorum.

sevgilimle beraberken bi yerlerde otururken bana sarilip surekli saclarimi opup kokluyor. nedense bu bende bi tedirginlik yaratiyor. guzel koksunalr istiyorum. tertemiz oluyor hep saclarim. ama guzel kokusu olsun istiyorum. ne yapabilirim bunun icin? yardim edin

güzel gelmeseydi ona uzak dururduşakkıdı

özel bi çaba harcamana gerek yok bencesengözlerimebaksanab

olduğun gibi devam etzemuszemus

saç. bakım maskelerinin ve şaç serumlarının kokusu çok uzun sürüyor ve saçını savurduğunda etrafa bile yayılıyor.
benim eşimde saçımı başımı çok öper..:utangac:

her insanin kendine ozgu bi ten sac kokusu vardir
belki sevgilin sampuanindan cok sacinin dogal kokusunu seviyordur yada kimi erkekler saclarla oynamayi oksamayi cok severler belki oda oyledir
bosver kasma kendini oldugun gibi davran ..

Back
X