- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
bende cok istiyorum şimdi tüp bebekteyim yine doktorumla konusucam eğer olursa cok cok istiyorum bakalım.Konu hortlatıcam ama var mı benden başka isteyen?? :)
bende cok istiyorum şimdi tüp bebekteyim yine doktorumla konusucam eğer olursa cok cok istiyorum bakalım.
Ben kızımda normal doguma girdim 9 cm açilma suni sancı ama olmadı nabiz düştü ve acil sezeryanTüp bebekte risk almak istemiyor doktorlar. Benim bebeğimde kakasını yapıyormuş. Sezaryene alındım.
Ben kızımda normal doguma girdim 9 cm açilma suni sancı ama olmadı nabiz düştü ve acil sezeryan
Geçmiş olsun canım.cok istiyorum bu defa denemek bakalım sağlıkla bir düşünücek xamana gelelim doktorumla konususrumYok benim hiç sancım yoktu. Kontrolde gördü sanırım.. Riske girmedik sezaryene alındım. Ve gerçekten kakasını yapıyormuş.
Merhabalar, benim eltim sezaryenden 7 yıl sonra normal doğum istedi ve doktoru kabul etti. Ama İstanbul'da yaptı. Ben de bu şekilde tecrübe yaşadım ama benim malesef 25 haftalık erken doğumumu normal doğum yaptım. İlk çocuğum sezaryendi...
Bende bu konu ile yatip kalkiyorum. 5,5 yil once sezeryan oldum , gecen yil 24 haftalik bebegimi normal dogum yaptim ama rahim agzim tamamen acikti ve acil serklaj yapilmisti. Simdi yine serklajim var ve kisalma ve acilmam yok. Doktoruma normal dogurmak istedigimi soyledigimde olabilir dedi. Bu sefer gittigimde ayrintili sekilde konusmak istiyorum
Hepten yazik olmus. 9 cm acilma varken. Cogu gitmis zaten dogmak uzereymis. Hayirlisi boyleymis demekkiBen kızımda normal doguma girdim 9 cm açilma suni sancı ama olmadı nabiz düştü ve acil sezeryan
Evet doktor en son başini gördüm demişti ama nabiz benimde bebeğinde düşünce acil sezeryana alındım sağlıkla geldi bebeğim ama normal dogum içimde kaldı yaniHepten yazik olmus. 9 cm acilma varken. Cogu gitmis zaten dogmak uzereymis. Hayirlisi boyleymis demekki
Çok cesursunuz ilk doğumum sezaryen hemen ayağa kalktım hiç dikiş izim yok kısmet şimdi 2. De inşallah sezaryen ben çok korkuyorum normal doğum ve vajinal dikişten sizleri ayakta alkışlıyorum hayırlı doğumlar
Benim ilk 3 gün korkunç Ağrı'm oldu korkunçtu ağrı kesici iğne oldum ama şükür 3 günden sonra geçti, doktorum çok tecrübeliydi ben de rahat bir hamilelik geçirmiştim belki bu yüzdendir ben normalden çok korkuyorum alttan dikiş olayı fena...ya nasıl hemen ayağı kalktınız sizi tebrik ediyorum benim sezeryanım niye bu kadar zordu ya ağlayacağım valla. Sırf sezeryan korkumdan normal doğum istiyorum... 20 gün normalde bir şeyim yok ama yatınca yattığım yerden kalkamıyordum o kadar zorlandım ki...
Ssvd yapmadim fakat muayenede dikis durumu anlasiliyormusSsvd yapanlara veya bu konuda bilgisi olanlara sorum olacaktı..
1. İç dikişlerin durumu nasıl anlaşılıyor?
2. Doğum sırasında rüptür olursa nasıl anlaşılıyor? Ben
Amin arkadaşım rabbim cumlemizin gönlüne göre versin inşallah normal doğumu gerceklestirebilirimNickim minaj olsun. Rüptür yırtık demek yani bu konu için söylemek gerekirse eski sezeryan dikişlerinin açılması demek... Balam arkadaşım istanbuldasın çok şanslısın bikaç doktor var biri sare davutoğlu.. Aradaki süre gayet iyi inşallah rabbim gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?