Doğuma Hazırlık Ssvd

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gokkusagi06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
45
18
8
28
Meraba kk üyeleri. Ben nasipse haziranda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam. Birinci doğumum sezeryan olmustu. 3 yıl geçti üzerinden. Bide 2015 de kıl dönmesinden ameliyat olmustum. Dikisim vardı baya. Şimdi bu doğumumu normal yapmak istiyorum yapabilirmiyim sizce?

Meraba kk üyeleri. Ben nasipse haziranda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam. Birinci doğumum sezeryan olmustu. 3 yıl geçti üzerinden. Bide 2015 de kıl dönmesinden ameliyat olmustum. Dikisim vardı baya. Şimdi bu doğumumu normal yapmak istiyorum yapabilirmiyim sizce?
Yapabilirsiniz tabii ki. Drerhankaraalp in insta hesabina bakin. Sabitli hikayelerde bununla ilgili cok soru cevap yapilmis. Anlamadığım şey şu kıl donmesi ile normal doğumun baglantisi ne?

Fakülte hastanelerinde ve eğitim araştırma hastanelerinde ssvd uzmanlığı olan hekimler oluyo hatta sedece bu tip gebeleri takip eden doktorlar var .ozellerde de vardır ama bilmiyorum. Gidip uzmanına muayene olun derim. MHRS programında kadın doğum randevularinda belirtiliyo eğitim araştırmadan randevu alırken görmüştüm

Back
X