Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise stajerleri de Üniversite stajerleri de kot pantolon tişört giyiyorlar. bunca yıllık çalışma hayatımda üretim stajına topuklu ayakkabı giyip gelen görmedim. Isletme stajinda bazen giyen oluyor.
Mümkünse çok dar, beyaz pembe gibi açık renkler ve açık yaka giymemeni de tavsiye ederim.
kot kesinlikle olmaz bunu yazanları ağzım açık okuyorum. tabi ki tayyör giyecek halin yok ama casual bi giyim tercih edersen patron gözünde artın olur. istediği kadar üretim olsun sen orada çalışan değilsin ki çok rahat olasın.. rahat bi kumaş pantolon ve işe uygun bluzlar veya gömlekler daha uygun olur.
Patron nerede görecek üretimdeki stajyeri. Kumaş pantolon bluz ikilisi hadi ilk gün olur da sonraki günler üretimde öyle gezse gulerler. Rahat da edemez.
Konu sahibi mühendislik okuyorsunuz sanırım. Bölüm nedir? Bir de staj yapacağınız fabrikaları merak ettim.
Uretimde stajyerlere tek tip onluk verirdik biz, kiyafetlerinin uzerine giyerlerdi,herkes onlarin stajyer oldugunu bilirdi sizinki de oyle olabilir. İlk gun sade sekilde giyinip gidin sonra bakarsiniz
iki farklı fabrikanın farklı departmanlarında staj yapacağım. Staj yapacağım departmanlar ofis içinde değil. Üretimde yapacağım. İlk stajım olacağı için nasıl giyinsem bilmiyorum açıkçası. Çok resmi olsam komik olurmuş gibi geliyor. E kot tişört de giyilmez. Fikir verirseniz çok mutlu olurum
Keten pantolon üzeri bluz mantıklı. Fabrikada koşturacağın için ayakkabın rahat olsun. İlk gün gittiğinde gözlemlersin zaten sonrasında ona uygun gidersin.
Keten pantolon ve krem sifon bir bluz seni şık gösterir bence. Ayağına da derli toplu bir ayakkabı giyersen rahat edersin büyük ihtimalle ilk gün fabrikayi gezdirecekler size.
Ilk gün gözlemlersin ertesi gun de ona gore giyinirsin :)
ilk stajımı belediyede yaptım mesela stajyerlere kot pantolon serbestti ancak 2. stajımı sanayi odasında yaptım orada yasaktı personel nasıl giyiniyorsa stajyerlerde de o şart vardı