ssvd (sezeryndan sonra normal dogum)yaptıran doktor

yazsaati

pamuk kuzum
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
1.435
7
116
Diğer
merhabalar sezeryandan sonra normal dogum yaptıran bayan dr tanıyorsanız ıstanbul avrupa yakasındayım tavsıyelerınızı beklıyorum
kendınız bu sekılde dogum yapmasanızda suan hamıle olanlar kendı dr larına gıttıgınde fıkır alabılırler hıc olmazsa kendı dr yaptırıyorsa onu tavsıye edebılırler.
sımdıden tesekkur ederım umarım tavsıyeler olur :)

hamıs arkadaslarından kendı dr unada soran olmadımı ?
bır zahmet aklınıza gelırse sorsanız normal yaptırıp yaptırmadıgını

sezeryandan sonra normal doğum olmaz ki ?:50:
olurmu canım elbette olur
bunu yapan bırsuru ınsan var
malesef turkıyede okadar yer etmıskı bu fıkır dr ların bıle fıkırlerını degıstırmesı zaman alacak
benım cevremde var ama yurt dısında yapan
ayrıca saglıkcı akrabalarım var hepsı 3-4 yıldan sonra deneyebılırsın dıyor.

avrp yakası bayan ı dr bulmam gerek

olurmu canım elbette olur
bunu yapan bırsuru ınsan var
malesef turkıyede okadar yer etmıskı bu fıkır dr ların bıle fıkırlerını degıstırmesı zaman alacak
benım cevremde var ama yurt dısında yapan
ayrıca saglıkcı akrabalarım var hepsı 3-4 yıldan sonra deneyebılırsın dıyor.

avrp yakası bayan ı dr bulmam gerek

haklı olabilirsin,olsa da bana olmaz herhalde ben mecburi sezeryan oldum 2 kere.sıra 3.de dr dese ki normal yapacaksın YAPMAM...
yapamam o riske giremem organlar sonuçta 3 kere kesip dikilmiş lazerle vs vs neyse artık o ıkınma sırasına olabilecekleri düşünüyorum da
mesela bu konuda devlet hastanesine güvenerek sezeryan üstü normal doğum yapılmaz diye düşünüyorum ben.

Şükürler olsun Allahıma sezeryan sonrası normal doğum yaptım, tabiiki blinçli bir hamilelik geçirdim .Görüştüğüm tüm dr lar 38. haftada bebeğimi alacaklarını söylediler ama ben 40. haftanın sonunda normal doğum yaptım.:nazar::16:

Şükürler olsun Allahıma sezeryan sonrası normal doğum yaptım, tabiiki blinçli bir hamilelik geçirdim .Görüştüğüm tüm dr lar 38. haftada bebeğimi alacaklarını söylediler ama ben 40. haftanın sonunda normal doğum yaptım.:nazar::16:

:46: :46: :46: masallah :46: :46: :46:
tebrık ederım
pekı nerdesın ne yaptın nasıl oldu anlatsana arkadasım
dr kım hangı hastanede yaptın????????????????????????????????

Arkadaslar bukadar hAmisin oldugu yerde hicmi deneyen yok tecrubelerinizi bekliyorum
Sadece ben dogurdum demeyin kiminle nerede dogum yaptiginizida paylasin

Arkadaslar bukadar hAmisin oldugu yerde hicmi deneyen yok tecrubelerinizi bekliyorum
Sadece ben dogurdum demeyin kiminle nerede dogum yaptiginizida paylasin

merhba ben de 2 şubatta ssvd yaptım. dr. lalehan kutlay ile ümraniyede. hikayesi ve fazlası için facebook grubuna gelin. linkteki benim hikayem.
http :// www .facebook .com /groups/ssvd1/permalink/10151377505496871/

kopyalayıp adres çubuğunu yapıştırın, ama boşlukları silmeniz gerekecek. (toplam 5 boşluk var)

Son düzenleme:
merhba ben de 2 şubatta ssvd yaptım. dr. lalehan kutlay ile ümraniyede. hikayesi ve fazlası için facebook grubuna gelin. linkteki benim hikayem.

kopyalayıp adres çubuğunu yapıştırın, ama boşlukları silmeniz gerekecek. (toplam 5 boşluk var)

Canim cok sagol ama acilmiyor uyelik mi gerekiyor acaba gruba? Icerik bulunamadi diyor.
Kac sene sonra yaptin normal dogumu nekadar kilo aldin nekadar surede dogum oldu hamilelikte ozel birsey yaptinmi? Malesef ben avrp yakasindayim:(

Canim cok sagol ama acilmiyor uyelik mi gerekiyor acaba gruba? Icerik bulunamadi diyor.
Kac sene sonra yaptin normal dogumu nekadar kilo aldin nekadar surede dogum oldu hamilelikte ozel birsey yaptinmi? Malesef ben avrp yakasindayim:(

üyelik gerekiyor ama hemen onaylanıyor istekler. gel mutlaka.
sorularına gelirsek, iki doğum arası 2 yıl 10 ay. 12 kg aldım. doğumum hızlı oldu, ilk sancıyla bebeğimi kucağıma almam arası 5,5 saat sürdü. hamilelikte fazla kg almamaya, hareketli olmaya dikkat ettim. ama asıl bir doğuma hazırlık kursuna gittim ve orada öğrendiklerimi yaptım. ben de avr. yakasındayım. sırf ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) için özel doktora gittim.
sen hamilemisin?

üyelik gerekiyor ama hemen onaylanıyor istekler. gel mutlaka.
sorularına gelirsek, iki doğum arası 2 yıl 10 ay. 12 kg aldım. doğumum hızlı oldu, ilk sancıyla bebeğimi kucağıma almam arası 5,5 saat sürdü. hamilelikte fazla kg almamaya, hareketli olmaya dikkat ettim. ama asıl bir doğuma hazırlık kursuna gittim ve orada öğrendiklerimi yaptım. ben de avr. yakasındayım. sırf ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) için özel doktora gittim.
sen hamilemisin?

Evet canim sagol uye oldum ama facemde gorunsun istemiyorum bu tarz sayfalarin :)
Ben henuz degilim ama beklemedeyim olunca illaki denemek istiyorum cunku kuzimda 11saat sanci cektimm zaten :)
Dilek hanimami gittin sende karsiya? Nekadar odeme yaptin?
Avrp yakasinda nerdesin?

Evet canim sagol uye oldum ama facemde gorunsun istemiyorum bu tarz sayfalarin :)
Ben henuz degilim ama beklemedeyim olunca illaki denemek istiyorum cunku kuzimda 11saat sanci cektimm zaten :)
Dilek hanimami gittin sende karsiya? Nekadar odeme yaptin?
Avrp yakasinda nerdesin?

Farklı bir kullanıcı hesabıyla üye ol istersen :)
İnşallah başarırsın çünkü çok güzel bir şey. İlkinde 11 saate rağmen neden sezeryan oldu?
Dilek hanıma gittim kontroller için. Ben mecidiyeköydeyim. Onun muayenehanesi bağlarbaşında, ücreti 120 tl.

Farklı bir kullanıcı hesabıyla üye ol istersen :)
İnşallah başarırsın çünkü çok güzel bir şey. İlkinde 11 saate rağmen neden sezeryan oldu?
Dilek hanıma gittim kontroller için. Ben mecidiyeköydeyim. Onun muayenehanesi bağlarbaşında, ücreti 120 tl.

Umarim nasip olur ben cok kararliyim ve kendime inaniyorum
Kizim kanala yuzuyle dayanmisti yani oyleymis normal olmaz dedi dr bende ben beklicem biraz daha dedim ama suyum coktan gelmisti,dr sen bilirsin dedi hic sancim gelmeden direk suni verdiler sanciyi cektim 1cm le aglaya aglaya ameliyata girdim mslesef offf hala canimi sikar bu durum kixim 4,5 yasinda
Senin oldugun yer yakin karsiya ben basaksehrdeyim dogum neysede kontrollerde surekli oraya gitmek zor olur yaa,doguma nekadar verdin peki ucret?
Ayrica masallah diyorum tebrik ederim.

sizi okuyunca çok umutlandın .ilk doğumum normal ikincisi sezeryan oldu.2.5 sene oldu hala pişmanım. 3 aylık hamileyim.böyle birşey olduğunu bilseydim hamileliğimi biraz daha ertelerdim.yeniden normal doğum için umutlandım.

Umarim nasip olur ben cok kararliyim ve kendime inaniyorum
Kizim kanala yuzuyle dayanmisti yani oyleymis normal olmaz dedi dr bende ben beklicem biraz daha dedim ama suyum coktan gelmisti,dr sen bilirsin dedi hic sancim gelmeden direk suni verdiler sanciyi cektim 1cm le aglaya aglaya ameliyata girdim mslesef offf hala canimi sikar bu durum kixim 4,5 yasinda
Senin oldugun yer yakin karsiya ben basaksehrdeyim dogum neysede kontrollerde surekli oraya gitmek zor olur yaa,doguma nekadar verdin peki ucret?
Ayrica masallah diyorum tebrik ederim.
Valla aynı doktora kayabaşından giden ve ssvd yapan bile var:) ama doktor çok iyi bana istersen kontrollerini sana yakın bir yerde yap bana 9. Ayda gel dedi. Doğuma 2500 verdim.

sizi okuyunca çok umutlandın .ilk doğumum normal ikincisi sezeryan oldu.2.5 sene oldu hala pişmanım. 3 aylık hamileyim.böyle birşey olduğunu bilseydim hamileliğimi biraz daha ertelerdim.yeniden normal doğum için umutlandım.
Sezeryandan sonra 2 sene yetiyor ssvd için ertelemeye gerek yok yani :) inşallah olur.

sagol canım yardımın ıcın ınsallah bende oyle dusunuyorum bı 6 ay yakın bır yere sonrasında karsıya
yada bu tarafa salıha hanım falan gelıyormus ınsallah nasıp olsunda :))

Back
X