Ssk lıya özel hastanede ücretsiz muayne

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
323
Merhaba kızlar bu akşam iş çıkışı özel bi hastaneye kan tahlılı yaptırmaya gıdıcem hamilelik şüphesi ile ama kafama takıldı özel hastanelerde gebelıkle ilgili muayne ve testler ssk lıya ücretsiz
diye haberlerde gördük hepimiz peki buna ilk testlerde dahılmı??

Merhaba kızlar bu akşam iş çıkışı özel bi hastaneye kan tahlılı yaptırmaya gıdıcem hamilelik şüphesi ile ama kafama takıldı özel hastanelerde gebelıkle ilgili muayne ve testler ssk lıya ücretsiz
diye haberlerde gördük hepimiz peki buna ilk testlerde dahılmı??

Bizde duyunca sevinmiştik ama kayıt yerinde sana kendi isteğinle muayene parasını verdiğine dair belge imzalatıyorlar yoksa giriş yapmıyorlar

sadece bellı hastaneler anlaşmalıymış benım gıdıceğimde onlardan bırı dıye sevınmıştım ama bakalım

dün çakmak erdem hastanesine gittim test için ama bu yazdıklarım çok komik geldi oraya gidince şöyleki; test yaptırmak isteyince saçma sapan bi uygulamaları olduğunu öğrendim test için 35 tl ücret bide o testi doktora göstermek için 22 lira ücret ama baştan seçiceksin yani hamile değilsem ne olucak dedım sonuçta hormon değerine göre bellidir hamileyim yada diilim negatif sonuç alıp doktorla kahvemi içicez :19: bide bu ssk anlaşmalı indirimli haliymiş neyse dedım okadar geldim yapalım testi bu seferde kan alamadılar iğne kolumda yapamıyo kız otekını çağırıyo tüpü değiştiriyo felan 5 dk sürdü yani çok canım yandı neyse dedım ama canım burnumda bu serfer baktım diğer kolumu kurcalıyo kan alamamışlar :52: tamam dedım istemiyorum test falan paramı iade edin.başlıktan bağımsız bi yorum oldu ama uygulamalarını ve elemanlarını beğenmedim eşimede söyledim asla ve asla bidaha erdem hastanesine gıtmıycem.

Back
X