- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Trivia Crack diye bir oyun var canım bugün başladım bağımlı oldumEvet arkadaşlar bu dertten muzdaripim.Herşeyi sildim sosyal ağlarda birşeyim kalmadı.Merak etsem de bakmamaya çalışıyorum.Şimdilik iyide ona bakmıycam diye oyalancak şeyde kalmadı sıkılıyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum çok sosyal aktivitem yok zaten ama 5 er dk kafa dağıtmak için iyi oluyordu sosyal alanlar.
Oyun filan yada başka şeyler önerecek varmı biraz çabuk sıkılıyorum o yüzden biraz saran birşey olursa gece yatmadan bari oyalanırım.Yoksa buraya çok bakıyorum oda içimi karartıyor artık.
Kpssye calisiyorsan trivia crack :)Evet arkadaşlar bu dertten muzdaripim.Herşeyi sildim sosyal ağlarda birşeyim kalmadı.Merak etsem de bakmamaya çalışıyorum.Şimdilik iyide ona bakmıycam diye oyalancak şeyde kalmadı sıkılıyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum çok sosyal aktivitem yok zaten ama 5 er dk kafa dağıtmak için iyi oluyordu sosyal alanlar.
Oyun filan yada başka şeyler önerecek varmı biraz çabuk sıkılıyorum o yüzden biraz saran birşey olursa gece yatmadan bari oyalanırım.Yoksa buraya çok bakıyorum oda içimi karartıyor artık.
Onu oynuyorumda sıkıldım hem kolay hem aksiyon yok ama bilgi için iyi tekrar oluyor bazen :)
Teşekkürler bakıcam zor olması iyidir hırs yaparım :)Warling Armageddon da severek oynarım :)
Bir de balance 3d vardı biraz zor ama zevkli :)
Bölümler bitti sildim.
Aylarca oynayanı varmış ben bi denedim yok süt 1 günde çıkıyo yok peynir 10 saattr filan derken ay fenalık geldiCiftcilik oyunlari cok bagliyo. Cunku acaip bi is yuku var. yap yap bitmiyo. Ama bunu oynarken kpssyi unutursun
Sıfır düşünme gücü yani iyiymişKafa boşaltmak isteyen varsa Euro Truck Simulator veya American Truck Simulator. İnanılmaz güzel kafa boşaltıyor. Ama sadece kafa boşaltmalık. Nakliyecisin bunda, bi nakliye şirketi kuruyorsun ve Avrupa'daki ülkelerin şehirlerine teslimat yapıyorsun. Sen tır şoförü oluyorsun, araba kullanmak gibi düşün. Yapman gereken şey yükü alıp teslimat noktasına sağ salim ulaştırmak.
ay google playdan baktım da hangiisi acaba bissürü var. yoksa pc ye mi indirmeliKafa boşaltmak isteyen varsa Euro Truck Simulator veya American Truck Simulator. İnanılmaz güzel kafa boşaltıyor. Ama sadece kafa boşaltmalık. Nakliyecisin bunda, bi nakliye şirketi kuruyorsun ve Avrupa'daki ülkelerin şehirlerine teslimat yapıyorsun. Sen tır şoförü oluyorsun, araba kullanmak gibi düşün. Yapman gereken şey yükü alıp teslimat noktasına sağ salim ulaştırmak.
PC içinay google playdan baktım da hangiisi acaba bissürü var. yoksa pc ye mi indirmeli
Başka birisilerinin sosyal hesaplarına bakmak incelemek canım çoğunlukla eski sevgili oluyorcahilliğime versin ve biri bana STALK nedir anlatsın lütfen..
Bende telefon diye düşünmüştüm değilmişay google playdan baktım da hangiisi acaba bissürü var. yoksa pc ye mi indirmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?