Ssvd Yapan ya da Yapmayı düşünenler lütfen buraya

minikkalpp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
845
1.312
43
31
15 haftalık hamileyim ve ssvd düşünüyorum. Ssvd yapanlar deneyimini ve hamilelik sürecinde neler yaptığını yazabilir mi lütfen. Bir de ne kadar aradan sonra ssvd yaptı? Benim gibi düşünenler de yazsın. Bu arada Bartın'da ikamet ediyorum ben

2 yıl dolacak Ekim'de doğum yapali
Bunu araştırmıştım, siz yine de kadın doğumcuya da bir danışın ama o kadar kolay olan bir şey değilmiş maalesef. Öncelikle en az 5 yıl geçmesi gerekir demişti bana ebe. Ayrıca tam donanımlı bir hastane ve bu konuda tecrübeli doktorlar gerekiyor. İstanbulda kadın doğum hastaneleri var, bunların ssvd poliklinikleri var. Eğer bu konuda kararlıysanız İstanbuldaki hastaneleri araştırabilirsiniz, küçük şehirlerde maalesef hiç bir doktor bu riski almak istemiyor.

15 haftalık hamileyim ve ssvd düşünüyorum. Ssvd yapanlar deneyimini ve hamilelik sürecinde neler yaptığını yazabilir mi lütfen. Bir de ne kadar aradan sonra ssvd yaptı? Benim gibi düşünenler de yazsın. Bu arada Bartın'da ikamet ediyorum ben
Bende istiyorum ama fiyatlar çok pahali.devlet hastanesine gittiğimde sordum burada yapmıyorlar.ilkini neden oldun dedi çatı dardı dedim o zaman yine olmaz diyip kestirip attı.
Oglum 4300 doğmuştu doğum yaptığım doktorumla konuştuğumda ikinci çocuklarda genelde İlki gibi olabilir yani oda kilolu bir bebek olabilir demişti.simdi düşünüyorum ikinci cocugumda iri bir bebek olursa ben yine doguramam gibi geliyor.cesaretim kırıldı yani

Bende istiyorum ama fiyatlar çok pahali.devlet hastanesine gittiğimde sordum burada yapmıyorlar.ilkini neden oldun dedi çatı dardı dedim o zaman yine olmaz diyip kestirip attı.
Oglum 4300 doğmuştu doğum yaptığım doktorumla konuştuğumda ikinci çocuklarda genelde İlki gibi olabilir yani oda kilolu bir bebek olabilir demişti.simdi düşünüyorum ikinci cocugumda iri bir bebek olursa ben yine doguramam gibi geliyor.cesaretim kırıldı yani
Devlet hastaneleri genelde ssvd desteklemiyo ya direkt sezaryen diyolar

Back
X