şşok 38 yaşındayım ve 3.cüye hamileyim

nature2004

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
193
66
323
Ankara
Evet bunu öğreneli birkaç hafta oldu.Zaten adetlerim çok düzenli olduğu için 2-3 günlük gecikmede içime şüphe düştü.Ve şu anda 8 haftalık hamileyim.söylerken bile tuhaf geliyor.Anneme bile söyleyemedim.İlk başlarda bunalım geçirdim.Yapamayacakmışım gibi geldi.Ama aldırmak da büyük günah!
Aslında en çok da kafamı kurcalayan şey 3.sezeryan olacak olması.2.sezeryanım 6 yıl önce oldu.Eğer benim durumumda olan varsa yazışabiliriz.

Evet bunu öğreneli birkaç hafta oldu.Zaten adetlerim çok düzenli olduğu için 2-3 günlük gecikmede içime şüphe düştü.Ve şu anda 8 haftalık hamileyim.söylerken bile tuhaf geliyor.Anneme bile söyleyemedim.İlk başlarda bunalım geçirdim.Yapamayacakmışım gibi geldi.Ama aldırmak da büyük günah!
Aslında en çok da kafamı kurcalayan şey 3.sezeryan olacak olması.2.sezeryanım 6 yıl önce oldu.Eğer benim durumumda olan varsa yazışabiliriz.

cnm oh ıyı olmuş bebek ozlemıssınızdıır tecrubelı anne olarak hepten keyıflı olur bence
3.sezeryanda sorun yok tatlım 3 ten fazlasını onermıyorlar

benım esımde 35 ten sonra ucuncu ıstoyor ben hayır dıyorum ama bebekte cok sevıyorum zaman ne gosterır bılemıyorum
sakın ıstenmemıs bı gebelik gıbı yasama tadını cıkar

teşekkürler ilgin için ama kalan 7 ay boyunca galiba bu 3.sezeryan davası kafamı kurcalayacak.Ama risk her zaman var tabii.Herşey Allah'a emanet

teşekkürler ilgin için ama kalan 7 ay boyunca galiba bu 3.sezeryan davası kafamı kurcalayacak.Ama risk her zaman var tabii.Herşey Allah'a emanet

allahın ıznı ıle bısey olmucaktır tatlım
dr umun da dedıgın kadarıyla 3 TEN SONRASI YASAK DIYE BILIYORUM
KENDISI ESIMLE BIR OLUP 3.COCUK KONUSUNDA ISRARCILAR SORUN OLSA BU SEKILDE YAKLASMAZ

DR UNUZ NE DIYOR BU KONUDA

doktor tabi risk var ama hayat böyle diyor.tabi en yakın arkadaşımda 3 sezeryan olmuş sorunsuz turp gibi.senin de mi 2 sezeryanın var

aynen cnm ılk sezeryandanda sonrada olabılıyo mesele plesenta dıkıs yerıne yapısabılıyor ben kısa surelı yasadım ama sora duzeldı
benımde ıkı sezeryanım var cnm

tebrikler :nazar benim arkadsımda 3. sezeryanını oldu ve hiç bir problem yaşamadı inşallah sizde sorunsuz geçirirsiniz

tebrikk ederimmmmm http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/alkis.gif
bende 2.ye hamıleyım inş,sezeryan 2.lacak ,korkuyorum ama artık doktorlar 4 sezeryana ızın verıyorlar,Allah herkesın yavrusunu korusun ve nacızane tavsıyem (kendımde beceremesemde) kafanıza takmayın ben ılk doğumumda düşünmekten tansıyonu 18 yaptım acıl sezeryan olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif

umarım herşey cok güzel olur hepımız ıcın

tebrikk ederimmmmm http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/alkis.gif
bende 2.ye hamıleyım inş,sezeryan 2.lacak ,korkuyorum ama artık doktorlar 4 sezeryana ızın verıyorlar,Allah herkesın yavrusunu korusun ve nacızane tavsıyem (kendımde beceremesemde) kafanıza takmayın ben ılk doğumumda düşünmekten tansıyonu 18 yaptım acıl sezeryan olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif

umarım herşey cok güzel olur hepımız ıcın
Teşekkürler.Ben de seni şöyle rahatlatabilirim.İkinci sezeryanda daha iyi hissettim kendimi.Daha çabuk kalktım ayağa.O yüzden sen de rahat ol

slm. hiç korkma 3. sezaryanın hiç bi tehlikesi yok ben 4 ay önce 3. sezaryanımı oldum hiç bi sıkıntım olmadı Allaha şükür. şimdi 4 .yü bile yapıyolar. dogumdan önce benimde senin gibi korkularım olmuştu sanki o masadan kalkamam gibi geliyodu. ölüm korkusu filan yaşıyodum ama gerçekten hepsi geçiyo

slm. hiç korkma 3. sezaryanın hiç bi tehlikesi yok ben 4 ay önce 3. sezaryanımı oldum hiç bi sıkıntım olmadı Allaha şükür. şimdi 4 .yü bile yapıyolar. dogumdan önce benimde senin gibi korkularım olmuştu sanki o masadan kalkamam gibi geliyodu. ölüm korkusu filan yaşıyodum ama gerçekten hepsi geçiyo
Geçmiş olsun sen atlatmışsın.Kaç yaşındasın birde 2. ile 3.arasında fark oldu mu?Doktor üçüncüde kilo konusunda uyardı mı ?

Geçmiş olsun sen atlatmışsın.Kaç yaşındasın birde 2. ile 3.arasında fark oldu mu?Doktor üçüncüde kilo konusunda uyardı mı ?

teşekkür ederim. ben 28 yaşındayım:nazar: ortancım 2007 dogumlu. şimdi birinci dogumu anlamamıştım insanın cahilligine geliyo ama ikincisi cok güzel ve iyi geçti epidural sezeryan olmuştum hiç başagrım dikiş agrım olmamaıştı hemen kalkmıştım filan öyle yatmadım :46:3.de sezeryandan kaynaklı bişey olamadı biraz ameliyat uzn sürdü ama cok diil önceden kalan yapışıklıkları temizledi. anestesiden kaynaklı baş ve boyun agrım oldu benim2 gün onun dışında hiç bi sorun yaşamadım oda 3 yada 4 gün sürdü geçti:40:

Back
X